| CookieYumm a întrebat:

Imi cade parul. Ceva tratamente pe care le-ati folosit si care chiar au funcionat?

Răspuns Câştigător
| LifeIsColour a răspuns:

Buna,eu zic ca ar trebuie sa te gandesti sa ceri si ajutorul unui medic dermatolog, iti poate da un sampon bun, care probabil te va ajuta mai mult decat o vor face tratamentele naturiste.Eu mi-am cumparat sampon de la Vichy pentru caderea parului, dar fara sa consult un medic dermatolog, si nu a fost bun de nimic.De aceea parerea mea este ca atunci cand vrei sa cunperi o crema de cosuri,un sampon pentru caderea parului, pentru matreata, sa mergi la un medic dermatolog si sa cumperi produsul pe care medicul ti l-a prescris, nu sa iei ceva din capul tau, sa dai banii degeaba si sa nu functioneze.In fine, deocamdata incearca sa iti clatesti parul dupa baie cu infuzie de urzica.Fierbi cam doi -trei pumni de urzici timp de 10-15 minute[cantitatea de urzici depinde si de lungimea paruluihappy daca il ai lung folosesti mai multe,daca il ai scurt mai putine]. Dupa ce ti-ai facut baie,pui zeama rezultata din fierberea urzicilor in ceva mai mare,mai spatios,ceva in care sa aiba locul capul tau si dai cu zeama respectiva prin tot parul,il clatesti cu zeama aceea,dar din abundenta,dupaa care nu mai dai inca o data cu apa si sapun,lasi parul sa se usuce de la sine, sau, eventual, il poti usca cu uscatorul, desi uscatorul cam favorizeaza caderea parului.Trebuie sa iti clatesti parul cu aceasta infuzie de fiecare data cand faci baie, vei vedea ca va da rezultate dupa cateva aplicari, eu am folosit tratamentul asta si a fost foarte bun.Si,in acelasi timp, trebuie sa iti ajuti parul si din interior, nu doar de la exterior.Consuma alimente bogate in vitamine si calciu,produse lactate,oua,peste,branza, fructe, legume, eventual poti lua niste pastile cu vitamine si minerale, sunt bune atat pentru cadere cat si pentru crestere.Si uleiul de ricin este bun,tot la fel,pentru cadere si crestere, insa nu iti pot garanta ca functioneaza la toate persoanele. Oricum, il poti incerca, nu este foarte scump, gasesti la farmacii si costa in jur de 3-4 lei.Nu te speria cand vezi pe ambalaj ca scrie"LAXATIV"happy.El este laxativ, insa e bun si pentru par, si uleiul de masline mai e bun pentru cadere si totodata, si pentru hidratare.Iti poti face o masca cu ulei de masline si galbenus de ou,"le bati bine", pana se amesteca dupa care aplici pe toata lungimea parului, inclusiv la radacina firului de par, insa mirosul nu e foarte placut si trebuie sa te clatesti foarte bine pe par ca sa nu-ti ramana resturi de la ou.Mie mi s-a intamplat.Ai grija sa aplici aceasta masca inainte de a face baie, lasa sa actioneze 15-30 de minute dupa care samponeaza si clateste binehappy. Poti incerca sa iti masezi si scalpul in fiecare seara sau macar de 2-3 ori pe saptamana. Ajuta la buna circulatie a sangelui la nivelul radacinii firului de par si astfel, intervine in procesul de crestere, de cadere si intelesesem ca ajuta si la indesirea parului.Eu imi fac acest masaj in timp ce fac baie, cand imi samponez parul si pot spune ca parul a crescut vizibilhappy. Incearca si tu toate aceste"tratamente", insa nu uita de medicul dermatolog. Sper ca te-am ajutat:*!

2 răspunsuri:
| Horatiu_Burgăr_1996 a răspuns:

Ai cancer.

| CookieYumm explică (pentru Horatiu_Burgăr_1996):

Haha, foarte amuzant, a stai am şi uitat să râd! Veziţi de creieraşul tău care, clar nu funcţionează prea eficient, poate dacă ai mai ieşi puţin la aer ţi-ar face bine.