Iti dau eu cel mai bun sfat:nu t eingrijora...ieri am fost la coafor, sa ma tund si m-am vaitat k si tine, k imi cade parul desi folosesc masca, mi-a spus coafeza k de doua ori pe an ne cade parul, unor persoane primavara iar altora toamna.asa este firesc.nu trebuie sa te ingrijorezi...se regenereaza el.
Si mie imi cadea foarte tare parul, dar am folosit vichi un timp si parul meu si-a revenit.
Mergi la Plafar sunt foarte multe produse pentru asa ceva, deasemeni foloseste CHELSTOP costa 6 roni.
Pai ma duc la oras la scoala ma culc la 9-10 si ma trezesc la 5. 20 dimineata sa prind trenul si colegii ma streseaza continuu @carminaburana43
Sunt bune primele doua sfaturi ce ai primit... dar i-a gindeste-te nu te-ai stresat prea mult in ultima vreme? De la prea mult stres sau daca iti vopsesti des parul... poate fii cauza... daca peste o saptamana doua fenomenul continua e musai sa mergi la medic.
Poate fi si de la stres sau vreo carenta de vitemine si minerale.Iti recomand sa folosesti solutia cu petroleum si ulei de ricin de la gerovital plant! In plus niste analize te va ajuta sa iei un complex de vitamine si minerale!
Cel mai bun exercitiu, este sa iti faci masaj de relaxare!
Stresul si alti factori exteriori provoaca acest fenomen, deci.inlatura raul de la radacina si scapa de stres, praf, transpiratie si nervi!
Masca cu ulei de masline, ulei de ricin si galbenus de ou, odata pe saptamana(aceeasi cantitate de ulei de ricin, se pune si din ulei de masline, un galbenu de ou, se bat cu o lingura de lemn impreuna, se aplica produsul pe par, se lasa pentru minim 3-4 h si se clateste cu apa de izvor sau de ploaie, dupa care se lasa sa se usuce natural, fara feon, fara placa)!
Vitamina D si A iti pot fi de folos, atat cele di fiole, cat si cele din alimente!
Vitamina C este esentiala, deci consuma multe fructe si legume, consuma spaghetti integrale alaturi de legume necongelate, si multe lichide!
Usor, usor, caderea va reveni la normal(100 fire pe zi)!
Ai grija de tine!
Incearca cu uleiul de ricin - simplu sau amestecat cu putin gaz, se pune pe o vata si se freaca puternic radacina parului.Noaptea, parul trebuie sa fie acoperit. Dimineata, se spala cu ou si se clateste cu infuzie de musetel sau nuc.
Asa am patit si eu . imi pica groaznic chiar ma gandeam sa ma tund scurt, nu mai stiam ce sa fac . ori mi se regenera ori din cauza samponului pe care il foloseam. am inceput sa ma spal cu vichy pentru par degradat nu pentru caderea parului si pot sa spun ca nu mai imi pica DELOC! nici macar dimineata nu gasesc fire de par pe perna. is foarte multumita de el, da' tu poti sa-l incerci pe cel special pentru caderea parului desi cel pentru par degradat m-a ajutat enorm .
Si eu am avut probleme de genu` si am folosit tratament/masca de la Kallos cu placenta [inca mai folosesc, este pentru regenerare] Chiar functioneaza! Daca iti vopsesti parul, folosesti prea mult placa sau faci chestii care ii sunt daunatoare, incearca sa-l mai lasi sa respire vreo 2-3 saptamani in care il ingrijesti ft mult Asa o sa mai scapi de probleme
Buna.incearca cu apa de urzici.cred k se fierb urzicile si dupa te clqaatesti cu apa de urzici.succes
anytimeanywhere întreabă:
Anonim20001972 întreabă: