Capul sus! Acesta e sfatul meu. Nu te intrista, ci te poti considera o persoana fericita pentru ca traiesti toate acestea. Stiu ca acum toate acestea iti par o tragedie si poate ca te intrebi adesea de ce ti se intampla tocmai tie dar peste ani o sa-ti amintesti cu placere de aceasta perioada si poate o sa razi. O sa te intalnesti cu baiatul cu pricina si o sa ai curajul sa-l intrebi de ce nu a facut nimic la vremea respectiva si o sa radeti impreuna de aceste vremuri. Te poti gandi in continuare la el si sunt convinsa ca amintirea lui iti face placere. Bucura-te de aceasta perioada la maxim. Si daca spui ca se uita visator la tine poate chiar te place si el la fel de mult. Suntem intr-o era in care femeile sunt mult mai dezinvolte si mai emancipate, nu te teme sa ii vorbesti tu prima, incearca pe hol sa-i vorbesti sau cand plecati de la scoala. Intreaba-l daca vrea sa te conduca pana acasa ca sa nu cumva sa te rataceste, asa in gluma. Nu considera iubirea ca in telenovele pentru ca in viata reala nu e niciodata asa. Incearca sa te imprietenesti cu el si totul o sa vina de la sine.Mult noroc:*
1 poti sa le spui alor tai ca te duci cu fetele cand te duci cu el sa te intalnesti sa va plimbati, va tineti de mana etc
2 stiu 2 persoane care s-au cunoscut la gimnaziu si acum sunt casatorite
3 chiar daca n-o sa continuati, o sa-l uiti cu timpul
ale0409 întreabă: