| SimSim196 a întrebat:

Il iubesc. Si am ajuns la stadiul in care recunosc asta. Am avut parte de momente superbe alaturi de el si m-a facut sa-l cred, m-a facut sa cred orice spunea. Dar m-a ranit. M-a inselat, iar eu l-am iertat si am trecut peste fara sa-i scot ochii dupa pentru ca, fara sa-mi dau seama in acel moment, il iubeam mult. El nu e de cuvant si stiu ca merit pe cineva care sa se comporte cu mine mai bine decat o facea el. Asa ca, indiferent de durerea pe care o aveam in suflet, am renuntat la el. Mi-a fi fost mai usor daca nu ma cauta in continuare, daca nu se baga in seama in continuare. Pentru prima data in viata m-am simtit ca o carte deschisa in fata cuiva, cineva care putea sa faca ce voia cu mine. Ma doare si acum ca s-a terminat. Dar va rog sa-mi dati un sfat ceva. Cum ar trebui sa reactionez cand ma mai cauta? Cand se mai baga in seama cu mine? Cand ma gandesc la el? Vreau sa-l uit. Vreau sa-mi fie mai usor sa trec peste.
Imi pare foarte rau ca a trebuit sa fie asa, dar nu ma mai las asa usor prostita de el. El e constient ca ma poate avea oricand. Dau funda pentru cel mai bun raspuns. Multumesc anticipat.

2 răspunsuri:
| AnneBre a răspuns:

În majoritatea situaţiilor o fată uită un băiat când cunoaşte altul. Fii indiferentă cu el, nu-l băga in seamă şi la un moment dat o să te lase in pace. Petrece mai mult timp cu prietenii tăi că sigur o să cunoşti pe altcineva şi o să-l uiţi.

| CrissxCriss a răspuns:

Timpul le vindeca pe toate dar ce sfat iti pot da e ca atunci cand mai vine la tine sa-i spui sa te lase in pace ca te-a ranit. Petrece mai mult timp cu prietenii, distreaza-te, incearca sa cunosti pe altcineva.
Succes!