| AnonimAnonimus12345 a întrebat:

Ieri mi am luat masurile. Am 85-73-90, 16 ani, 56 kg, 1, 65. Vreau sa slăbesc 11 kg și sa am 85-60-90. Când mă uit în oglinda, nu sunt grasa, am abdomenul aproape plat (am putina burta, se vede când stau așezată pe scaun). Totuși vreau sa am abdomenul perfect plat. Nu va luati de mine, sunt fotomodel și ăsta e un lucru foarte important pentru mine. Ce mi recomandați sa fac? Și cam din ce sport mă pot modela frumos? Adică nu vreau sa fac mușchi. Știu ca nu se poate sa fac un sport fara sa fac muschi dar totuși... mai ales pe abdomen nu vreau mușchi deloc, se vede urat. Ajutați mă plss. FUNDĂĂĂ!

4 răspunsuri:
| omulpaiangan a răspuns:

Nu poti avea abdomenul plat, ori esti grasa, ori esti slaba ori ai muschi dar plat nu il vei avea niciodata.

| argebit a răspuns:

La inaltimea ta nu trebuie sa slabesti 11 kg, chiar si dupa standardele fotomodelelor. Inteleg ca ai un pic de grasime subcutanata pe care o poti da jos usor in mod sanatos, intra pe www.SlabescUsor.ro pentru mai multe detalii

| ItsAnne a răspuns:

Doamne, ce-aveți toți, ați înnebunit?
la 1, 65 trebuie să ai 55 de kg, iar tu ai 56. mă așteptam să spui că vrei să dai jos acel kg în plus, dar tu vrei să dai 11?
o să fii îngrozitor de slabă dacă vrei să slăbești fără să faci mușchi, adică să te înfometezi.
dacă o să faci sport este imposibil să nu faci mușchi.
gândește logic.
Have a nice day!

| AnonimAnonimus12345 explică:

Cum am mai zis sunt fotomodel și noi trebuie sa dim șnur.