Erau Ion si Maria in luna de miere la un hotel. Deodata suna telefonul Mariei.Era mama ei.
Mama:marie, ati facut si voi ce fac tinerii?
Maria:Nu
Mama : pai voi ce faceti acolo?
Maria:Eu ma uit la televizor si Ion citeste ziarul.
Mama: spune-i lui Ion sa bage ce are el mai lung in gaura unde faci tu pipi.Va sun mai incolo!
Maria :bine.Pa!
Maria si Ion fac in tocmai.
Dupa o ora suna din nou mama Mariei:
Mama:Ati facut ce am zis eu?
Maria: da.
Mama: si cum e?
Maria:Ion e de o ora cu piciorul in WC
Unul, la 7 dimineata, sub balcoanele unui bloc, zbiera din toti plamanii: - Nutzii! Nuutziii! Nici un raspuns. Iarasi : - Nuztii! Nuutziii! Tot nici un raspuns. Iarasi : - Nutzii! Nuutziii! La un moment dat se sinchiseste unul sa rasp : - Ce aia ma-tii vrei, ma, de zbieri asa la 7 dimineata? - Nutzii s-a sculat? - Nu mi s-a sculat!
Unul, la 7 dimineata, sub balcoanele unui bloc, zbiera din toti plamanii: - Nutzii! Nuutziii! Nici un raspuns. Iarasi : - Nuztii! Nuutziii! Tot nici un raspuns. Iarasi : - Nutzii! Nuutziii!
La un moment dat se sinchiseste unul sa rasp :
- Ce aia ma-tii vrei, ma, de zbieri asa la 7 dimineata?
- Nutzii s-a sculat?
- Nu mi s-a sculat!
Bula statea linistit in fotoliu bea o bere si se uita la meci.Vine nevastasa nervoasa si ii trage o tigaie in cap. -Ce ai nevasta ai innebunit? -Ce este cu biletul asta in buzunarul tau"laura 0799221545" -E numele si numarul calului pe cere am pariat! Dupa 10 min nevasta il pocneste iarasi cu tigaia in cap. -Ce ai nevasta ce s-a mai intamplat? -TE-A SUNAT CALUL!
Sotia cu barbatu seara la culcare: -Mai barbate, mai! Usa e stricata! -Da ce eu is tamplar? -Mai barbate ma, da chiuveta-i stricata! -Da ce eu is instalator! A doua zi barbatu vn acasa de la servici si le gaseste facute! -Da cine a facut toate astea? intreaba el. -Vecinu de-alaturi! resp. sotia. -Si tu ce i-ai dat in schimb? -Pai mi-a propus ori sa ma culc cu el ori sa ii cant. -Si tu ai ales sa-i canti nu? -Da ce eu is cantareata?
De ziua soacrei, Bulă se prezintă cu un pacheţel într-o mînă şi cu o puşcă în cealaltă. - La mulţi ani, mamă soacră! Ţi-am adus o pereche de cercei de aur. - Mulţumesc, ginerică. Da' cu puşca ce vrei să faci? - Păi de găuri în urechi nu ai nevoie?
Bulă (mic) cu ta-su la piscină.
Merg ei pe marginea piscinei şi Bulă alunecă pe faianţa udă.
În ultima clipă, se apucă de pe**a lu' ta-su şi se salvează.
La care ta-su se uită în jos şi îi zice cu dispreţ:
- Vezi, bă, dacă erai cu mă-ta îţi spărgeai capu'!
Eu nu am spus ca vreau sa ma gadil sau nu ati inteles ce inseamna cuvantul,, amuz'' mai tampitilor, pardon prostilor
X-(
Nu de cei care mi-au dat cu aceeia nu am nimic sincer dar cu ceilalti de exemplu sharky aaaaaaaaaaaa si inca cevqa sharky citeste mei bine raspunsul ca nu tu ai fost ultimul banc