Bună.
Şi speri că îţi va răspunde Adina Dobre?
Uite ce e, nu are rost să îţi faci speranţe.
Tu eşti din Bucureşti, ea e din Timişoara. Niciodată nu vă veţi întâlni.
Dacă tot simţi o atracţie pentru ea, poţi face rost de ID, Facebook, să mai vorbiţi dar nu pune sentimente pentru o persoană pe care nu ai văzut-o niciodată.
O zi frumoasă!
Majoritatea de pe acest site nici nu te cunosc, prin urmare cam nimeni nu poate zice ca te place.
Deci... nu ma placi si nu sunt tanc, daca te-ai uita la poza mea de profil... ai intelege multe
Daca intr-adevar esti tu in poza ta de profil, atunci esti cam infricosator. Nu-mi plac oameni infricosatori.
Avînd în vedere rezonanța numelui( sper că ești o veritabilă fantomă reîncarnată agenialului dispărut), s-ar putea să ai succes.
Mai ales că alter- egoul tău s-a însurat la 80 de ani cu o fetișoară de vreo 18 ani.
Tu, adicătelea, cu ce ai fi mai prejos?
Dă-i înainte fără grijă!
Da, îţi dai seama că am fost toţi curioşi să vedem care e treaba dacă băiatul susţine că e îndrăgostit de tine deşi nu te-a văzut niciodată, deşi sunteţi la sute de kilometri depărtare.
Cel mai bine ar fi să vorbiţi pe Messenger sau Facebook şi poate deveniţi măcar prieteni.
Toate cele bune!
Eu nu am sa inteleg niciodata ce aveti voi cu doi oameni care se iubesc la distanta. Poate eu ma mut in Timisoara, poate ea se muta in Bucuresti... nu va inteleg deloc
Pai atunci de ce ai zis? ca daca se uita la poza ta de profil intelege multe
Acei ce beau doar apă, tac -
Dovadă-i peştele din lac;
Acei ce beau doar vin, tâmpesc -
Dovadă-s cei ce mă bârfesc.
I-am dat de inteles ca nu sunt prost asa cum crede el...
Putem judeca uşor caracterul unui om după modul în care îi tratează pe aceia care nu-l pot ajuta cu nimic
"Putem"? Nu-i include şi pe alţii în discursul tău inutil şi fără sens.
ionut_8527 întreabă:
M4Tt30 întreabă: