Nu cred sa fie cineva care sa nu fi auzit de el. Dar cred ca e doar o copilarie aceasta pasiune. Daca,, ai" 60 de melodii de'ale lui, cum le ai? Downloadate de pe net? Ai cumparat tu vreodata un album de-al sau? cat despre tatuaj. poate fi greseala vietii tale. De ce sa pui pe corpul tau numele unei persoane complet straine? In fine, este viata ta, eu doar ti-am spus parerea mea.
Ai dreptate ))... dar. tatuaju mil fac oricum. vreau sa devin luptaor. si am nev de tatuaje sa fiu mai smecher . si. 2pac care a fost cel mai tare rapper... ii cv sa ai tatuaj cu el . am vz multi care au tatuat pe tot corpu
E o prostie tooot ce ai spus.
Foarte Bine il cunost e Regele la Rap American toata ziua ascult rap cu el ies cu prieteni cu masina si bag subwooferu la 5 mii de watts numa 2 pac sa iasa din el. Ami pare rau ca lau impuscat dar canta foarte frumos e un Rege adica lau facut Regele la Hip hop Rap american nu eminem e un *** atat dar pentru mine cei mai buni sant [-Pe primul loc2pac,pe al doile loc Eazy e, pe al treilea loc Big notorious si pe al cincelea loc Ice Cube] si cu tatuajul frumos si eu imi voi face un tatuaj cu el pa spate api altu cu thug life 50 niggaz This is gangsta rap brother
Insfarsti... mi-am gasit fratele pierdut ).. acum toti rapperi is varza... numa wizz khalifa mai are cv mel faine. dar. si ala so prostit. ca candta cu toti rapperi. trebuie sa caut niste mel dea lu Eazy
anonim_4396 întreabă: