| Mascadeprote a întrebat:

Imi cer scuze de categorie, dar am nevoie urgent de un raspuns la aceasta intrebare. Cum imi pot face prieteni?
Toti prietenii pe care i-am avut au stat cu mine de plictiseala sau pentru bani, nu mai vreau pesoane de acest fel. Genul ala de prieteni distractivi, maturi. Sa rezoneze cu mine. Am doar iubit. Preteni nu. Nici el nu are prieteni. Vreau niste sfaturi. Le incerc pe toate iar care mi-a reusit

6 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Ce intelegi tu prin prieteni? Genul ala ca in filme, un prieten pe care te poti baza, un grup cu care poti socializa despre orice si care sa va stie secretele?

Ei bine... nu prea exista asa prieteni. Sau mai degraba nu se gasesc asa. Ei nu sunt captivi si trebuie sa mergi sa iti alegi unu. Prietenii se fac in functie de circumstantele vietii. Cand o sa fie cazul sa iti faci un prieten, o sa se intample.
Daca vrei doar sa iti faci... asa nu o sa gasesti ce cauti.

| RainmakerX a răspuns:

La voluntariat sau prin implicare la diverse proiecte?

| alina2k18 a răspuns:

Si eu caut prieteniwinking
Cati ani? De unde esti?

| CodrutElian1990 a răspuns:

Asta depinde de mai multe: daca esti eleva (esti fata, nu?), studenta, daca muncesti.
Sa stii ca cel ce vrea sa-si faca prieteni, trebuie mai intai sa si-i aleaga. Apoi sa nu caute cu tot dinadinsul sa il faca prieten, daca persoana respectiva nu vrea.
Prietenii se fac in timp. Prietenii nu trebuie sufocati: trebuie sa-ti dai seama cand este dispus sa fie cu tine si cand nu.

| mihaicelsfant a răspuns:

Cati ani aveti?

| Heavenonearth a răspuns:

Din punctul meu de vedere ar trebui să ai o prietena, cea mai bună prietenă sau cel mai bun prieten, din copilărie?
Nu ai nevoie de mai mulţi prieteni, ci e suficient 2 prieteni, maxim.Ei sunt baza ta, pentru că te vor ajuta la nevoie, indiferent ce fel de probleme ai.Eu îmi fac prieteni din tabere unde fac voluntariat în anumite domenii diverse la care ştiu că sunt sunt şi mă pricep la ceea ce fac.Implică-te în programe de voluntariat la care esţi utilă şi vrei să te maturizezi, cunoscând mulţi oameni. Poţi cel mai bine să participi pentru început la cei cu dizabilităţi, la copii sau adolescenţi.Succes. happy