Zilele trecute un utilizator TPU intreba cum sa aiba o viata frumoasa, sa nu se supere niciodata
asa ceva nu se poate pentru ca viata nu e roz, auzi asta la tot pasul nu?
banuiesc ca esti adolescenta pentru ca am vazut ca pui mult pret pe prieteni
prietenii adevarati se gasesc greu!
fi mai sigura pe tine! si numai fi asa trista!
viata e frumoasa depinde cum o percepi si traiesti tu!
Sad Macar nu esti prima de aici care i s-a intamplat asta. Dar am trecut peste... Gandeste-te ca viata are un rost un parcurs pe care trebuie sa-l urmezi, urmandu-l vei descoperi calea pe parcursul ei si vei dobandi incredere avand prietenii de incredere. S-au intamplat multe faze care m-au durut dar au dovedit printr-un gest ca era caracterul lor irelevant de a se comporta asa in unele situatii dar unchii chiar s-au dovedit falsi. Baietii nu sunt o problema va aparea unul dar trebuie sa astepti nu grabi lucrurile. Eu ma simt la fel ca tine acum cu prietenii se schimba dezamagaindu-ma mereu desii nu este vina mea ca sunt corect desii ei nu dovedesc ca sunt la fel de corecti ca mine ci doar sa judece. Sper ca iti vei rezolva problema totusi asta conteaza Bafta Bye!
Prin unele faze asemanatoare am trecut si eu
Aceleasi ntrebari mi le puneam si eu "De ce nu pot avea si eu o viata normala?"," Pentru ce sa mai traiesc?"
Acei "prietenii" cand am avut cea mai mare nevoie de ei au disparut. am ramas singura
si de atunci incerc sa ma descurc singura. si sa imi colorez viata din negru in roz
In prietenii nu mai cred de mult. ca mi.am luat.o de multe ori de la ei
Incearca sa iti faci o prietena si sa te bazezi pe ea adica sa fii sigura ca poate sa iti fie prietena si la bine dar si la greu...
si gandeste pozitiv VIATA E FRUMOASA Stii doar ca dupa nori apare si soarele
Mai bine mai tarziu decat niciodata
Incearca sa nu te mai gandesti
Acum e cald. iesi prin parc, si singura nu conteaza, fa ce iti place tie cel mai mult si o sa vezi ca viata e frumoasa
Sper ca te.am ajutat intr.un fel sau altu':*:*
Buna,in primul rand trebuie sa stii ca viata nu e asa ok cum crezi in schimb e usoara/grea.dar merita traita.Prieteni te tradeaza si te lasa exact cand ai nevoie si cand tu nu te astepti, prietenii adevarati sunt foarte rari insa exista.Fiecare are un scop pe acest pamant,in viata asta. poate ca scopul acestor intamplari ce sau intamplar a fost lasat de Dumnezeu pentru a te intari si ati da mai multa incredere in fortele propii.Tu esti valoroasa pentru Dumnezeu si asta e mai important decat sa fi pretioasa pentru oameni. Uita-te in jur cu atentie si vezi ca ai pers care tin la tine si te iubesc cu adevarat si uitate tacuta la lume sa vezi hausul zilnik (nimeni nu sta, toti fug, is grabiti).
Normal ca nu e prima, viata face multe victime, printre care ma regasesc si eu. sunt cam in aceeasi situatie cam de 1 an jumate si devine parca tot mai grav. si cand ma gandesc cat aer mai am de respirat, pentru ca sunt inca tanar, si toate astea pentru ce? nu murim cu totii si din noi nu se alege nimic mai mult decat o mana de pamant? acum m-am gandit si eu la sinucidere, dah m-am trezit si mi-am dat seama ca e o mare greseala ( sper sa nu ma considerati bolnav psihic. ), am ajuns la concluzia ca trebuie sa am si eu un scop in viata asta si daca am fost trimis degeaba aici, ce daca?, nu trebuie sa renunti la viata ca un las/lasa, stai si indura in ***... si nu cred ca gaseste cineva o solutie mai buna pentru ca nu este.
Scumpa mea, unii dintre noi ne dam seama mai tarziu de gravitatea anumitor imprejurari.Asa este viata! Pur si simplu! Acum ca regreti trecutul il poti schimba. Oamenii se schimba.Am vazut asta cu ochii mei! Arata-le tuturor ca esti puternica.Arata-le ca tu poti trece peste orice, ca nu te doboara criticile sau tradarile! Oamenii de multe ori se afla in impas! Cei ce au ras de tine au facut-o din slabiciune.Acum te poti schimba. Poti intalni oameni minunati.Nu toti sunt la fel.Zambeste si ofera-ti chiar tu sansa la fericirea mult visata! Ia toate astea ca pe lectii.Iti doresc multa bafta! :*.
Toti trecem prin aceste probleme toti suntem dezamagiti de prieteni sau de o persoana iubita.Prieteni adevarati se gasesc foarte greu eu am o singura prietena nimic mai mult dar cu toate astea stiu ca ea e mereu langa mine si am invatat sa nu ma simt singura chiar daca nu am multi prieteni.Incearca sa nu mai vorbesti cu toti de viata ta incearca sa pastrezi pentru tine cu toate ca uneori vrei sa vorbesti cu cineva, incearca sa vorbesti cu mama ta despre probleme tale ea te poate ajuta si intelege iar baieti, se gaseste greu un baiat bun trebuie sa astepti.Trecutul il vei uita incetul cu incetul incearca sa-ti schimbi viata sa faci lucruri care iti plac sa mergi in parc si sa te bucuri de frumusetea naturii sa mergi la rau si sa te gandesti ca viata e chiar frumoasa daca zambesti.Invata sa te bucuri de viata din lucruri simple si nu te increde in toti si in toate