| cyufulyky a întrebat:

Il iubesc ce sa fac sa-l uit cat mai repede cu el nu se poate tine o relatie...crying

7 răspunsuri:
| georgiana a răspuns:

Cel ce te face sa suferi nu te merita!

| ATB a răspuns:

Off mai ciufulici. macar ai citit raspunsurile la inrebarile care le-ai pus pana acum pe tema asta? Stiu ca e greu, ca tu crezi ca viata nu are sens fara el dar incearca sa te motivezi sa treci peste repeta-ti:"NU MA MERITA!, AM FOST PREA BUNA PENTRU EL" trebuie sa infrunti viata chiar daca doare, de cate ori ar trebui sa moara un om daca s-ar impiedica la fiecare relatie, insucces sau tragedie in familie. Sunt sigur ca o sa gasesti un baiat sa te merite si sa te aprecieze pentru ce esti, sa fie doar al tau si sa te faca fericita. Take care

| cyufulyky explică:

Chair nu era nevoie sa raspunzi tu dany... tu esti vinovatu...winking

| Georgiana2905 a răspuns:

Din cauza putinelor informatii date in intrebarea ta iti pot raspunde doar atat: Il iubesti dar nu poti avea o relatie cu el. Corect, nu? Si de ce nu se poate avea o relatie cu el? Nu te respecta, nu stie sa iti arate ca te iubeste, nu iti vb frumos, nu iti arata ca il interesezi? Care ar fi motivul/ele? Daca are o varsta sub 21 de ani e posibil ca toate motivele sa aiba un fundament si acela ca nu e inca maturizat indeajuns. Incerca sa il uiti daca asta merita, daca nu te merita pentru ca gandeste-te bine!- Nu are rost sa pierzi timpul degeaba, sa pui suflet acolo unde nu trebuie.

| scufitzaneagra a răspuns:

...Te.ai intors...sa inteleg ca relatia de 11 luni s. a terminat? tot nu ai reusit sa comunici cu el cum trebuie? daca e asa. e mai bine... te cred ca. l iubesti dar trebuie si tu sa fii iubita si respectata si se pare ca nu erai ...meriti mai mult de atat.nu claca din cauza asta...tot inainte :*...si cu tipa aia din poza ce a mai facut? le. a sters pana la urma? popici ast rasp...

| Danutz_8401 a răspuns:

Incearca sa nu mai stai prin preajma lui.adica sa-l mai vezi sau alte din astea...si fa-ti un nou prieten cat mai repede. dar care sa tine la tine si sa poate sa te faca sa uiti de el, daca asta vrei .SUCCES!

| cozz a răspuns:

Nu te mai gandi la el...este un moment greu atunci cand iubesti o persoana si pe ea nu prea o intereseaza... fatzi repede alta relatzie aa poti uita mai usor