Serios!? In propria mea opinie mi se pare al naibii de dragut; 3! Si nu, nu deranjeaza! Decata daca-i un superficial amrat si batut de soarta sau vrea sa-si i vare liba-n gura ta!(s-ar putea taia in aparat)
Buna scumpo...nu,nu are de ce sa-l deranjeze.pana la urma daca iubesti o persoana o iubesti asa cum este ea. sper ca te-am ajutat.te pup
Da asa este, dar ma gandeam ca ar putea fi deranjant in timpul sarutului...
Daca tine la tine nici nu ar trebui sa observe ca-l porti pe bune asta e parerea mea
Serios!? In propria mea opinie mi se pare al naibii de dragut; 3! Si nu, nu deranjeaza! Decata daca-i un superficial amrat si batut de soarta sau vrea sa-is i vare liba-n gura ta!(s-ar putea taia in aparat)
Ceau,daca Baiatu o place pe acea fata, crede-ma ca nu se va uita ca ea detine un aparat dentar sau nu
Dacă este un băiat înţelegător şi deştept îşi va da seama că după ce `iubita` nu mai are aparat dentar va avea nişte dinţi superbi. Dacă este un băiat care apreciază aspectul exterior ( în cazul aceste de moment pentru că aparatul dentar nu-i permanent) mai mult decât cel interior îl va deranja ( mai ales la sărut ). Sper că te-am ajutat!
NU cred daca baiatul respectiv chiar tine la fata aceea nu ii va pasa ca are aparat dentar
Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu deloc zau
si prietena mea are si nu ma deranjeaza
Depinde de persoana...dar daca o iubeste si tine la ea nu se desparte de ea
anonim_4396 întreabă: