| angelica02 a întrebat:

Il iubesc tare mult dar nu am curajul sa ii spun lui asta, voi ce imi spuneti sa fac?

Răspuns Câştigător
| vioricavio a răspuns:

Sa i ti faci curaj, sa i spui si sa vezi si reactia lui sau daca simte si el ceva pentru tine. Daca nu i spui ai sa ramai cu semnul intrebarii pentru totdeauna.

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Sa capeti curaj sa ii spui.Crezi ca daca ne spui noua va sti si el? Nicidecum.

| Dariusuu a răspuns:

Ai 2 opţiuni.

Ori îi spui că-l iubeşti ori îl uiţi.

E decizia ta.

Răspuns utilizator avertizat
| christos1234 a răspuns:

Du-te la el si incearca sa porti o conversatie si priveste-l fix in ochii.

| MamaBoss a răspuns:

Eu sunt de parere ca baietii ar trebui sa faca primul pas, nu degeaba se spune ca barbatii sunt cei mai...
Asa ca mai asteapta ceva timp si incearca sa afli daca lui ii place de tine prin gesturi, comportament. Dai si tu de stire prin gesturi ca il placi
Succes :*

| theo1 a răspuns:

Pai...incearca sa te apropii de el... faceti top fete...top baieti...si incepe sa ii spui ...incet incet

| Josanu_Mihaela_1995 a răspuns:

Chiar dacă vezi că el nu face nici un pas. oricum poți să-i spui,, pentru că sunt băieți care sunt mai fricoși și rușinoși.dar acesti baieti iubesc mult
Ce nu ar fi - spune-i si no sa-ti para rau. daca el nu va simti la fel. tu o sa-l uiti.iar dacaa vei sta asa mereu o sa te chinuie gindurile ca daca? la fel si eu stateam pe ginduri si dupa ce i-am spus si am vazut ca el nu reactioneaza in nici un fel - nu a trecut mult timp si am uitat de existenta lui ) succese