| MonicutZZa a întrebat:

Imaginati-va ca va e teribil de dor de cineva si nu exista nici macar cea mai mica sansa sa va vedeti cu acea persoana. Ce faceti?

Răspuns Câştigător
| dulc3'maria a răspuns:

Ma resemnez...broken heart

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Astepti sa moara ultima speranta. Ce sa faci?

| andreimicutu a răspuns:

Eu unu trec prin asta dar la un moment dat am scapat de gandul asta si acum chiar nu ii mai duc dorul acelei persoane chiar a spus ca o sa vina vara asta in oras dar i-am spus ca nici nu vreau sa o mai vad. Deci e ceva foarte greu de exprimat in cuvinte. Atunci cand stai si te gandesti ca poate din cauza ta a plecat sau poate iti pui intrebare: "cu ce am gresit", nu am vrut. Si incerci sa faci tot posibilul sa o faci sa se intoarca dar nu poti ca nu o lasa parintii sau nu mai stiu eu ce.Si daca nu exista incredere si bun simt nu exista nici relatie la distanta. Ea si-a facut un "prieten" acolo si eu ca prostu in speranta ca o s-o mai vad nu am facut nimic.Deci ar fi bine sa te intrebi daca e sau nu incredere si respect.

| Paris a răspuns:

Eh, imi iau un ursulet de plus, o poza cu iubi ma bag in pat imi pun o melodie trista 2 3, incep sa plang sia stept clipa cand o sa-l vad

| Silvia a răspuns:

Imi amintesc clipele petrecute cu persoana respectiva.

| Razvan a răspuns:

Scriu despre ea.Este singurul lucru care ma face sa imi amintesc de diferite persoane in detaliu si scriind durerea se estompeazawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lora eu asteptam numai amuzanti nu si stupizii aia.Tre'sa plec si mi-au cazut greu de tot.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma uit la o poza [ daca am :)) ]
Si ascult asta:
http://www.youtube.com/watch?v=AOhcGhXGJLQ

| Cryssy a răspuns:

Ma uit la poze, caut amintiri legate de acea persoana... si stau si plang, asteptand cu nerabdare sa ne intalnim.