Buna, dragostea e mai importanta decat sexul, dar din pacate oamenii s-au schimbat foarte mult si pun mai mult accent pe sex decat pe dragoste... oricum dragostea e pe primul loc, apoi sexul este doar o activitate...sexul doar completeaza dar nu poate inlocui dragostea
Eu nu cred ca sexul e cel mai important intr-o relatie, comunicarea este cheia unei relatii reusite dupa parerea mea.Are si sexul locul lui rezervat dar daca nu exista comunicare degeaba.
Sexul nu-i deloc important intr-o relatie, pentru mine reprezinta doar 20%, restul reprezinta increderea si iubirea
Mai Elen10 de ce te superi ca unii au discutat numai despre sex, eu consider ca sexul e urmarea relatiilor de dragoste care au loc intre cei doi. Sexul fara dragoste e nul, totul se intampla fara voia lor, acesta vine de la sine, dragoste=iubire.
A face sex si a face dragoste sunt doua notiuni complet diferite. Sex se poate face oricand cu oricine, dar dragoste numai cu persoana iubita.
Sexul nu cred ca e asa important... cea mai importanta este comunicarea. iar restul vine de la sine
Eu cred ca este foarte important pe langa toate celelalte lucruri... Daca ai avea parte doar de comunicare sau doar de dragoste sau doar de sex, etc. nu ar mai exista o relatie intre doua persoane iubite. Pentru cunoscatori imaginati-va atunci cand vorbiti si va intelegeti, simtiti ca va iubiti, si va cuprinde fiorul...se stinge lumina totul e bine si frumos, dar, dintr-o data se intampla ceva si nu mai puteti continuna, nu va simtiti stresati, irascibili? Face parte din esenta umana... e o completare necesara a asa zisei "teoriei" pusa in practica.
anonim_4396 întreabă:
cristinela4 întreabă: