| dragusana a întrebat:

Imi dati ceva ideei ce sa fac de ziua mea deorece chestia sta in felul urmator ziua nea este pe 14 iulie si sunt la mate in Spania atunci si toata ziua sunt la plaja si cu prietena mea cea mai buna. dati-mi idei ce as putea face deorece nu prea am desi ar trebui sa fiu ft happy ca mi-a petrec la mare. pentru mai multe informati va astep.....pt cele mai bune idee dau funda!

3 răspunsuri:
| AnonimaOk a răspuns:

Poti aranja putin casa si sa inviti cativa prieteni mai apropiati si parintii tai sa cheme cateva rude.
Cu rudele ce poti face decat sa stai la masa si sa vorbesti putin ( ma refer la unchi, matusi, bunici etc nu verisori ).
Cu prietenii poti face urmatoarele :

- jucati sticluta pe provocari
- adevar sau provocare
- jocuri pe consola
- stati la pc
- tv
- va plimbati la un suc
- mancati tort si orice mai vrei
- mergeti la un cinema sau daca nu vedeti un film bun acasa
- spargeti baloane laughing) [ doar glumesc mi se pare stupid ]
- vorbiti, vorbiti, vorbiti
- deschideti niste reviste, mai vorbiti de ele
- bataia cu perne e mereu binevenita xD
- faceti-va farse reciproc
... ar fi multe dar nu stiu in ce masura iti plac.

Totusi sper sa te distrezi bine de tot chiar daca nu faci ce am scris eu aici happy La multi ani!

| dragusana explică:

Deci sa nu fie plictisotor fac 16 ani totusi si nu cunosc prea multa lume acolo.dar totodata sunt la mare cu ea mai buna prietena

| elisabet2000 a răspuns:

LA MULTI ANI!
Invitati prietenii si sarbatoriti la o terasa cu un suc si o prajiturica, iar daca vrei seara invita-i sa doarma la tine.Va uitati la un film(comedie, drama, dragoste etc.), mancati popcorn, o bataie cu perne, sticluta, adevar sau provocare si tot ce va place voua. Funda?