Erau Ion si Maria in luna de miere la un hotel. Deodata suna telefonul Mariei.Era mama ei.
Mama:marie, ati facut si voi ce fac tinerii?
Maria:Nu
Mama : pai voi ce faceti acolo?
Maria:Eu ma uit la televizor si Ion citeste ziarul.
Mama: spune-i lui Ion sa bage ce are el mai lung in gaura unde faci tu pipi.Va sun mai incolo!
Maria :bine.Pa!
Maria si Ion fac in tocmai.
Dupa o ora suna din nou mama Mariei:
Mama:Ati facut ce am zis eu?
Maria: da.
Mama: si cum e?
Maria:Ion e de o ora cu piciorul in WC
Unul, la 7 dimineata, sub balcoanele unui bloc, zbiera din toti plamanii: - Nutzii! Nuutziii! Nici un raspuns. Iarasi : - Nuztii! Nuutziii! Tot nici un raspuns. Iarasi : - Nutzii! Nuutziii! La un moment dat se sinchiseste unul sa rasp : - Ce aia ma-tii vrei, ma, de zbieri asa la 7 dimineata? - Nutzii s-a sculat? - Nu mi s-a sculat!
Unul, la 7 dimineata, sub balcoanele unui bloc, zbiera din toti plamanii: - Nutzii! Nuutziii! Nici un raspuns. Iarasi : - Nuztii! Nuutziii! Tot nici un raspuns. Iarasi : - Nutzii! Nuutziii!
La un moment dat se sinchiseste unul sa rasp :
- Ce aia ma-tii vrei, ma, de zbieri asa la 7 dimineata?
- Nutzii s-a sculat?
- Nu mi s-a sculat!
Bula statea linistit in fotoliu bea o bere si se uita la meci.Vine nevastasa nervoasa si ii trage o tigaie in cap. -Ce ai nevasta ai innebunit? -Ce este cu biletul asta in buzunarul tau"laura 0799221545" -E numele si numarul calului pe cere am pariat! Dupa 10 min nevasta il pocneste iarasi cu tigaia in cap. -Ce ai nevasta ce s-a mai intamplat? -TE-A SUNAT CALUL!
Sotia cu barbatu seara la culcare: -Mai barbate, mai! Usa e stricata! -Da ce eu is tamplar? -Mai barbate ma, da chiuveta-i stricata! -Da ce eu is instalator! A doua zi barbatu vn acasa de la servici si le gaseste facute! -Da cine a facut toate astea? intreaba el. -Vecinu de-alaturi! resp. sotia. -Si tu ce i-ai dat in schimb? -Pai mi-a propus ori sa ma culc cu el ori sa ii cant. -Si tu ai ales sa-i canti nu? -Da ce eu is cantareata?
De ziua soacrei, Bulă se prezintă cu un pacheţel într-o mînă şi cu o puşcă în cealaltă. - La mulţi ani, mamă soacră! Ţi-am adus o pereche de cercei de aur. - Mulţumesc, ginerică. Da' cu puşca ce vrei să faci? - Păi de găuri în urechi nu ai nevoie?
Bulă (mic) cu ta-su la piscină.
Merg ei pe marginea piscinei şi Bulă alunecă pe faianţa udă.
În ultima clipă, se apucă de pe**a lu' ta-su şi se salvează.
La care ta-su se uită în jos şi îi zice cu dispreţ:
- Vezi, bă, dacă erai cu mă-ta îţi spărgeai capu'!
Eu nu am spus ca vreau sa ma gadil sau nu ati inteles ce inseamna cuvantul,, amuz'' mai tampitilor, pardon prostilor
X-(
Nu de cei care mi-au dat cu aceeia nu am nimic sincer dar cu ceilalti de exemplu sharky aaaaaaaaaaaa si inca cevqa sharky citeste mei bine raspunsul ca nu tu ai fost ultimul banc
Diorrus întreabă: