Nu as face nimic.De ce sa imi plang de mila? Are sens? Daca El vrea sa ma ia eu nu am niciun cuvant de spus.Singurul lucru pe care l-as regreta ar fi lacrimile pe care le-ar varsa cei dragi pentru ca nu cred ca le merit...In rest, nimic nu ar mai conta
Din pacate trebuie sa recunosc ca nu as suporta gandu asta si nu as putea sa spun ca totul va fi bine.As pune raul in fata
Normal trebuie sa gandim pozititv si asa ii sfatuiesc pe toti... dar eu nu as avea puterea sa gandesc pozitiv.
Pai.in primul rand m-as gandi la cei din jurul meu, la cei care ma iubesc, la mama, fratele, iubitul, prietenii. As fi foarte deprimata, nu as mai avea vlaga.nu mi-ar mai pasa.Nu cred ca as fi in stare sa lupt impotriva mortii.As plange in continuu, pentru ca m-as gandi la tot ce am facut in viata.as plange pentru ca nu as mai avea timp sa-mi implinesc visul.as plange pentru ca nu vreau sa mor, nu vreau sa plec din lumea asta. Nu as mai avea chef de nimic, nu as mai avea pofta de nimic. NU vreau ca oamenii sa simta mila pentru mine.sau sa faca ceva doar asa.ca de, imediat mor. Ma doare numai cand ma gandesc.
Sper ca nu esti in situatia asta! Doamne fereste!
by daii
Asa ceva sa nu-ti doresti nici in visele tale cele mai cumplite! De ce sa-ti imaginezi o astfel de nenorocire? Sunt destule necazuri in viata reala.Nimeni nu va putea sa spuna cum va reactiona in astfel de situatie!
Nu vreau sa-mi imaginez.Doamne Fereste! ii comaptimesc pe bietii copii, tineri, oameni de toate varstele. Dumnezeu sa le dea putere sa creada in continuare si mai ales, multa sanatate...
xoxo, mary
Ma distreaza raspunsurile celor de mai sus pline de optimism. Imi mai in mod special alea cu as fi mai buna: ce te opreste acum sa fii mai buna? Faptul ca nu ai o boala incurabila? Trebuie sa afli ca mori sa fii mai buna? Asa da inteligenta, ce mai. Unde va faceti voi educatia? Serios acum.
As simti ca deja sunt moarta. M-as vedea in sicriu. Nu stiu daca as reusi sa mai vorbesc si nu m-as opri din plans. As ura lumea pentru ca pe ei as arunca vina. Nu m-as ridica din pat nici macar sa beau apa. As omori pe cineva numai sa ma simt ceva mai bine pentru ca mi s-ar parea ca viata e nedreapta ai as vrea sa sufere si altii, nu numai eu.
Paul, hai ca lumanari am eu: dar sa stii ca nu sunt special create pentru cabana si nici pentru sicriu Sunt unisex insa si cu multiple functiuni ce depinde de imaginatie
As fi optimista, cred ca m-as schimba intru-totul.As deveni mai buna, as vedea viata cu alti ochi, as incerca sa petrec timpul cat mai mult cu cei dragi, si nu m-as da batuta nicio clipa.As lupta impotriva acestei boli cu toate armele posibile, si m-as ruga neincetat la Dumnezeu sa-mi fie alaturi. Doamne fereste!
Eu nu cred ca as putea gandi pozitiv...Sunt pesimista si gandesc negativ mai mereu:-
Ce ma distreaza raspunsurile. Nu cred ca cineva pus in fata situatiei ar putea gandi pozitiv, nu cred asta. Pur si simplu aflii ca o sa mori... unde-i partea buna din asta? Cred ca as plange cateva zile, as incerca disperata toate tratamentele, apoi m-as gandi sa incerc tot ce n-am facut, si pe urma, m-as sinucide ca n-as mai avea rabdare sa astept stiind ca se apropie moartea.
Cred ca as vinde casa, masina, mi-as bate seful, as alerga gol pe strada, si m-as plimba prin lume
Doamne fereste, nu mai faceti caterinca, ca nu e de caterinca, chiar nu realizazi ce inseamna ca totul sa se termine o data! sunteti niste amari.niste rai... daca as avea.as lupta.as face tot ce e frumos, pana in ultima clipa, si daca ar avea prietena sau prienul meu, as sta langa ei pana s ar face bine sau pana ar muri, jur! mai departe nu mai comentez pe tema asta! controlati va vorbele, si ce spuneti incultilor ca nu e de ras! ciuly
Leucemia are o rată ridicată de vindecare dacă este descoperită la timp, deci, m-aș ruga să fie descoperită la timp
Doamne fereste :-s. Nu pot sa ma gandesc la asa ceva. Poate ca ar trebui sa ne bucuram de fiecare zi mai mult, mai rationabil. Sa incercam fapte bune, sa iubim, sa ne bucuram de natura.
Pentru ca niciodata nu se stie ce se poate ivi. Si durerea prin care trec acele persoane este de nesuportat .
Dumnezeu sa ne fereasca de boli :-s, pentru ca cel mai important e sa avem sanatate!
anonim_4396 întreabă:
AlinElle89 întreabă:
anonim_4396 întreabă: