| Allexandrascumpika17 a întrebat:

Ii adevarat ca exista vampiri laughing si varcolaci laughing in Romania nu vreau sa par de aia care se uita la desene dar mno toata lumea aproape vb de asta si pana la urma vreau sa aflu imi explica si mie cineva.Plizzlaughinglaughinglaughing

Răspuns Câştigător
| Bєshka a răspuns:

Buna Alexandra! Toate astea sunt mituri inventate de oameni ca sa-i sperie pe altii.Sunt lilieci vampiri dar nu in forma omeneasca,si dupa cum stiu el nu se afla aici in Romania.Iar de varcolaci ce sa spun, au vazut un om foarte paros, betiv, sau stiu eu..., asta cred eu.O zi buna si sa nu crezi in toate prostiile ce iti spun alti!

23 răspunsuri:
| positivity a răspuns:

Ei bine, un adevărat mister.
Dar, poate au existat cândva, şi încă mai există pe undeva. Cine ştie?! Eu una cred că există; dar sunt singura, dintre atâta lume care neagă existenţa lor. Nu am nici o dovadă, aşa că totul rămâne un mister, dar, ce zici, articolele acestea nu este o mică dovadă a existenţei lor?
http://www.adevarul.ro/......76483.html
http://www.adevarul.ro/......76755.html

| lc13cm3 a răspuns (pentru positivity):

Ba nu esti singura. :*

| maricx a răspuns:

Www.fvza.org/

ce nu suport oamenii care vorbesc fara sa cunoasca:)
Orice e posibil, iar mai sus se relateaza niste lucruri interesante:)

| Allexandrascumpika17 explică (pentru maricx):

Adicahappy:S

| maricx a răspuns (pentru Allexandrascumpika17):

Citeste pe fvza.org si vezi.

Mda da nu is invenatate?:S

Se zice ca e adevarat, oricum te ajuta sa vezi lucrurile astea din alt punct de vedere, stiintific.

Ai idd de mess?

Zii id tau... daca vrei neaparat sa aflii mai multe.

Ale_daniela_judoka_love99

| Indestructible a răspuns:

Calm down.
Nu exista varcolaci, vampiri si ce mai vezi tu in filme.

| Allexandrascumpika17 explică (pentru Indestructible):

Daca esti asa de ignorant mai bine nu raspunde am spus ca nu ma uit si nu cred dar vroiam parerea celorlalti

| Denis777 a răspuns:

Posibil pana in anul 1500 acum sunt putine sanse cred nu sunt sigur si daca ar fi pe undeva prin tara cred ca prin muntii Carpati sunt mai retrasi si padurile sunt dese si virgine

| OnlyTheScript a răspuns:

Da! EXISTA! ....nu vreau sa ma credeti nebuna, dar am incredere in voi ca nu veti rade de mine sad..chiar exista vampiri, insa cu timpul am inceput sa se mai "stearga". adica nu isi mai manifesta toate trasaturile de vampir..va rog sa ma credeti... si nu va fie frica deoarece ei au suflet ( faza cu oglinda nu e valabila deoarece si vampirii au suflet si sufletul se reflecta in oglinda deci ei apar in ogliunzi), faza naspa e ca atunci cand isi scot coltii nu mai sunt constienti de ce fac, dar nu le apar coltii mereu ci doar cand este "superluna" adica odata la 14 luni cam asa

| gabbrriielaaiommm12345 a răspuns (pentru OnlyTheScript):

Ei na?

| gabbrriielaaiommm12345 a răspuns (pentru OnlyTheScript):

Si tu de unde stii chestiile astea?

| yumary a răspuns:

laughingVampiri si varcolaci sunt doar niste simple inventi ale oamenilor laughing
Ei nu exista decat in filme, desene si unele povesti de de mult:p

| ToxiSun a răspuns:

Dicolo de viata e moarte nu? NU SUBESTIMA-TI MUNUNILE MORTII decat daca ati trecut prin mainile ei

| Severin_Mihaita_1998 a răspuns:

Sincer varcolaci si vampiri pot exista (de exemplu am vazut in metrou un om cu cap de lup toti fugeau dar cine stie ce era cu adevarat? Iar vampirii daca sunt nu sunt in Romania poate in alte tarii dar in Romania nici gand

| Lollitaa a răspuns:

Da,exista vampiri si varcolaci si zana maseluta se ascunde in toaleta, du-te si baga-ti capulnin wc si vei primi o bomboana cu aroma de menta.

| aleina12345678910 a răspuns:

Este cam adv.Prietena mea din vrancea a fost muscata intr-o seara si in a doua zii cand era soare se intampla ceva ciudat era sa se faca cenusa. Dar bine ca avea sapca si ochelari... Dupa aia a venit prietena mea in Suceava si ghiciti ce s-a intamplat? Era sa ma muste. eu cred ca vampirii exista dar varcolacii. Nu frate!

| Giani_Mohadip_1968 a răspuns:

Cate odata cele mai simple raspunsuri se gaseste in simplitate. Deci nu eista un cuvant fara sa eiste acel ceva eistenta cuvantului este adevarata, este adevarul pur si existenta deci eista cuvantul exxista si aceea semnificatie.