| kiddu_4358 a întrebat:

Imediat incepe scoala iar eu voi fi boboc si mi-e frica de prima zi de liceu! la voi cum a fist? Am motive sa-mi fie frica?

Răspuns Câştigător
| cookie_1240 a răspuns:

Si pentru mine va fi prima zi... si eu am emotii si nu stiu ce sa fac desi preconizez deja cine imi va fi diriginte si cunosc cativa din clasa. abia astept (adica, astept si nu astept) e complicata treaba cu emotiile astea laughing

5 răspunsuri:
| Lora a răspuns:

N-ai nici un motiv toti am fost boboci si ce e rau in asta? Prima zi de bobocel m-am dus singura la scoala erau scrise cu creta clasele pe terenul de sport m-am dus si m-am asezat in dreptul clasei mele, a venit diriginta ne-a luat pe toti in clasa, ne-am imprietenit, ne-a dat cartile si gata

| Helvete a răspuns:

E normal sa iti fie oarecum teama. Motive nu ai(momentan laughing), fiindca nu ai de unde sa stii cum o sa fie. O sa iti dai seama dupa vreo luna daca iti place sau nu. Poate ai noroc si o sa iti placa, spre deosebire de mine. Eu abia astept sa scap. Dar mai am 2 ani. Oricum, sper sa fi norocoasa si sa iti placa.

| cristina_3322 a răspuns:

Daca o numesti frica nu`i bun. zile Emotii. cu E mare, ca si eu le am, si nu stiu cum sa scap de ele. Nu cunosc lum, ma gandesc daca imi voi face prieteni, ma gandesc ca de la atatea emotii sa nu intru in vorba cu colegii, si sa nu intre nici ei straight face ar fi penal.Cand ma gandesc ca ma duc fara parintilaughing pfoailaughing
Dar oricum iti urez mult succes, nu tot ca am si eu nevoie de putin succes dar iti urez si tie :*
big grin Succes!:*

| mihaelabr a răspuns:

Uu si eu tot a 9 a trec si imi vine sa mor... habar n-am cum sa ma imbrac sau chestii de genu; imi cunosc doi colegi, dar nu cred ca o sa merg cu ei in prima zi ca ei se duc cu parintii si eu singurica ...habar nu am ce sa fac ce sa zic :aseara am visat ca am ajuns acolo in prima zi si ma imbracasem cum ies pana la paine si dadusem peste doua fete pe care le urasc laughing deci inchipuiti-va laughing

| Dayana95 a răspuns:

Aww:''> si eu sunt emotionata:''>