Off mai ciufulici. macar ai citit raspunsurile la inrebarile care le-ai pus pana acum pe tema asta? Stiu ca e greu, ca tu crezi ca viata nu are sens fara el dar incearca sa te motivezi sa treci peste repeta-ti:"NU MA MERITA!, AM FOST PREA BUNA PENTRU EL" trebuie sa infrunti viata chiar daca doare, de cate ori ar trebui sa moara un om daca s-ar impiedica la fiecare relatie, insucces sau tragedie in familie. Sunt sigur ca o sa gasesti un baiat sa te merite si sa te aprecieze pentru ce esti, sa fie doar al tau si sa te faca fericita. Take care
Din cauza putinelor informatii date in intrebarea ta iti pot raspunde doar atat: Il iubesti dar nu poti avea o relatie cu el. Corect, nu? Si de ce nu se poate avea o relatie cu el? Nu te respecta, nu stie sa iti arate ca te iubeste, nu iti vb frumos, nu iti arata ca il interesezi? Care ar fi motivul/ele? Daca are o varsta sub 21 de ani e posibil ca toate motivele sa aiba un fundament si acela ca nu e inca maturizat indeajuns. Incerca sa il uiti daca asta merita, daca nu te merita pentru ca gandeste-te bine!- Nu are rost sa pierzi timpul degeaba, sa pui suflet acolo unde nu trebuie.
...Te.ai intors...sa inteleg ca relatia de 11 luni s. a terminat? tot nu ai reusit sa comunici cu el cum trebuie? daca e asa. e mai bine... te cred ca. l iubesti dar trebuie si tu sa fii iubita si respectata si se pare ca nu erai ...meriti mai mult de atat.nu claca din cauza asta...tot inainte :*...si cu tipa aia din poza ce a mai facut? le. a sters pana la urma? popici ast rasp...
Incearca sa nu mai stai prin preajma lui.adica sa-l mai vezi sau alte din astea...si fa-ti un nou prieten cat mai repede. dar care sa tine la tine si sa poate sa te faca sa uiti de el, daca asta vrei .SUCCES!
Nu te mai gandi la el...este un moment greu atunci cand iubesti o persoana si pe ea nu prea o intereseaza... fatzi repede alta relatzie aa poti uita mai usor
Idkrjek întreabă: