In primul rand trebuie sa ai grija sa nu te minti singura. Daca esti sigura ca el chiar te place, atunci incearca sa fi putin mai directa. Desi se spune ca nu e bine ca fata sa faca primul pas, parerea mea este sa nu mai astepti.Asteptarea va provoaca suferinta si tie si mai mult ca sigur si lui. Incearca sa faci in asa fel incat sa vorbesti cu el fata in fata si singuri. Intreba-l intr-o zi daca iese afara dupa scoala sau daca ar vrea sa te insoteasca pana mai aproape de casa (inventezi tu ceva pe moment). Daca nu vei face asta acum vei egreta mai tarziu, in plus: Incercarea moarte n-are. Spune-i inca o data ce simti pentru el si roaga-l sa iti dea un raspuns, pozitiv sau negativ pentru ca tu nu mai poti astepta. Trebuie sa iei in calcul si refuzul. Bafta!
Eu tot sunt in asa situatie.Eu il plac, el ma place si este clasa 9.Insa eu nu fac nimic, daca te place cu adevarat intr-o zi se va apropia de tina si iti va spune tot ce simte.Insa trebuie sa ai putina rabdare.
Hei despartire totala nu e...
adica o sa mai auziti unu de altu doar nu se muta in Peru
si daca nu te imbratiseaza el ia-l tu in brate cand va intalniti la scoala, cand ia o nota buna,
si daca vrei sa stati fata in fata ce e asa greu?
doar il chemi intr-o pauza intr-un loc ferit ii spui ce simti ce ai dori de la el si poate si un sarut ce zici?
ale0409 întreabă: