Cred ca nu mai esti copil mic daca ai 13 ani...si daca vrei sa ai prieten, inseamna ca esti pregatita pentru asa ceva...nu?
Si... ce are daca mergeti la film? Mi se pare normal sa mergeti la cinema... cel putin eu la 12 ani mergeam cu prietenii la film...
Tu ai grija sa iti gasesti un prieten si dupa aia sa iti faci probleme ce sa faceti .
Fi cat mai naturala, incearca sa vb despre subiecte care sa ii placa si lui, nu te da mare, nu fi fitoasa...
Hai ca te descurci u
Mult succes!
Si mie imi plc de un baiat pe care nu stiu cum sa il abordez ( cv nou pentru mine ca sa sp asa), pana acum am iesit cu multi baieti deci iti sp pe unde mergeam cu ei. la film nu vad dc nu va-ti duce, dar daca nu vrei sa mergi singura mai ia-ti si o prietena( cat mai apropiata) si va puteti plimba prin parcuri, prin zonele de "promenada"( unde sunt mai multi oameni) daca vrei sa te afisezi q el, sau printr-un parc/zona mai necirculat/a daca vreti sa aveti intimitate si sa nu va vada toti.
Buna! Uite, am scris un articol pe tema asta:
http://www.tpu.ro/dragoste-si-sex/cum-sa-ma-comport-la-prima-intalnire/
Sper sa-ti fie de folos!
Poi toti am trecut prin asta, incearca sa fii cat mai tu, asa niciodata nu te va considera plictisitoare, iar daca da semne k te considera, atunci considera-l si tu plictisitor. Imbracate cat mai normal sa nu eagerezi q nimic, pentru ca asa ii vei da impresia k sti ce faci. cu machiajul, zic eu sa nu exagerezi lasa-l sa-ti vada fata. Lasa-l pe el sa deschida subiectele :d dar daca nu se descurca mai ajuta-l, incearca sa razi la glumele pe care le face chiar daca sunt foarte proaste . Poate va veti lua de mana sau va veti apropia dar nimic mai mult, e prima intalnire :d lasa-l sa o astepte pe a doua cu nerabdare. Ei bine eu la prima intalnire tremuram k varga noroc ca era noiembrie si am spus ca mi-e putin fric, dar eu eram in calduri atunci, cum am mai spus la o alta intrebare , PS prima mea intalnire a fost la 12 ani mult succes
Interesanta intrebarea-mda-cel mai bine e sa fii asa cum stii u ca e bine, sa nu te dai in spectacol sau sa exagerezi.ar fi ca sa va plimbati prin parca sh sa va duceti dupa aia undeva sa mancat, eu asa am facut.adica am sot in herastrau sh dupa aia la yummy pizza incearca sa pari interesata de ce zice el sh sa nu cumva sa zici: da da tu zii acolo ca eu ma prefak ca inteleg ce zici.(eu am facut asta sh s-a suparat a zis ca sh cicas proasta) revenind sh sa fiti doar voi 2, caci s-ar putea sai fie rusine ca de fata cu alt cineva sa te sarute sau sati zica "te iubesc" sau alt ceva
mult succes pup dolse:X
Dk îti place de baiatu ala de care zci cai popular, afla daca si lui i place d tine si incearca sal cunosti mai bine-poate se comporta altfel dect cand e, stiu eu, cu gasca-dk nu vrea sa vorbeasca c tine si se tine cu nasu p sus, da-i pace, baietii astia nu merita-stiu asta din propie exp. ...si eu am 13 ani; in legatura cu unde ai putea sa mergi dk ai un iubit-la film zc cai ok, si poti sa mergi ori doar cu el, ori si cu alti prieteni... uite ca si eu is in aceeasi situatie-ma invitat un baiat sa iesim la film(oricum is deja cu el) si ma gandesc sa merg, dk nu. vezi c faci t -nu-ti face griji in privinta emotiilor; oricine le are. pupici bye, bye!
Ce sfaturi ai putut primi. Trebuie sa fii doar tu insati. Daca tu incerci sa fii persoana care nu esti mai devreme sau mai tarziu el tot va afla, iar daca lui nu ii place personalitatae ta inseamna ca nu te place asa cum esti. Incearca sa arati cum esti tu de obicei cu prietenii, poarta-te natural arata cea mai frumoasa parte a personalitatii tale, fii naturala si feminina. Fii tu!