| zuziOoO a întrebat:

Ieri seara veneam de la scoala pe la ora 18 si am urcat cu o fata in troleibuz si de la o statie au urcat multi baieti erau vreo 20 si in troleu mai erau 2 femei si atat, iar baieti aceea sau data la noi nestiind ca vem doar 12 ani ei avand 16-17-18 poate chiar mai mult cand am coborat au venit dupa mine si mi-au facut avansuri mau atins, mi-au cerut nr. de telefon si multe altele am tipat si un om mi-a venit in ajutor i-am multumit dar acum mi-e frica sa nu se intample din nou pentru-ca parcurg acelasi traseu in fiecare zi(in afara de weekend)cum scap de frica de a nu se intampla iarasi?

Răspuns Câştigător
| princess97 a răspuns:

Asa ceva se intampla mereu. Chiar daca ai 12 ani, 14 sau 20. Nu trebuie sa-ti fie frica, acesti baieti fac doar misto, nu ca vor chiar sa-ti faca ceva. Stai linistita.
P.S. si eu am trecut prin asta si inca trec. si eu am 14winking

3 răspunsuri:
| AncutzaDragutza97 a răspuns:

Pai ia un baiat din clasa cu tine, sau chiar 2 ca sa nu se ia de tine. sau mute-te la un liceu pentru ca acolo inveti dimineata orice cls ai fi

| dx20 a răspuns:

Nu trebuie sa le dai atentie tuturor baietilor.oh go on cu siguranta doar aveau si ei chef de misto. "Barbatii sunt niste porci" astea sunt cuvintele tatalui meu si a spus ca pana si el a fost unu. asta asa ca sa ma ajute si pe mine sa stiu cum sa ma mai comp cu baietii ptc stie si el cum gandesc.oh go on in orice caz si mie mi se intampla des sa se dea la mine tot felul de tipi si ma baga in seama pana si de aia de 20 ani. nu trebuie sa iti fie frica.happy vorbeste cu cineva la telefon pana ajungi acasa. asta ma face si p mine sa ma simt mai bine.

| gabbbbbbs a răspuns:

Cel mai bine estee sa nu ii bagi in seama. de la un timp se vor plictisi sa-ti faca avansuri si te vor lasa in pace!