E cam greu dar cred ca as face asa
1)m-as face invizibila si as merge in timpul orei la profii care ma enerveaza cel mai rau sa le fac ceva ca sa ii sperii de moarte cum ar fi: sa le trag scaunul, sa-i trag de par mai multe
2) m-as duce pe la prietene si pe la baiatul care imi place sa vad ce cred despre mine
3)as proceda la fel si cu ce care ma enerveaza ca si cu profesorii cam asta as face dar tu?
Ce as face?
As sopti cuvinte obsecene la urechea fetelor
Sau cine stie? cuvinte de dragoste?
M-as face invizibila si m-as duce la profa si ii trag scaunul sau in timpul orei sa scriu vreo prostie pe tabla
M-as face invizibila as lua haine din magazin si as speria vanzatoarele.
M-as face invizibila, as intra in bar si as arunca inelul. Daca nu am 18 ani ce sa fac.
1. as fura chestii de prin magazine
2. as sechestra un baiat care imi place
3. as schimba subiectele de la teze si de la teste
asta e tot ce-mi doresc interesanta intrebare btw
1. as merge la persoanele cele mai apropiate ex amici iubit si cele din familie sa ascult cine ce vbeste de mine
2. i`asi face fostului meu iubit viata un cosmar. as merge la el acasa si as arunka cu obiecte as misca lucruri as stinge si aprinde tv`u
3.as pune piedika la toti oamenii pe strada)
Sincer? imm nu stiu e prea. bine poate nu.
in primul rand. cred ca m-as duce si i-as speria pe toti cei care m-au enervat vreodata!
in al 2lea rand as merge pe strada as urla cat pot eu de tare! m-as stramba...as dansa...
si nu in ultimul rand as.
as vrea
sa pot mege sa-l vad si sal sarut pe baiatul.care mi-a furat inima iar eu n-am observat decat tarziu cred ca si el a avut un astfel de inel
Daca raspund imi dai fundita?
pai... daca as avea un inel care sa ma faca invizibil as merge la teste si teze invizibila sa ma corectez dupa ce dau fisa cumva... sa am uit inainte in carte si sa ma corectez inainte sa vada numai ca asa trebuie oprit si timpul
2. as merge la magazine si mi-as lua ce imi trebuie fara sa platesc numai sa fie invizibile si produsele...
3. m-as plimba cu prietenele mele prin oras fara sa stie ca sunt langa ele ca sa vad daca ma barfesc
deci la inelul ala mai trebuie sa opreasca si timpul si ce ating eu sa se faca invizibil
yonutzBT întreabă: