anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Il adoram pe dan balan pana cand a aparut scndalul cum ca a sedus o fata de 16 ani de la mine din valcea:p credeti ca au facut ceva rau?

6 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Oricum, vina e a fetei în proporţie de 90%. De ce?
Ea ce căuta în club la ora 2 noaptea?!
Ăla n-a cărat-o cu forţa la Bucureşti şi nici la hotel în Vâlcea.
S-a dus de bună voie şi nesilită de nimeni.
Ăla ar fi trebuit să se prindă că are 16 ani dar, în rest, nu prea este vina omului că EA s-a dat la el.

Şi-n plus, Dan Bălan e şi el om!

| lays a răspuns:

Offf.eu il adoram pe dan balan, il ador si=l voi adora mereu.de ce trebuie sa crezi tot ce se scrie? oricum, daca a fost ceva intre ei, nu a fortat-o nimeni, stia ce face.si in legatura cu varsta, mie nu-mi pare de 16 ani, mai degraba de 20.probabil asta i-a spus si lui Dan atunci cand s-au cunoscut.nu cred ca a stat sa-i ceara buletinul!

| simona_6231 a răspuns:

Si eu sunt din Valcea si loredana e cu mine in liceu si culmea mi-a fost si prietena multa vreme pina sa se mute din cartier pentru ca acum sta pe la stuparei...Sincer si mie imi place Dan Balan, inainte pe el il judecam pentru ca stiam povestea chiar dupa o zi cand s-a intamplat incidentu insa Loredana e mereu in coana dupa celebritateastraight face iar cu toate ca mi-a fost prietena multe vreme nu ma face sa gandesc ca ea e foarte parsiva si face orce sa ajunga in ziare si la tv.

| Lorelai a răspuns:

Au facut sex. Ramane la aprecierea ta daca e rau sau nuhee hee. De ce nu iti mai place? vroiai sa fii tu in locul fetei?laughing

| portocalăăă a răspuns:

ĂĂĂ. e vina ei.
adica.sa fim seriosi. ce cauta in club la ora aia?
+ ca a obligat'o el sa faca sex?
Nu.
si daca pana si mama ei spune ca-i vina ficei ei.
cred ca stim toti ca dan balan e nevinovat

| pensionar a răspuns:

Daca e adevarat sau nu, nu stiu dar la vloarea lui, nu e o lauda ca a sedus o fetita; partea proasta e ca nu putem afla adevarul decit de la EA.