| lili24l a întrebat:

Il plac pe un baiat din acelasi liceu cu mine. Ne salutam cand ne intalnim dar nimic mai mult. ma inteleg bine cu prietenul lui dar nu incat sa am incredere in el. Pe baiatul pe care il plac am intrat de 2 ori pe fb si nu mai intru, nu avem unde sa ne kntalnim intamplator, gen activitati comune si astfel imi e greu sa ma bag in vorba cu el si nu stiu ce sa fac. nu as vrea sa-si dea seama ca-l plac pentru ca imi e frica ca nu ma place si el. as vrea sa-l fac mai intai pe el sa ma placa dar nu stiu cum.

4 răspunsuri:
| BlackEyedGirl a răspuns:

Daca te intelegi bine cu prietenul lui, te poti folosi de asta. Nu trebuie neaparat sa ii spui ca il placi pe prietenul lui, poti incerca sa fii subtila si sa o iei mai pe ocolite. Cum ar fi, cand vorbiti sa il intrebi despre prietenul lui, dar la inceput chestii subtile, oricum sunt baieti, nu isi vor da seama laughing Poti sa vorbesti in continuare pe fb cu baiatul pe care il placi, asa poate se obisnuieste si te va contacta si el. Poti prin scoala daca il vezi mai singur sa vorbesti cu el ceva legat de scoala de exemplu, ceva ce nu ai inteles sau nu neaparat de scoala, sa il intrebi ceva despre care stii ca ii place. Ideea e ca daca incepeti sa vorbiti mai mult si va cunoasteti putin mai bine va veti apropia si atunci va fi mai usor happy

| Kapkha a răspuns:

Incearca sa gasesti subiecte de discutie comune cu el sa te disterzi din ce in ce mai mult cu el si la un moment dat sa ii arati ca tu chiar il iubesti
''Cu rusinea mori de foame''
Sper ca te-am ajutathappy
Funda pls

| Livia_Petriman_1998 a răspuns:

Pai trebuie sa il intrebi daca te place si daca da are rost sa lupti ca sa fi cu el daca nu renunta dragoste cu sila nu se poate trebuie sa intrebi daca nu faci asta el nu are de unde sa stie ca uh esti indragostita de el poate e si el de tine

| lyvy0n3 a răspuns:

Nu sunt expert. dar sun un baiat si tiu ce ne place ( de multe ori ). Cand te mai intalnesti cu el, il saluti, il intrebi ce ore are... ce face... In caz ca are unele hobby'uri, mai intrebi de ex: ai dat vreun gol azi? Ai invatat sa mergi pe o roata? ai invatat sa dai flip/olye/beackside.
Vezi tu. Sper ca ti-am fost de folos