| JakeXDD a întrebat:

*ignorati categoria*
Hi TPU O.O
O prietena mi-a trimis o poza creepy, si acum sunt putin traumatizat (nu mai pot de frica, tremur, nu ma mai pot misca de pe scaun)
Cum as putea scapa de "trauma"? Psiholog?
Funda. O.O

Răspuns Câştigător
| MeForeverAlone a răspuns:

1. Respira adânc.
2. Închide ochii.
3.Imaginează-ți acum că ești eroul cărții/filmului tău preferat. Conturează totul în jurul tău, cum ar arăta, cum ai vrea să fii, ce fel de casă ai vrea să ai spre deosebire de el și ce fel de puteri magice.
4.Acum, cu puterea magică pe care o ai ca și personaj principal al acelui film, gândește-te că poți face orice. Și că tu distrugi tot ce e rău în tine. Și în momentul ăsta tai poza în două și o arzi. Ea nu mai există acum. A dispărut.
Acum pune-ți muzica ta preferată și continuă să visezi și să-ți imaginezi cele mai frumoase lucruri posibile, locuri în care ți-ai dori să mergi. Ce ai face acolo, cu cine ai merge și așa mai departe.
Baftă!

6 răspunsuri:
| Bunaceaujk a răspuns:

laughing pentru o poza creepy nu ai nevoie de un psiholog. ai nevoie de timp sa o uiti sau de amintiri frumoase sa inlocui acea poza din mintea tawinking

| T0T a răspuns:

Ai probleme psihice.

| NAT0 a răspuns:

Și mie-mi place să trimit la 3 dimineața poze cu Valak din The Conjuring 2 și apoi să le urez noapte bună. rolling on the floor
A da.
strawpoII.me/votme69fuciu
Și totuși treci peste.laughing Te uiți încă 30 de minute la poza aia și gata. 9_9

| untu a răspuns:

Sa faci sa o sperii putin sa nu mai faca asa ceva! (scrie pe o hartie dactilografiata sau imprimata o somatie pe adresa ei sa plateasca o despagubire pentru trauma psihica provocata de ea trimisa de firma sau de politia internetului) Exemplu: sa dai in judecatasau sa plateasca amenda sau sa faca inchisoare! Stai sa vezi cum o sa se sperie mai rau decat cum te-ai speriat tu si o sa vina imediat la tine!

| JakeXDD explică (pentru T0T):

Am 12 ani straight face

| JakeXDD explică (pentru NAT0):

Era povestea japoneza cu femeia cu gura taiata.-.