Esti sigura ca era ea pe mess? Poate era altcineva pe idu ei. Oricum si daca era ea cel mai bine e sa vorbiti fata in fata ...nu stiu la scoala sau cheamo pe la tine
Poate are ceva probleme, nu'ti fa griji ca daca e o prietena adevarata o sa ii treaca tu incearca doar sa o ajuti daca poti incerk sa fi alaturi de ea.
Dar daca nu mai vrea sa fie prietena cu tine nu o poti obliga. Tu incearca sa iti faci cat mai multi prieteni, colegele tale de exemplu, vecinele, e foarte bine sa ai multi multi prieteni sa nu ramai niciodata singura
Te pup :*
Acum ca sunteti in clase diferite probabil a inceput sa se inteleaga mai bine cu noile colege si pe tine te-a cam dat la o parte, a uitat de vechii prieteni... urasc persoanele astea.am si eu cateva " prietene" d`astea..
Nu uita ca " toti sunt la fel, fiecare pentru el", eu tot timpul am grija sa-mi aduc aminte de vorbele astea
Pai s-ar putea sa fii fost ea, eu as purta o discutie fata in fata cu ea, sau poate apatit ceva, sau doamne fereste o murit careva( nici chiar), dardar eu zic sa vorbesticuea fata in fata, sau o suni sa vezi daca raspunde... nu stiu, sper sa fie de folos
Involuntar, o veti lua pe cai diferite.Cu cat aveti mai putine subiecte de discutie cu atat se va rupe mai devreme legatura. E normal, face parte din procesul vietii, sa cunosti, sa iti placa, sa il numesti prieten ca mai apoi timpul si imprejurarile sa va desparta. Apoi procesul se reia