| supradoza_de _vyse a întrebat:

Ieri m-a pus o intrebare si am primit tot felul de raspunsuri, si majoritatea au inteles ca-i vorba numai de sex, dar nu v-ati gandit si la dragoste voi credeti ca sexul e tot ce conteaza intr-o relatie

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

Buna, dragostea e mai importanta decat sexul, dar din pacate oamenii s-au schimbat foarte mult si pun mai mult accent pe sex decat pe dragoste... oricum dragostea e pe primul loc, apoi sexul este doar o activitate...sexul doar completeaza dar nu poate inlocui dragosteahappy

6 răspunsuri:
| sorin a răspuns:

Eu nu cred ca sexul e cel mai important intr-o relatie, comunicarea este cheia unei relatii reusite dupa parerea mea.Are si sexul locul lui rezervathappy dar daca nu exista comunicare degeaba.

| knnight a răspuns:

Sexul nu-i deloc important intr-o relatie, pentru mine reprezinta doar 20%, restul reprezinta increderea si iubireabig grin

Stefan
| Stefan a răspuns:

Mai Elen10 de ce te superi ca unii au discutat numai despre sex, eu consider ca sexul e urmarea relatiilor de dragoste care au loc intre cei doi. Sexul fara dragoste e nul, totul se intampla fara voia lor, acesta vine de la sine, dragoste=iubire.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

A face sex si a face dragoste sunt doua notiuni complet diferite. Sex se poate face oricand cu oricine, dar dragoste numai cu persoana iubita.

| Betty18 a răspuns:

Sexul nu cred ca e asa important... cea mai importanta este comunicarea. iar restul vine de la sine

| diM a răspuns:

Eu cred ca este foarte important pe langa toate celelalte lucruri... Daca ai avea parte doar de comunicare sau doar de dragoste sau doar de sex, etc. nu ar mai exista o relatie intre doua persoane iubite. Pentru cunoscatori imaginati-va atunci cand vorbiti si va intelegeti, simtiti ca va iubiti, si va cuprinde fiorul...se stinge lumina totul e bine si frumos, dar, dintr-o data se intampla ceva si nu mai puteti continuna, nu va simtiti stresati, irascibili? Face parte din esenta umana... e o completare necesara a asa zisei "teoriei" pusa in practica.