| Grimalkin a întrebat:

Ieri prietena mea i-a spus unui tip ca ii place de el si a sfarsit suferind dupa el. Ce parere aveti voi, baietii, despre fetele care iau initiativa sa zic asa? Dar voi, fetele, ce ati face daca i-ati spune unui tip ca va place de el, si el nu ar simti acelasi lucru pentru tine?

3 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Nu cred ca m-as aventura sa ii zic unui tip ca imi place de el, indiferent cat de mult mi-ar placea.Sentimentele mele sunt cam schimbat-oare si nu are sens sa imi bat joc de el
In general baietii fac primul pas, insa daca fata stie cum sa il abordeze pe baiat(sau daca sunt prieteni) poate iesi ceva
Iar daca te refuza asta e. O sa pierzi in viata si mai mult de atatoh go on

| Silvia a răspuns:

Hmm.Eu mereu am zis că e mai ok să îşi declare băieţii sentimentele, dar de ce nu şi invers? Dar pentru asta trebuie să ai nervii tari şi să fii pregătită şi pentru un refuz.Eu i-am spus unui băiat că îl plac, dar am făcut asta după ce eram sigură că nu îl voi mai vedea şi credeam că şi el mă place. I-am spus, iar el mi-a răspuns că nu se aştepta la aşa ceva, că mereu m-a considerat prietena lui şi că nu crede să simtă la fel.Pe moment, am fost tristă, pentru că oricine putea spune că mă place, chiar a fost ceva frumos, însă după ce au trecut două-trei zile mi-a trecut supărarea şi am început să mă întâlnesc din nou cu elhappy. Spre surprinderea mea, el nu şi-a schimbat deloc comportamentul faţă de mine, a fost în continuare foarte drăguţ şi diferit cu persoana mea într-un mod plăcut, faţă de comportamentul lui cu ceilalţi.happy Eu şi acum îl plac şi sunt convinsă că şi el simte ceva pentru mine, dar nu mă mai agit.
Deci, băieţii sunt diferiţi şi reacţiile lor la astfel de ''declaraţii'' sunt diferite. Dacă acel băiat a respins-o atunci şi a început să o ignore, este un necioplit şi fata aceea ar trebui să îl uite cât mai repede, nici nu merită iubirea ei.

| Plague a răspuns:

Depinde de fata, si de baiat. Daca tie iti place de un tip, dar el nu isi da seama, doar nu o sa stai pe sec pentru totdeauna, mi se pare normal sa ii spui. Ar trebui sa faca miscarea cel care simte ceva pentru celalalt. Mie mi-a aratat o fata ca ma place, si eu nu o placeam...adica, ca aspect fizic arata bine tipa, dar era superficiala si cam prostuta, si i-am zis ca nu sunt interesat. Daca nu mi-ar fi aratat ce simte, ar fi putut astepta mult si bine, ca eu nu faceam nicio "miscare". Cand simti ceva e normal sa spui...