Si eu am fost in aceeasi situatie acum ceva timp, am vorbit cateva luni, tot apelative de alint si conversatii incepute cu "ce faci pisi?"(chestie care o spunea stiind ca urasc sa mi se spuna pisi pentru ca suna prea de piti ) etc. M-am enervat ca nu dadea niciun semn clar, si l-am intrebat direct "ma placi? " ...si a mers Dar ai grija, relatiile la distanta incep frumos si crezi ca o sa tina, dar o sa se sfarseasca dureros pentru cel care chiar il iubeste pe celalalt, plus ca nu sunt toate de lunga durata (depinde de fiecare persoana in parte). In cazul tau, din moment ce nu e in Romania, nu se pune problema de a ajunge in patul lui.
Sper ca te-am ajutat
Netul face minuni dar sa stii ca multe persoane sunt ca tine! Si sora mea vorbea cu un baiat din strainatate,care intr-un final a venit in Romania pentru ea,dar a rezultat a fi altul,fata de cum il stia ea dupa net. Nu se potriveau! In fine,acum vorbim de tine! Aici e vorba de cum va intelegeti voi doi! de aceea ati ajuns la alintaturi si cuvinte dulci! ai grija sa nu investesti sentimente,sa faci in asa fel incat sa ramaneti cu o bariera intre voi,ca sa nu fi dezamagita! si restul, vine de la sine, o sa vezi pe parcurs!
Uite, poate prietenii tai au avut dreptate cand ti-au spus ca poate ar face-o indirect sau. poate chiar ii esti draga lucru care nu poate fi exclus, dar sa nu fie o diferenta mare intre voi doi pentru a spune ca "vrea doar sa ajungi in patul lui" + nu e in Romania, te-ai putea indragostii usor si ai putea suferii la fel. Daca il placi, ai putea sa-l intrebi " Ma placi? " "Vrei sa fim?" etc. Iti urez succes! :*
Diorrus întreabă: