Ea nu e Genu care O facE pe Arbitru` ;x
Are pRopriul Drum pavat Cu pIetre rAree =p~
Iese in evideNtza PrinTre mi ;x si mi de domNisoare
E dOar iN minTea Meaa
Si cand iti spun ca "te iubesc" crede-ma ca nu mint , imi place asa felul cum ma faci tu sa ma simt >;d <
;x . fetele vor rαze de lumιnα dιntr`un reflector . vor putιnα αdrenαlιnα`n vιαtzα lor . ;
P` cne! ;* ai langa tne acum >;d < ,` tuu s` bagi d` seama ca daca` dispare maine,! ai s` vezi c` mult inseamna ;x!
N0i sntem cele c` v0r ca t0tuu` s` fie bine ;x. N0i sntem cele c` fac c` tsie nuu`tsi c0nvine !
ToAtA LuMea StiE : nu Bei Nu Existi :-s AI dat pe ?SToP?) ItZi Dau Eu PlaY Te Risti ?
Facetzi loc b-) vin Fetele de la Blokk =p~ . Sunt imbracatee sport ;x , Cu tigari in gura :-s , ai Grija sa nu`ti faca vreo figura .
Extravaganta =p~.Esti campioana b-).E randul tau pe boxe sus acolo ;x.Hai odata ;>. Da bluza jos usor =p~.Paseste intr-un decor .Si sigur o sa`ti placa sa fii admirata ;x
E o diva si-asta toata lumea-o stie, Din pozele de pe hi5 unde ea scrie, Ca e barfita pentru ca e talentata, Cand o barfim noi ea e cea mai castigata ;x
Fetele mai mici sparg topu`.18 ani?Ha ,Ha deja`fac autostopu` Lumea noastra are un singur top :p .De ce sa spui stop?! La moda`vara asta`s fete mici cu tupeu si cu mult lipici =p~
Ramai langa mine...N'avem nevoie de altceva...Stii ca tu esti singurul drog din viata mea
N'am sa pLeC' [-x . sTiu ca aSTha vReTi Pe Bune . aM Sa Stau Pe Capu' VOsTru' ;x Pana Va umPLu' De Spume
Nu.s panicat asta e bine.;> Ochelari la ochiiii se stie.>;d
Trecem peste tot .Trebuie sa insisti . Aaa si Inka ceva : Itzi Multzumesc ca Existi ;x! Te iubesc
A inTorss Lumea pe doss =p~
Cand am Scanat`o Frumoss ;x
De suss =p~ pana Joss b-)
Ce talentt =p! si ce parfumm .Au pustoaicele ;x Acum .
Esti ca un hObby,ca O plaCere d` tOp...DiferentSa eSte ca ew te-am tSinut tOt aceSt timp p` primu` lOc.x
♥Am `fOst` Crescuta` Intr`oO lume` Dura`.Am `vOcabular `Necesar Sa` te `Futh` In gUra`!♥
Ea poate să aducă orice în viață, culoare,soare, părea că n.o mai doare.Dar inima ei nu e de vânzare! ;x
Traiesc cu tine un basm =p~ Ce se termina cu bine ;x .Intre noi sta doar iubire [ Shunt fiTsSsoasa ?:-J Bw mie.Nu te baga daca nu`Ty conVine.Ma barFesTi ?Cu ce moTiv ? Vrei sa te bagy in viaTsa mea ? Ce`ai vrea sa stiiiii despre mne daca ma`i cunoaste ?
Cu InDifeRenTa Ta` • Ma`i FacuT mai [•TARE•] • Acum Nu`Ti ConVine Dar • InceT • InceT • CalC pe UrmeLe TaLe` • Si aBia aCm VeZi Si Tu Cum InDifeRenTa [• DOARE•]
Ce`ai PaPusha de Te uiTsi asa uraT la mne? • ti-am facuT ceva? • sau? • E doar Teama de sine ! • Ca`s mai buna decT tne? • []
In ziua ce vine.PoaTe ma vei asculTa.Am ales sh rau sh bine.O parTe din MiNe la`S in grija Ta` ! :-J []
Nu ma atinge , nu plange sh stii cva? LacrimiLe tale numai au de mult efecT asupra mea []
Acum Te sun cu ascuns :-J...Si nU ma PoT oprI din pLanS
[[[[ "• mi-ai dat Doamne tot ce`i mai frumos nu se putea • mi-ai dat sperantsa s`o traiesc si`o traiesc prin ea •" ]]]] [[ PiSa ]] Low;x
[[[Mai` SpUne` OdaTaaa`! Sa AuDA Lumeaa Toataaa;P ! CaT Deee MulT ma IuBe`sS!:o Dar miE niKi nu`mi PaSaaa!]
va veni o zi in care imi vei spune: acum sunt pentru tine, nu pentru alta.iar eu cu lacrimi in ochi iti voi raspunde: ai fost pentru mine, acum fii pentru alta.""
Barbatii au descoprit focul dar femeile au invatat cum sa se joace cu el."
could allways see the love inside your eyes!"
Pentru ca exista multe lucruri care pot sa iti intristeze viata :-(
Lasă`te, lasă`te, lasă`te ascuns de rânduri. Pune`te, pune`te, pune`te putin pe gânduri. :-
I care about you, I care about me. No, no worry, yes I`m able to be free! :d."
Plecând prin diferite stări in functzie de combinări ."
Eiii bine nu incerc sa te conving. Dar dacă n`ai stiut, astăzi e soare in loc de frig :d."
Imi alerg timpul :-x. Imi aleg tipul preferat de baiat."
"Itzi spun Să nu ma intorci iarăshi din drum ."
"Ei mi-au spus că timpul trece tic-tac.tic- tac. Că treaba se răceshte. :
"Sh n`am de gând, să te mai las curând. Sh totushi mă crezi pe cuvânt, chiar dacă o iei razând. :-x."
"Intr`un final, neashteptat. Lumânările se aprind. Sh`aprind durerile ce sting, amintiri aprinse ce ating."
Intr`o oarecare masură e tare. Să crezi măcar pentru o secundă că ai lumea la picioare. :-x."
"Se spune că iubestiodata in viatză, o singură iubire. Atunci cum se face ca suferim la orice despărtzire? ."
Ciudat, incă iti simt absentza, pare aberant. ."
N`am dor de casă că nu m`am pocait. Sh lasă`mă frate să rulez linistit. :d
"Ochi reci de gheata, suflete calde le ard! Dk lashi afara sentimente, clar, devi slab! ."
Sh am intzeles odată cu timpu` că nimic nu`i moca!"
Acum vreau sa intru in lumea tha, se poate? ."
Dacă vrei sa pleci să stii că nu e vina mea. N`o să mă convingi, nu e vina mea. ."
"♥ Vreau sa zambesc,e dimineata . Tre' sa'mi pastrez pofta de viata ! ♥"
"♥ Potzi sa ajungi repede sus! Cu un compromis in plus ! ♥"
PoaTe sa se puna si-n cuR si-n Kp . K tot de MiNe aRe drag "
"♥ Dar esti departe! Te vreau aproape ! ♥"
Si am alergat sa invatz sa visez! Si am alergat sa invatz sa iubesc. ! ♥"
"♥ Stiu ca sunt pe lume mii de flori !Dar numai tradafirii imi dau fiori ! . . ♥"
"♥ Ezita sa crezi ca viata e trista !Sunt lucruri frumoase ce stau inca pe lista . ♥"
"♥ Sentimente uitate!Doar amintiri lasate.Destine schimbate.Ciudat intersectate.Ai putea regreta vreodata ca ai inceput sa inveti sa iubesti,cu ea,candva,demult? .♥"
"♥ Durerea te'a maturizat,te'a pus pe ganduri !Te'a invatat sa citesti printre zambete si randuri! ♥"
"♥ Daca ar fi totul exact asa cum iti doresti,nu ai mai avea pentru ce sa lupti,sa speri si sa iubesti ! ♥"
"♥ Stii si tu,au trecut momentele.Doar eu si cu tine Ia spune,iti mai aduci aminte ? . ♥"
"ti-a zis ca nu se mai poate? NU o lasa sa plece. Stii ca ea este singura care te intelege. Iuubestee`o. Fa`o sa uite ca ai fost"
35.Nici cel mai bun machiaj nu are cum sa-ti schitzeze un zambet atunci cand esti trist.
136.Cand un pictor orb va picta sunetul unei petale de trandafir cazand pe o podea de cristal atunci inseamna ca te va iubi mai mult decat mine
137.Dragostea este ca atunci cand nu vrei sa dormi pentru ca realitatea este cel mai frumos vis
138.Ai o voce asa frumoasa,dar nu stiu de ce o irosesti vorbind!
139.Nu-mi da sfaturi ,stiu sa gresesc si singura
140.Vata de zahar?NU.Sirop de capsuni?NU Ciocolata?!NU Nu pot gasi nimic atat de dulce ca tine!
141.Dragostea e o sageata ce iti face rani de foc.Supara cel ce iubeste.Cel iubit isi bate joc
142.Am plans, am suferit, am pierdut atatea. totul pentru o cauza nobila: IUBIREA dintre noi doi
143.Cand dragostea vorbeste, vocile tuturor zeilor par a fi adormite in armonia raiului. - William Shakespeare
144.Cat de mult te iubesc nu vei stii niciodata! Iti pot spune doar ca 59 de secunde din fiecare minut de-al meu ma gandesc la tine. E mult sau e putin? Cand vei stii raspunsul se va risipi si misterul
145.IUBIREA e ca o clepsidra, umple INIMA si goleste creierulhappy
146.Dragostea nu are nevoie de cuvinte Se poate spune Te Iubesk cu o singura privire !
147.Sa invat sa te iubesc mi-ar putea lua o viata intreaga dar numai uitandu-ma in ochii tai stiu ca merita sacrificiul !
148.Dragostea adevarata e un "elixir" pe care odata gasit nu trebuie sa faci prostia si sa il consumi pe tot deodata, ci trebuie savurat in decursul unei vietii
149.Adu-ti aminte ce greu iti este sa te schimbi pe tine insuti si vei intelege atunci cate sanse ai cand incerci sa-i schimbi pe ceilalti.
150.Zambeste, si aratale ca nu iti pasa Zambeste, chiar daca`i prins o pasa proasta Zambeste, indiferent de problemele ce te`apasa Zambeste, chiar daca esti o fire mai retrasa!
151.Nu privi in spate,lasa-n urma tot ce-a fost.Tu incercai sa te ridici.El te tragea in jos.Dar nu ceda cand stii ca inca mai poti,ca tine sunt putine dar ca el sunt toti!
152.Azi esti orbit de fericire si ai uitat ca cineva traieste doar pentru tine. Dar maine vei cadea dintre nori si vei privi in urma.Ma vei vedea acolo si vei sti ce inseamna regretul
153.Totul trece.Asa se spune, dar nimic nu trece fara sa lase urme.sad
154.Incerc intai de toate pe mine sa ma iert incetez sa mai caut ce credeam ca e perfect si dintre atatea amintiri o sa aleg ce e frumos o sa-ncerc macar o data sa nu vad totul pe dos.
155.Daca toti oamenii ar sti ce spun ceilalti despre ei, n-ar mai exista in lume nici macar patru prieteni.
156. Iubirea este sa dai ocazia cuiva sa te distruga si sa ai incredere ca nu o va face.
157.Lupta sa obtii ce iti doresti in viata , sau vei fi nevoit sa te multumesti cu ce primesti !
158.Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa ca nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi.
159.Tacerea este prietenul adevarat care nu te tradeaza niciodata.
160.Unul dintre cele mai grele lucruri in viata este sa ai cuvinte in inima , pe care nu le poti pronunta !
161.Viata este o scena iar noi toti actori
162.Zambeste , atunci cand doare cel mai mult !
163.Viata e scurta Incalca regulile , iarta repede , saruta incet , iubeste cu adevarat , razi necontrolat si nu regreta nimic ce te face sa zambesti !
164.Si nu mi-e frica, el e langa mine, si totul va fi bine
165.In viata cat ai sa traiesti Multi ochi caprui ai sa intalnesti In timp ce te uiti la ei Gandestete si la ai mei
166.Ma invidiezi?Ai dcwinkingMa barfesti?Nai decatwinkingRegreti ca mai cunoscut?Nu-mi pasalaughingIndrazneata?Nu mai spun.Incapatanata?Pana peste masurawinkingNemultumita?Intotdeaunawinking
167.Buna reputatie a unei femei se datoreaza tacerii multor barbati
168.Nu iubesti o femeie pentru ca e frumoasa.E fruomoasa pentru ca o iubesti tu!
169.Un prieten bun e langa tine nu cand ai nevoie,ci cand gresesti
170.Nimeni nu poate sa imi fure zambetul care`mi apare cand ma gandesc la tine . Si nimeni nu`mi poate fura inima pentru ca ea deja iti apartine !
171.Stiai ca dragostea este cel mai ciudat joc din lume?sau amandoi pierd,sau amandoi castiga.castigam si noi ceva azi?
172.De ce să mă înec în lacrimi şi să nu dau aceast mesaj de despărţire când pot să încep să studieaz iubirea adevărată şi să învăţ cuvantul "feicire"
173.Nu conteaza cat ma iubesti atata timp cat te prefaci!
174.Spui ca adori si ca iubesti, dar nu stii sa pretuiesti.
175.E prea tarziu acum, prea tarziu pentru regrete Din tot ce-a fost frumos au ramas acele momente.
176.Iubirea:ce rost are sa iubesti daca niciodata nu ai parte de ea ?!
177.Probabil poza mea din rama mi-ar soptii : stii, nu esti ceea ce-mi doream sa fi!
178.Ochii care te priveau candva cu atata dragoste, acum plang si se uita in alta parte
179.Complimentele tale nu ma ridica.criticile nu ma coboara.sunt ceea ce sunt nu ceea ce vor altzii sa fiu.nu sunt perfecta nici nu vreau nici nu pot.sunt ceea ce sunt.
180.←♥→Nu ma doare ca vorbesti prea mult atat timp cat nici tu nu te superi ca nu te ascult←♥→
181.←♥→Nu’s fitoasa.prea putin imi pasa.uita’te la tine si apoi vorbeste de mine ! Ati uitat: AM TUPEU Ramane-ti in spate CA IN Fata SUNT EU !♥
182.Vor exista mereu oamenic care te vor rani, asa ca trebuie sa-ti pastrezi increderea si doar sa ai mai multa grija in cine ai incredere si a doua oara.
183.E mai rusinos sa nu ai incredere intr-un prieten decat sa fii inselat de el.
184.Drumul catre casa unui prieten nu e niciodata lung.
185.Stiti ce urasc eu cel mai mult in viata asta? prostia si stiti dc?pentru ca se raspandeste
186.Dragostea lui este ca vantul:o simti dar nu o vezi
187.Am un talent nativ.Să folosesc un zâmbet pe post de sedativ!
188.Nu te Schimba urmează-ţi visele nimeni nu te poate oprii.Nu ceda orice ar fi!
189.Fereste-te de explicatii. Dusmanii oricum nu te vor crede, iar prietenii nu au nevoie de explicatii.
190.Te crezi in lumina reflectoarelor in centru multimii. Dar defapt esti singur in camea ta iar becu de 2 watzi bate in oglinda si iti creaza senzatzia de vedeta iar zgomotul care intra prin crapatura termopanului pare a fi urletul multimii
191.Cu fiecare privire imi bagi un cutit in inima,cu fiecare apropere il infigi mai adanc,cu fiecare cuvant doare mai tare,ca apoi cu distantzierea sa-mi iei si cutitul ala si sa nu mai am nimic, macar ala imi aducea aminte ca te iubeam si ma facea sa ma doara
192.De ce oare nu simt ca ploua?Pentru ca u esti langa mine si esti ca o umbrela
193.Pentru un moment ti-a ramas in suflet De-atunci o porti cu tine,oriunde,oricand, si simti ca deja face parte din tine.
194.Zambeste! E al doilea cel mai frumos lucru pe care il poti face cu buzele
195.CiNE zAmBEstE caNd LuCRuRIle MeRG rAu.S-A gAnDit Pe CinE sa DEA VinAlaughing
197.Puteti copia originalul dar niciodata nu veti fi ca el
198.Ai pIeRdUtH Un dIaMAnT: (iN TiMp cE ErAi pReA OkUpAt sA CoLeCtIoNeZi pIeTrIkElE
199.Marile incendii se nasc din scantei mici
200.I don't like to be bad I'm just tired to be nice
201.Totzi baietzi se uita dupa mine dar ei nu stiu ca eu am ochi doar pentru tine
202.O femeie desteapta are intotdeauna barbatul pe care si-l doresc si alte femei
203.Stiu ca te uiti la ea si te gandesti la mine O atingi pe ea dar ma simti pe mine Ti-e sete de mine dar te racoresti cu ea Stiu ca ma vrei pe mine dar te multumesti cu ea
204.Oricat de frumos ar fii un baiat Exista o fata' deja plictisita de el!
205.Dak as avea curajul sa iti sp ca inca tin la tine daca as avea curajul sa iti sp ca inca ai un loc in gandul,sufletul si inima mea pentru ca u esti baiatul la care am tinut cel mai mult.si ori cat as incerca nu voi putea uita atat de usor tot ce a fost
206.Mi’am pierdut ursuletl de plush ?nu vrei sa dormi tu cu mine ?
207.Sa iubesti inseamna sa te minti in fiecare zi ca cineva se gandeste la tine!
208.Un buchet de ghiocei si o primavara superba pentru o persoana mai speciala decat toate anotimpurile!
209."falsa"-doar cu unii."ignoranta"-cand nu vreau sa vb cu u..."te urasc"-mi-ai dat motive "te deranjez"-iartama nu-mi pasa."totusi "vrei sa fim prieteni"- demonstreaza ca meriti
210.Cel mai bun prieten nu vorbeste pe la spate Cel mai bun prieten e mai mult decat un frate Cel mai bun prieten iti spune totul tie Si imparte cu tine si ultima mie
211.Chiar de-ar fi greu,tot as zambi si chiar daca as fi plina de probleme.tot as glumi!pentru ca stii.viata e grea si lumea e rea cum as putea sa rezist,daca nu m-as purta asa!
212.Dintre toate prietenele care le-am cunoscut tu esti cea pe care nu vreau sa o uit, si daca mor inaintea ta, voi ajunge in rai si te voi astepta
213.Un prieten adevarat crede in tine atunci cand tu ai renuntat sa mai speri.
214.Prietenia inseamna sa fii alaturi de prieteni nu cand au dreptate ci atunci cand gresec.
215.In viata tre sa fi sigur pe tine sa nu ai incredere in nimeni… ca si cei mai buni prieteni s-ar putea sa te dezamageasca gandeste`te si fi sigur pe puterile tale nu a altora!
216.Am aflat ca nu poti avea incredere in nimeni,m aflat ca la cel care te astepti mai putin te poate trada,am aflat ca nimanui nu-i pasa daca sun fericita sau trista,am aflat ca in lume exista mai multa ura decat prietenieraised eyebrows
Eu am multe documente in PC pline cu statusuri. de toate felurile...o sa iti arat cateva:*:
N'am sa pLeC' [-x . sTiu ca aSTha vReTi Pe Bune . aM Sa Stau Pe Capu' VOsTru' ;x Pana Va umPLu' De Spume
Nu.s panicat asta e bine.;> Ochelari la ochiiii se stie.>;d
Trecem peste tot .Trebuie sa insisti . Aaa si Inka ceva : Itzi Multzumesc ca Existi ;x! Te iubesc
Zambeul ei ? -sincer . pers0nalitatea ei ? -in nici un caz falsa ca a taa ! . Ea ? -0 fata oarecare, dar care are.putina cul0are.intr.0 situatie.care p0ate sa 0 d0ara.asa o diferentziezi pe ea.dar daca vrei sa fi prieten cu ea.invata sa mai renuntzi la 0rg0liul taw si mai askult.0 si pe ea ca. p0ate are dreptate fata.
Cand am Scanat`o Frumoss ;x
Ce talentt =p! si ce parfumm .Au pustoaicele ;x Acum .
Esti ca un hObby,ca O plaCere d` tOp...DiferentSa eSte ca ew te-am tSinut tOt aceSt timp p` primu` lOc.x
E plkta In Haway ! Sy dupaia in Dubai Si dupa 2 zile in Las Vegas .Da bip daca ie ceva Te suna cand Termyna Vakanta))))
Inca te may iubesc :X Dar prefer sa askund sentimentul pierdut printre Regrete. Nu te-am pretuit cand trebuia si acum Plang in Urma.Ta
Cu tacerea mea te'am chinuit ! Nu te mai sunn nu fakk nimic :X Meriti sa fii Pedepsiitt.:X La ktt de mult miai gresit Acum suferi Cat am suferit si eu :*! !
Prietenii sunt construiti :-s
Genetic :]]
sa te Rupa :o ,sa te Corupa =p~
[\:d/] ,dar.Tot ei
te si Educa :p
Eu sunt fumul din tigara ta aprinsa.Sau st umbra ta kre se vede sh cu lumina stinsa`;>
Cu vantu`n fata, cu vantu`n fata mergi x_x Te bucuri ca`n sfarsit nu tre` sa mai alergi Nu stiu daca e rau Si nu stiu nici daca`i bine :p Pentru ca uneori nu alergi decat de tine :-s
vιαтα`ι яozZ ;x ! dα cιnє тє cяєdє ? cα dє ℓα ιαяbα sι doℓαяι . тoαтα ℓυмєα vєdє vєяdє !
E nєbυnα яαυ :o , ιι pℓαcє vιαтα , nυ яυтιnα , ιι pℓαc cℓυbυяιℓє , ιι pℓαcє dєbαndαdα \:d/ , ιι pℓαcє αnтυяαjυ` cυ Aℓbα cα Zαpαdα !
• You really shouldn't say "I love you" unless you mean it. But if you mean it, you should say it a lot. People forget.
• Când nu mai stii ce sa faci,ai putea sa incerci sa taci.
• O simpla melodie , un sentiment placut `
• Daca iti zambim nu inseamna ca te placem. Si daca iti vorbim frumos nu inseamna ca te iubim . Ci doar ca stim sa ne purtam .
•I said I need you, I need you to understand. ;x
•Let's play a love game! Do you want love, or you want fame? Are you in the game? :-s
• I'm gonna leave the day behind cause I'm gonna have a real good time.
•I can't stop cause I'm having too much fun.
• E amuzant sa vezi intr'un om ceva ce nici macar nu exista.
•Am sa incerc,dar nu stiu cum sa'ti spun ca am nevoie de tine
• Mereu s'a vorbit,s'a criticat despre trecut. Conteaza ce vei face azi,nu ceea ce ai facut.
•My mind is close, your mind is far.
•Teenagers fall in love quickly and the wrong person! Just like us!
•I`m happy that you`re mine ,I`m for you , you`re for me.
•She’s about to break, break, break, break.And I won’t let her wait,wait, wait, wait. ;x
•You,you miss her eveytime,you're not around her.Cuz she, she’s the one you can’t live without. ;d<
•Sunt perfect imperfect de cand ma stiu.Doar ca am curaj sa fiu cine sunt pana nu e prea tarziu...
•Ce avem noi chiar se compara cu o zi de iarna grea.Ti'e frig...si doar mana mea te poate imbratisa
•Mana ei ma tine strans.Nu`ti dau drumu'...Drumul inca nu l`am parcurs i-am spus.
•Nu ma lasa sa te caut milioane de secunde.Inima mea ascunde sentimente profunde.
•E felul tau de`a fi sa ma faci sa nu te suport.Ciudat, cum in acelasi timp, de`atata timp simt ca esti tot.
•Zambetul tau ca de copil nu se razbuna.Ma face sa ma simt cel mai puternic cand te tin de mana.
•Am inceput sa ma schimb si nu cred ca e bine.Din ce am fost am ajuns la fel ca tine.
Publicat de Livia la 06:05 0 comentarii Trimiteţi prin e-mail Postaţi pe blog! Distribuiţi pe Twitter Distribuiţi pe Facebook Distribuiţi pe Google Buzz
21.01.2011
Plictisealaaa. Despre zodii ;]
•Ce fac zodiile dupa ce au iubit?
Sagetator - Cavaleri si gentili, cu un simt al dreptatii bine inradacinat, nativii din Sagetator sunt cei care ne demonstreaza ca, in ciuda sentimentelor contradictorii si coplesitoare pe care le aduc, despartirile pot fi frumoase. Un Sagetator gaseste de cuviinta ca este onorabil sa te desparti in termini amiabili de persoana care obisnuia sa te faca fericita. Asadar, sa nu te mire daca la despartire Sagetatorul iti va da un cadou, iti va inmana flori sau o scrisoare. Este modalitatea lui de a-ti spune ca nu o sa te uite niciodata si ca iti este recunoscator pentru tot ce i-ai oferit.
Pesti -Pestii nu stiu sa urasca si nici sa tina ranchiuna si dusmanie, dar urasc sa fie nevoiti sa urasca. Daca tin la o persoana, iubirea lor va fi blajina si echilibrata, iar sentimentele lor sincere si adevarate. Pune-i sa strige apoi, dupa despartire, cat de mult de urasc ca nu o sa creada nici ei. Ura pestilor nu se manifesta decat verbal si la suprafata, caci in interiorul lor constientizeaza ca iubirea, ca si ura, se sterg odata cu trecerea timpului.
Balanta – Fiinta echilibrata de obicei, nu te astepta totusi ca o Balanta sa reactioneze calm si linistit dupa o despartire. Reactiile sale sunt violente si explozive, iar toata energia sa se va canaliza inspre a-i dori raul fostului partener. Amenintarile nu sunt deloc excluse, insa pe masura ce socul emotional se atenueaza, Balanta va ajunge la concluzia ca aceasta a fost cea mai inteleapta decizie pe care au putut doi oameni sa o ia vreodata. Ura sa pentru cel pe care l-a iubit odata este temporara. Nu va ajunge niciodata sa-si puna amenintarile in practica.Pasul urmator va fi sa isi doreasca alaturi de ea pe cineva care sa nu o mai raneasca.
Scorpion – Pare ciudat si anormal ca Scorpionul, unul dintre cei mai puternici razbunatori ai horoscopului, cu toti nervii lui si toata energia lui vindicativa, se va limita la a-si uri fostul partener… si atat. Daca a fost parasit insa, ranchiuna si resentimentele lui te vor urmari o viata intreaga si nu te va ierta nici pe patul de moarte. Scorpionul poate trece cu usurinta peste despartiri, insa nu si peste cele de care s-a facut el insusi vinovat. Deoarece este un perfectionist din nastere si nu isi accepta propriile greseli, va suferi enorm daca se va simti vinovat de despartire si se va zbate sa obtina iertarea.
Varsator – Pentru Varsator, iubirea nu se poate transforma nici in ura, nici in dorinta de razbunare, nici in uitare daca a fost o iubire adevarata. Idealist si pasional din fire, Varsatorul pluseaza mult pe amintiri si pe felul in care fosta sa relatie i-a marcat viata. Oricat de rau ar fi mers relatia sa, Varsatorul isi va construi in mintea sa o imagine pozitiva si idealista a relatiei. Nu stie sa urasca si nici sa ramana indiferent. Chiar daca va gasi puterea de a merge mai departe, va continua sa-si iubeasca in continuare fostul partener. Adeseori se agata cu disperare de trecut, refuzand sa cunoasca alte persoane pana in momentul in care nu se simte pregatit pentru o noua iubire.
Gemeni –Gemenii sunt orgoliosi si extrem de ranchiunosi cu cei care le-au gresit, mai ales daca i-au si iubit. Pentru ca nu poate sa accepte pur si simplu (chiar daca afirma exact contrariul),va incerca sa denigreze, sa lanseze barfe, sa arunce cu noroi in tot ceea ce a fost frumos. Cu siguranta, nu te va uita o viata intreaga pentru ceea ce i-ai facut.
Rac – In perioada imediat urmatoare unei despartiri, Racul va incerca sa te faca sa te simti vinovat pentru despartire, invocand toata puterea lui de convingere si insotind-o cu disperare, implorare si argumente pe masura. Imediat va adopta cea mai demna atitudine si nu va dori sa mai auda de tine in vecii vecilor. Va nega ca te-a iubit odata, iar daca dai nas in nas cu el iti va striga ca te uraste, incercand mici demonstratii. Adevarul este insa altul: te iubeste si te va iubi mereu.
Capricorn - Capricornul este una din cele mai orgolioase zodii ale horoscopului si inima sa nu cunoaste toleranta daca este ranit tocmai de cel pe care l-a iubit . Daca se vede in postura de a fi parasit, va spune in stanga si in dreapta cat de mult sufera si cat de mult l-ai nedreptatit, isi va cere lucrurile inapoi sau le va arunca pe ale tale din casa, va striga in gura mare ceea ce i-ai facut si ca lucrurile nu vor ramane aici. Actioneaza verbal, dar si prin fapte, iar razbunarea lui poate fi teribila. Pentru Capricorn, granita dintre cele doua sentimente este subtire si o incalca adesea. Pe cat de pasional iubeste, pe atat de intens poate ajunge sa urasca. Daca el este cel care initiaza despartirea, pe cat posibil - avand in vedere impulsivitatea lui- va incerca sa dea dovada de tact si diplomatie.
Taur – Taurul nu are decat 3 variante dupa o despartire: sa urasca si sa se razbune, sa uite si atat sau sa intrerupa toate legaturile cu persoana respective. Dintre toate variantele, ultima este cea mai plauzibila. In momentul in care a incheiat o relatie, Taurul isi spune ca asa a fost sa fie si nimic mai mult. Sterge toate urmele fostei iubiri, anihileaza toate amintirile si merge mai departe. Fara resentimente, fara ura, fara regrete, incercand doar ca de acum inainte sa-i fie mai bine. Daca ajunge sa urasca pe cel pe care l-a iubit si inca mentin legaturile, va incerca sa se razbune in maniere grosolane si urate.
Berbec – Nativii Berbec se afla poate printre cei mai sensibili nativi ai horoscopului, insa se refac si se recompun destul de repede dupa o despartire. Iubesc intens, insa nu stiu sa urasca. Daca i-ai ranit, cel mai probabil ca se vor retrage in carapacea lor, vor suferi o perioada de timp, dupa care isi vor dori sa se indragosteasca din nou. Daca se si indragostesc din nou, atunci chiar pot sa spuna ca te-au iertat. Nu pot insa sa-si uite fostele iubiri, rezervand fiecareia in parte un dosar special pe care scrie "Amintiri eterne".
Leu – Cu toate ca este una dintre cele mai puternice personalitati ale horoscopului, Leul este si el slab in fata iubirii. Sufera imens dupa o despartire, insa va incerca sa demonstreze ca el nu se lasa afectat si nici calcat in picioare. In mod sigur nu iti va trimite mesaje siropoase cu "mi-e dor de tine", "iarta-ma" sau "nu vrei sa ne impacam?". Daca l-ai parasit, Leul va incerca sa se razbune cautandu-si rapid un partener si expunandu-se cu el in vazul lumii si mai ales al tau. Este maniera lui de a te sfida si de a-ti spune ca te-a urat pentru ceea ce i-ai facut, dar ca acum ii esti indiferent.
Fecioara – Dupa o despartire, Fecioara are impresia ca lumea ii fuge de sub picioare si nici nu isi va gasi cuvintele potrivite ca sa-ti spuna cat de rau ii pare. Chiar daca nu ar recunoaste-o nici in ruptul capului, foarte probabil ca va suspina dupa tine o viata intreaga. Chiar daca relatia nu mai mergea bine de ceva timp, sensibila si depinzand emotional de partener, pentru Fecioara despartirea este unul dintre lucrurile cele mai rele care i se pot intampla vreodata. Cu toate acestea, nu veti intalni o fiinta mai demna si mai curajoasa decat Fecioara. Nu te va uri, ci cu tristete si resemnare, isi va accepta soarta. Poate vreodata va mai gasi curajul sa se indragosteasca din nou…
•Adevarul despre zodii!
PESTI - Pierd tot ce au, viciosi irecuperabili.
RAC - Familly guy , genul de numar cu DAD la masina .
VARSATOR - Frumos si cuminte.
LEU - Oamenii cu cluburi, ambitii , regi de obicei nu doar in jungla .
FECIOARA - Poti obtine orice cu putina rabdare
CAPRICORN - Tradator cu suflet de sluga
BERBEC - Genul scump de barbat care merita tot, obtine tot, mai putin pe tine
BALANTA - Obtine absolut tot ce vrea in viata intodeauna.
TAUR - Se indragostesc repede si uita putin mai repede
GEMENI - Cu 4001 fete fete una mai urata decat alta
SAGETATOR - Calatoreste mult, iubeste mult si sincer ;x
SCORPION - Determinat si convingator, dar degeaba, balantele au luat tot.
•Compatibilitate excelenta intre zodii
Fecioară - Taur / Rac / Scorpion / Capricorn
Vărsător - Berbec / Gemeni / Balanţă / Săgetător
Taur - Rac / Fecioară / Capricorn / Peşti
Capricorn - Taur / Fecioară / Scorpion / Peşti
Peşti - Taur / Rac / Scorpion / Capricorn
Berbec - Gemeni / Leu / Săgetător / Vărsător
Balanţă - Gemeni / Leu / Săgetător / Vărsător
Leu - Berbec / Gemeni / Balanţă / Săgetător
Săgetător - Berbec / Leu / Balanţă / Vărsător
Gemeni - Berbec / Leu / Balanţă / Vărsător
Rac - Taur / Fecioară / Scorpion / Peşti
Scorpion - Rac / Fecioară / Capricorn / Peşti
•Despre zodii
Berbec-neloial, nestatornic, indiscret, nu prea are incredere in ceilalti, nu se scuza,intolerant, mincinos, fanfaron;
Rac-foarte atasat, exagerat de sensibil psihic si fizic, emotiv, instabil, inconstant, nesigur, emidoct, indiferent, vanitos;
Leu-anitos, arogant, orgolios, egoist, mandru, pripit, emotiv, imprudent, susceptibil, fanfaron, snob, ipocrit,mpulsiv, iritabil, manios, brutal, sfidator;
Fecioara-hipercritic, se implica in lucruri neinsemnate, egoist, ipohondru, meticulozitate excesiva, pedant, tendinta de „a despica firul in patru", maniac, puritan, sceptic, cinic, viclean;
Gemeni-lipsa de afectivitate, infidelitate, nestatornicie, multumire excesiva fata de sine, nu recunoaste ca s-a inselat,usuratic, risipitor, nepractic;
Balanta-insensibil, instabil si superficial in sentimente,indecis, inconstant, fluctuant, nehotarat, sovaitor, ezitant, imoral, oportunist, pesimist,vointa slaba, indulgenta fata de sine;
Scorpion- aroganta, extremism, caracter intransigent, angoasat,ranchiunos, invidios, despot, tiran, excesiv de autoritar, impulsiv, ambitios, aspru, agresiv, incisiv, revoltat, lipsit de tact, manifesta ura si dependenta excesiva.
Varsator-individul oportunist, contradictoriu, utopic, egoist, distant, instabil, inconstant, fluctuant, nelinistit, demagog, ilogic, aberant, aerian, inadaptat, dezradacinat, se crede superior din punct de vedere intelectual;
Taur-exagerat, suspicios, ignorant,egoist, incapatanat,fixist, posesiv, instinctual, capricios;
Sagetator-superficial, conformist, nelinistit, disipat, neperseverent, nedisciplinat, agitat, irascibil, nervos, orgolios,inselator, extravagant,aventurier;
Capricorn-egoist, mandru, infumurat, pesimist, rezervat, stoic, sever, sceptic, depresiv, anxios, ingrijorat, banuitor, sadic, anarhic, inhibat, neglijent, exces de rigurozitate in principii, complex de inferioritate, cauta complicatiile;
Pesti-mental confuz, contradictoriu,impresionabil, nepasator, schimbat-or, ascuns, secretos, superstitios,atractie vicioasa pentru bauturi alcoolice si stimulente care ruineaza sanatatea;
•Defectele zodiilor.
Gemenii-Micile vulpite ale zodiacului. Stiu exact ce vor sa obtina, cum si de la cine. Siretenia ii invata sa adopte o atitudine copilareasca sub care se gaseste o fiinta superficiala si instabila. E drept, aceasta instabilitate care le-a adus reputatia de "fluturi ai zodiacului" este data de faptul ca isi cauta necontenit jumatatea fara a realiza ca de multe ori aceasta se gaseste in imediata apropiere.
Balanta-In cazul in care cunosti un mare escroc sentimental, atunci probabil ca e in zodia Balantei. Desi este cunoscut ca un mare visator si vesnic indragostit isi calculeaza intotdeauna avantajele si dezavantajele unei relatii. In plus, e gelos, superficial, nepasator, nesincer, nehotarat (foarte nehotarat!) si cateodata imoral. Cand da gres gaseste scuze care sa il puna intr-o lumina buna in speranta ca va poza drept bunul samaritean. De cele mai multe ori reuseste!
Varsatorul-este un idealist. Atunci cand coboara din lumea sa utopica traieste o grozava dezamagire pe care o transforma rapid in revolta si agresivitate. Este incapatanat si egoist. Traieste intr-o lume paralela in care nu iti permite sa patrunzi oricat de mult te-ai apropia de el. Rareori isi manifesta emotiile, preferand sa fie sarcastic.
Taur-Deviza Taurului este "lasa-ma sa te las". Este superficial si nepasator, trece prin viata ca gasca prin apa. Multi nativi ai acestei zodii reusesc totusi sa isi inhibe aceasta latura si sa abordeze un stil de viata stabil si calm. Ramane totusi cu alte trasaturi negative: gelozia, superficialitatea, nepasarea si, uneori, imoralitatea.
Pestii-sunt naivi, influentabili, nehotarati. Isi cauta o partenera -"mama" pe care sa o poata copia, dar care sa ii accepte micile obsesii si sa treaca cu vederea lipsa acuta de simt practic. Creeaza usor dependente, atat de fumat, alcool, droguri, cat si de persoane. Daca esti deja partenera unui Peste, obisnuieste-te cu el fiindca nu mai poti scapa prea usor!
Leul-Regele zodiacului este orgolios, arogant, obsedat de sine, dominator. In mod paradoxal, e grozav de lenes. Vanitatea, mandria, si egoismul nu-i permit sa se autoevalueze.Simte nevoia sa fie in centrul atentiei, sa fie admirat si sa isi domine partenerul (care automat trebuie sa i se supuna). Ii este foarte greu ca la un moment dat sa realizeze ca nu este buricul pamantului.
Berbec-Impulsivul Berbec are prostul obicei de a se arunca cu capul inainte si, de obicei, de a se lovi destul de rau. Ca rezultat al acestor cucuie repetate, este agresiv, violent si vesnic nervos. Si cum este bine stiut ca imprudenta si furia merg mana in mana cu spiritul razbunator, Berbecul are "talentul" de a-si face multi dusmani!Nu sta prea bine nici la capitolul "relatii" fiindca ii este dificil sa iubeasca un singur om, asa ca fidelitatea nu este una din trasaturile sale.
Capricorn-Pesimismul si incapatanarea sunt trasaturile definitorii ale Capricornului. In plus, este zgarcit si cantareste totul in bani. Cei din jurul sau nu au calitati si defecte, ci conturi grase in banca. Vor ajunge intr-un final in varf si vor observa ca sunt singuri si nefericiti... pentru ca merita!
Rac-Este inutil sa mai spunem ca Racul este nehotarat, inconstant si capricios: face un pas inainte si doi inapoi! Devine apoi frustrat si refuleaza asupra celor din jur. Este capricios, lenes, gelos, posesiv, manipulator si uneori prefacut.
Fecioara-pohondrii zodiacului,fecioarele. Vesnic preocupati de cat si ce au mancat, de bubita de pe picior si cosul de pe nas. Sunt nesiguri si tematori... mai, mai sa ne fie mila! Ne-am razgandit insa fiindca sunt inselatori si egoisti.
Scorpion-Dintre toate semnele, acesta este cel mai susceptibil la fortele intunericului si ale luminii". Daca mai adaug si ca Scorpionul este imprudent, gelos, brutal, violent si razbunator, atunci vei sti de cine sa te feresti!
Sagetator-A fost greu sa gasim defectele acestei zodii... dar nu imposibil! Fiecare are o fata intunecata: Sagetatorul este lipsit de tact, nechibzuit, neserios, insensibil si uneori laudaros. Se poate insa mai rau! . :*
Publicat de Livia la 17:40 0 comentarii Trimiteţi prin e-mail Postaţi pe blog! Distribuiţi pe Twitter Distribuiţi pe Facebook Distribuiţi pe Google Buzz
15.01.2011
•Desi am trecut prin multe,suntem inca impreuna . Caci nu poti sa cazi , cand tii pe cineva de mana .
•Tu iubesti sau te prefaci?Iti zic eu: iti bati joc!
•O fataa specialaa nu o intalnesti la orice pas.Cand nu mai ai sperannte,ea te scoate din impas.
•Tu esti indiferent.Se pare ca ai uitat toate clipele frumoase care ne-au legat.Ai ales sa fii cu altele.Eu te-am ales pe tine.Te iubesc asa cum esti,desi nu esti cu mine. ;(
•Nu stiu cum sa te mai privesc.Cum sa te mai iubesc.
•Cuz' you're amazing just the way you are.
•You make me feel like I'm the only girl in the world.
•Aş vrea să ţină capul sus toate prietenele mele.Să ştie ca la greu o să fiu şi eu cu ele!
•Iti amintesti cand mi-ai zis ca nu o sa fii in stare sa`mi faci rau?!Ai fost!
•Uneori mi-e dor de tot ce am trăit . dar stau şi mă întreb " oare chiar m-ai iubit ? " :-s
• Îmi place, chiar dacă nu mai găsesc unele cuvinte . Îmi place cum spui tu aşa " să fi cuminte !" :*
•Nu m-ai pierdut atunci,dar m-ai pierdut acum.
•Fă-ţi timp să iubeşti tot ce e sub soare. ;x
•Intr-o lume fara contur . Numai formele conteaza !
•Îmi place parfumul tău, îmi place cum te îmbraci, îmi place când râzi, când taci.
•But even if I fall in love again with someone new,it could never be the way I loved you. ;-<
•Se-adună chestii care te marchează , şi până la urmă îi tragi după tine pe toţi care îţi întind o mână .
•Şatena parcă e ruptă din soare . Îi lucesc ochii căprui şi-ţi dau vieţii culoare !
•Stii si tu, au trecut momentele.Doar eu si cu tine ...Ia spune, iti mai aduci aminte?
•Şi plimbându-mă prin ploaie, mi-am amintit de tine…Mă gandeam ce bine ar fi daca ai fi cu mine.
•Când el e lângă mine. uit de tot! Si ma simt mai bine. >;d<
•Sunt acele nopti cand ne adunam cu totii.Cand radeam si glumeam pana dupa miezul noptii.
•Nu îţi petrece timpul cu cineva care nu e dispus să şi'l petreacă cu tine.
•Tin la tine chiar daca nu ti`o spun prea des.
•M.ai pus într-o zi să aleg între tine şi ei ...Si eu ţi-am spus : " Îmi va fi dor de tineee!" .
•Am nevoie de tine sa ma asculti.Am nevoie de tine sa nu ma uiti.
•Am 2000 de motive , ca sa fiu cum vreau sa fiu !
•Cand sunt cu tine,totul pare mai bine .
•I'm still loving you like it was the first time;x
•Iti spun pentru a mia oara , fiecare zi cu tine este extrordinara !
•O tigara, un cântec, pozele primei iubiri, amintirile din camera ta, totul ramâne-n urma mea!
•Si sigur ne vom revedea. cu zâmbetul pe buze să-mi oferi acea cafea.
•Stiu ca ii datorez atat de multe, Ca uneori imi schimba viata`n cateva secunde.
•I care about you.I care about me,no more worry.Yes,i am able to be free!
•I need you on and on and on in my life
•But if I had you,that would be the only thing I'd ever need.
•Ea nu e sora mea pe bune,dar am avut noroc că am găsit-o prin atâta lume.
•Your love is for free!
•I'm in love,I wanna do it.
•Unde nu o sa fii tu,cea mai mare distractie o sa fie !
•Detalii,nu ma obosesc sa tin minte. Am invatat ca e bine sa nu crezi in cuvinte.
•Nu am stiut ca toate lucrurile bune sunt bune doar la inceput .
•Why are you so serious? Let's put a smile on that face.
•Nu-i nimic , pentru că ador felul în care mă minţi doar ca să te scoţi . :*
•Trăieşte viaţa cu prietenii adevăraţi .
•Cand vine vorba de el,sunt o persoana egoista.
• I can't wait to see ya ;x
•Vorbeşte mult , e stresantă , râde întruna şi fără motiv . Prin felul ei de a fi te face sa o adori.
•E iar octombrie si ploua marunt.Am mai pierdut o vara sperand. ;(
•I'm not addicted? I'm just affraid of that voice says: "goodbye ! "
• Do you feel my love for you, makes you happy sets you free? ;x
• Sometimes hurts too much ;-s
•E tarziu sa'mi ceri sa fiu cea de ieri !
• Nu ştii când totul e de vis, căci totul se duce când luminile s-au stins.
• Ăsta e drumul pe care l-am ales în viată şi n-o să las pe nimeni sã îmi stea în fată ! N-am nevoie de sfaturi sau de părerea ta, trăiesc cum vreau, fac ce-mi place . E viata mea !
•As da tot ca zambetul de pe buze sa nu iti dispara !
•Copilaria ! Singurul paradis pierdut
•Mereu prietene . Pentru că noi ştim să păstrăm o prietenie . Pentru că noi mereu suntem aproape una de alta . Pentru că noi ne iubim
•Teoretic,te ador;x.Practic,te iubesc!
•Oricine are dreptul sa fie prost , dar unii abuzeaza de acest privilegiu.
•Uite`te la mine, incearca sa intelegi ca sunt aici pentru tine.
•Fiecare baiat rau pastreaza in suflet o fata buna ! :]
•Ştii... mereu mă faci să zâmbesc, şi când sunt nervoasă, să mă linistesc !
•If you hold my hand I will take you away.My heart beats like a drum.la la la every day ! ˚
•Ai o fata , nu o lasa ca tine la tine .Te iubeste si tot ce face , face pentru tine !
•Am învăţat să am răbdare. Că totul iţi iese atunci când nimeni nu te crede in stare !
•Sunt o mie de ganduri ce ma`ntorc la tine mereu fara tine e pustiu in sufletul meu.
•Am tinut la tine prostule... şi nu am încetat s-o fac !
•Si atunci cand totul s-a intors pe dos. Cand suferi din iubire .Chiar daca e dureros. Prietenii te salveaza. Trebuie sa incerci sa lasi trecutul. Si sa incepi sa zambesti. :*
•Dar îmi plac momentele alea în care iei foc că nu vreau să-mi dezvălui sentimentele !
•As vrea sa uit, sa nu te cert,dar meriti tu sa te mai iert? :-s
• Si iti aduci aminte cand iti spuneam . cuvintele alea pe care le rosteam . ?! Iti aduci aminte cand stateam . Pe banca aia, noi doi eram .
•Ce uşor e să ne prefacem ca am uitat.Dar ne lipseşte tot ce ne-a legat.
•Nu mă interesează părerea altora şi tocmai de-asta nu fac nici cel mai mic efort că să mă schimb .
•Sunt mofturoasă uneori,chiar dacă n-am nici un motiv să fiu aşa,sunt mult prea rasfăţată uneori,dar niciodată asta nu-i va deranja !
•Parca mai ieri.Eram doi copii mana de mana prin parc.Ce ciudat! De ce toata treaba asta s-a terminat?!
•A inceput totul ca o gluma la un suc,prostii.Nu credeam ca o sa vreau sa te vad in fiecare zi.
•Cândva poate am să regret dar , acum vreau să-mi văd de viaţa mea.
Cel ce te iubeşte nu te face să plângi, cel ce nu te iubeşte nu îţi merită lacrimile
Sunt un hoţ şi am sî îţi fur inima!
Câte flori îs în gradină/De s-ar face fete mari/M-aş lăsa de meserie/Şi m-aş face grădinar
Când m-am apucat de scris/Lacrimile m-au cuprins/În batistă le ştergeam/Şi la tine mă gândeam.
Că te-am văzut, e vina mea/Că mi-ai plăcut, e vina ta/Că te iubesc nu mă-ntreba/Sărută-mă şi vei vedea.
Greşeala e umană, a ierta e divin . Mă ierţi ?
În rai fără tine e moarte e gheaţă, Şi în iad lângă tine e bine e viaţa !
Sîrutul tău încă îl mai simt pe buze, mă faci să plutesc atunci când îmi zâmbeşti, lasă-mă să fiu lângă tine, atunci când te trezeşti !
Dumnezeu a creat nişte îngeraşi şi i-a pus să se joace, dar unul era aşa de dulce şi de drăguţ încât ceilalţi l-au aruncat pe pămant. Ups !? Te-ai lovit?
Când iubeşti eşti cel mai fericit om din lume, cel mai trist lucru este să suferi din iubire !
Dacă mă urăşti trage în mine cu arcul, dar ai grijă să nu mă nimereşti în inimă pentru că acolo te afli tu…
Când cineva va putea scrie cu un cub de gheaţă pe soare înseamnă că te va iubi mai mult ca mine…
N-ai fi crezut că o sa te iubesc, n-ai fi crezut că mă vei iubi, dar acum suntem împreună şi nimeni şi nimic nu ne va despărţi !
M-am uitat în portofel şi era gol, m-am uitat în buzunar şi am găsit doar câteva monede, m-am uitat în inima şi te-am găsit pe tine. Abia atunci am realizat cât de bogat sunt…
Aş vrea să fiu o stea… o stea căzătoare, să cad în inima ta şi să nu mai pot pleca. Te iubesc, prinţesa mea
Prin umbra nopţii eu încerc să te privesc în lună, de dormi eu te-am trezit iubito să îţi zic noapte bună…
Mi te-ai lipit de suflet ca timbrul de scrisoare şi nu te pot desprinde căci inima mă doare…
De-aş fi apă n-aş mai avea nevoie de lacrimi, de-aş fi foc n-aş mai avea nevoie de căldură, de-ai fi doar al meu n-aş mai avea nevoie de nimic !
Dacă drumul către tine ar fi aşternut cu foc eu aş trece printre flăcări şi n-aş regreta deloc !
Am plâns, am suferit, am pierdut atâtea, totul pentru o cauză nobilă : IUBIREA dintre noi doi…
Avaible la tristete, la lacrimi si tacere…
Busy pentru fericire si speranta, avaible pentru lacrimi…
At my desk cu nimeni/cu tristetea/cu mine…
Nu sunt aici pentru tine, nu sunt aici pentru cineva, sunt doar pentru mine, ma odihnesc in singuratatea mea…
Daca as spune ca nu sunt as minti, daca as spune ca sunt as face la fel , pentru ca o parte din mine e la ea/el, dar el/ea nicaieri…
Ma gandesc la ce a fost si nu inteleg de ce, privesc la cum sunt si nu inteleg cum, ma uit in viitor si vad cum as vrea sa fiu… doar ma uit…
Sunt aici, caci acolo unde as vrea sa fiu nu sunt…
M-am asezat pe genunchii singuratatii mele…
Plang odata cu ploaia, zambesc odata cu soarele, iubesc soarele, dar e mereu ascuns printre nori…
As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
Maine va fi frumos, mai va fi mult mai bine, azi … e doar azi…
Colorand zilele mi-am dat seama ca am o pasiune pentru nuante: negru, mai inchis, foarte inchis…
Azi e doar o zi din sirul nesfarsit al tristetilor mele…
Frumusete …exterior, zambet …exterior, inauntru…
Status pentru cel ce-l citeste, eu nu mai trebuie sa il citesc pentru ca il scriu si il traiesc in fiecare zi: tristetea e sora mea geamana, ma iubeste si nu ma lasa singur/singura niciodata…
Iarna noptile se maresc iar zilele se micsoreaza, in sufletul meu e de mult iarna, o iarna polara…
Viata mea e simpla: ma trezesc, lucrez, mananc si adorm intr-un ritm aproape nesesizat de tristete….
Priveste, citeste si invata, sa nu crezi ca viata e usoara.A mea s-a simplificat mult in ultima vreme, am ramas doar cu durerea inimii mele…
Daca plang …lacrimez, daca iubesc … te iubesc
O secunda as vrea sa te privesc , sa-ti vad ochii tristi de dorul meu si mi-ar fi de-ajuns
Daca as putea as zbura la fiecare lacrima ce plange in ochii tai pentru mine, as culege-o cu buzele si ti-as umezi cu ea gurita uscata de dor… dar am uitat sa zbor
Sufletul nu mai poate fi racorit, doar obrajii aprinsi scaldati in lacrimi…
Ah viata! Credeam ca vei fi mai blanda cu mine, dar m-ai aruncat salbatic aici de unde doar strigatele mai amintesc de mine…
Un status pentru cel/cea ce stie ca nu-l merita: Ai fost , vei fi si vei ramane aici… in inima mea
Mi-ai spus ca ma iubesti, acum imi arati ce putin…
Nu-mi spune nimic, e mai bine asa, as vrea sa te cred, dar azi nu mai cred in noi…
Sunt plecat/plecata… culeg flori de tristete…
Tristetea… cuvantul care spune ca ceva nu e bine…
Tristetea- o stare trecatoare, singuratatea- o stare…
Singur/a si trist/a, nici nu cred in tristete! nici nu e nevoie, e chiar aici langa mine…
Ce soare trist! ieri parca era mai vesel…a! nu ieri! de mult… tare de mult…
Petalele care cad nu se mai lipesc, inimile care se despart nu se mai unesc, lacrimile care curg nu se mai opresc…
35.Nici cel mai bun machiaj nu are cum sa-ti schitzeze un zambet atunci cand esti trist.
136.Cand un pictor orb va picta sunetul unei petale de trandafir cazand pe o podea de cristal atunci inseamna ca te va iubi mai mult decat mine
137.Dragostea este ca atunci cand nu vrei sa dormi pentru ca realitatea este cel mai frumos vis
138.Ai o voce asa frumoasa,dar nu stiu de ce o irosesti vorbind!
139.Nu-mi da sfaturi ,stiu sa gresesc si singura
140.Vata de zahar?NU.Sirop de capsuni?NU Ciocolata?!NU Nu pot gasi nimic atat de dulce ca tine!
141.Dragostea e o sageata ce iti face rani de foc.Supara cel ce iubeste.Cel iubit isi bate joc
142.Am plans, am suferit, am pierdut atatea. totul pentru o cauza nobila: IUBIREA dintre noi doi
143.Cand dragostea vorbeste, vocile tuturor zeilor par a fi adormite in armonia raiului. - William Shakespeare
144.Cat de mult te iubesc nu vei stii niciodata! Iti pot spune doar ca 59 de secunde din fiecare minut de-al meu ma gandesc la tine. E mult sau e putin? Cand vei stii raspunsul se va risipi si misterul
145.IUBIREA e ca o clepsidra, umple INIMA si goleste creierulhappy
146.Dragostea nu are nevoie de cuvinte Se poate spune Te Iubesk cu o singura privire !
147.Sa invat sa te iubesc mi-ar putea lua o viata intreaga dar numai uitandu-ma in ochii tai stiu ca merita sacrificiul !
148.Dragostea adevarata e un "elixir" pe care odata gasit nu trebuie sa faci prostia si sa il consumi pe tot deodata, ci trebuie savurat in decursul unei vietii
149.Adu-ti aminte ce greu iti este sa te schimbi pe tine insuti si vei intelege atunci cate sanse ai cand incerci sa-i schimbi pe ceilalti.
150.Zambeste, si aratale ca nu iti pasa Zambeste, chiar daca`i prins o pasa proasta Zambeste, indiferent de problemele ce te`apasa Zambeste, chiar daca esti o fire mai retrasa!
151.Nu privi in spate,lasa-n urma tot ce-a fost.Tu incercai sa te ridici.El te tragea in jos.Dar nu ceda cand stii ca inca mai poti,ca tine sunt putine dar ca el sunt toti!
152.Azi esti orbit de fericire si ai uitat ca cineva traieste doar pentru tine. Dar maine vei cadea dintre nori si vei privi in urma.Ma vei vedea acolo si vei sti ce inseamna regretul
153.Totul trece.Asa se spune, dar nimic nu trece fara sa lase urme.sad
154.Incerc intai de toate pe mine sa ma iert incetez sa mai caut ce credeam ca e perfect si dintre atatea amintiri o sa aleg ce e frumos o sa-ncerc macar o data sa nu vad totul pe dos.
155.Daca toti oamenii ar sti ce spun ceilalti despre ei, n-ar mai exista in lume nici macar patru prieteni.
156. Iubirea este sa dai ocazia cuiva sa te distruga si sa ai incredere ca nu o va face.
157.Lupta sa obtii ce iti doresti in viata , sau vei fi nevoit sa te multumesti cu ce primesti !
158.Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa ca nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi.
159.Tacerea este prietenul adevarat care nu te tradeaza niciodata.
160.Unul dintre cele mai grele lucruri in viata este sa ai cuvinte in inima , pe care nu le poti pronunta !
161.Viata este o scena iar noi toti actori
162.Zambeste , atunci cand doare cel mai mult !
163.Viata e scurta Incalca regulile , iarta repede , saruta incet , iubeste cu adevarat , razi necontrolat si nu regreta nimic ce te face sa zambesti !
164.Si nu mi-e frica, el e langa mine, si totul va fi bine
165.In viata cat ai sa traiesti Multi ochi caprui ai sa intalnesti In timp ce te uiti la ei Gandestete si la ai mei
166.Ma invidiezi?Ai dcwinkingMa barfesti?Nai decatwinkingRegreti ca mai cunoscut?Nu-mi pasalaughingIndrazneata?Nu mai spun.Incapatanata?Pana peste masurawinkingNemultumita?Intotdeaunawinking
167.Buna reputatie a unei femei se datoreaza tacerii multor barbati
168.Nu iubesti o femeie pentru ca e frumoasa.E fruomoasa pentru ca o iubesti tu!
169.Un prieten bun e langa tine nu cand ai nevoie,ci cand gresesti
170.Nimeni nu poate sa imi fure zambetul care`mi apare cand ma gandesc la tine . Si nimeni nu`mi poate fura inima pentru ca ea deja iti apartine !
171.Stiai ca dragostea este cel mai ciudat joc din lume?sau amandoi pierd,sau amandoi castiga.castigam si noi ceva azi?
172.De ce să mă înec în lacrimi şi să nu dau aceast mesaj de despărţire când pot să încep să studieaz iubirea adevărată şi să învăţ cuvantul "feicire"
173.Nu conteaza cat ma iubesti atata timp cat te prefaci!
174.Spui ca adori si ca iubesti, dar nu stii sa pretuiesti.
175.E prea tarziu acum, prea tarziu pentru regrete Din tot ce-a fost frumos au ramas acele momente.
176.Iubirea:ce rost are sa iubesti daca niciodata nu ai parte de ea ?!
177.Probabil poza mea din rama mi-ar soptii : stii, nu esti ceea ce-mi doream sa fi!
178.Ochii care te priveau candva cu atata dragoste, acum plang si se uita in alta parte
179.Complimentele tale nu ma ridica.criticile nu ma coboara.sunt ceea ce sunt nu ceea ce vor altzii sa fiu.nu sunt perfecta nici nu vreau nici nu pot.sunt ceea ce sunt.
180.←♥→Nu ma doare ca vorbesti prea mult atat timp cat nici tu nu te superi ca nu te ascult←♥→
181.←♥→Nu’s fitoasa.prea putin imi pasa.uita’te la tine si apoi vorbeste de mine ! Ati uitat: AM TUPEU Ramane-ti in spate CA IN Fata SUNT EU !♥
182.Vor exista mereu oamenic care te vor rani, asa ca trebuie sa-ti pastrezi increderea si doar sa ai mai multa grija in cine ai incredere si a doua oara.
183.E mai rusinos sa nu ai incredere intr-un prieten decat sa fii inselat de el.
184.Drumul catre casa unui prieten nu e niciodata lung.
185.Stiti ce urasc eu cel mai mult in viata asta? prostia si stiti dc?pentru ca se raspandeste
186.Dragostea lui este ca vantul:o simti dar nu o vezi
187.Am un talent nativ.Să folosesc un zâmbet pe post de sedativ!
188.Nu te Schimba urmează-ţi visele nimeni nu te poate oprii.Nu ceda orice ar fi!
189.Fereste-te de explicatii. Dusmanii oricum nu te vor crede, iar prietenii nu au nevoie de explicatii.
190.Te crezi in lumina reflectoarelor in centru multimii. Dar defapt esti singur in camea ta iar becu de 2 watzi bate in oglinda si iti creaza senzatzia de vedeta iar zgomotul care intra prin crapatura termopanului pare a fi urletul multimii
191.Cu fiecare privire imi bagi un cutit in inima,cu fiecare apropere il infigi mai adanc,cu fiecare cuvant doare mai tare,ca apoi cu distantzierea sa-mi iei si cutitul ala si sa nu mai am nimic, macar ala imi aducea aminte ca te iubeam si ma facea sa ma doara
192.De ce oare nu simt ca ploua?Pentru ca u esti langa mine si esti ca o umbrela
193.Pentru un moment ti-a ramas in suflet De-atunci o porti cu tine,oriunde,oricand, si simti ca deja face parte din tine.
194.Zambeste! E al doilea cel mai frumos lucru pe care il poti face cu buzele
195.CiNE zAmBEstE caNd LuCRuRIle MeRG rAu.S-A gAnDit Pe CinE sa DEA VinAlaughing
197.Puteti copia originalul dar niciodata nu veti fi ca el
198.Ai pIeRdUtH Un dIaMAnT: (iN TiMp cE ErAi pReA OkUpAt sA CoLeCtIoNeZi pIeTrIkElE
199.Marile incendii se nasc din scantei mici
200.I don't like to be bad I'm just tired to be nice
201.Totzi baietzi se uita dupa mine dar ei nu stiu ca eu am ochi doar pentru tine
202.O femeie desteapta are intotdeauna barbatul pe care si-l doresc si alte femei
203.Stiu ca te uiti la ea si te gandesti la mine O atingi pe ea dar ma simti pe mine Ti-e sete de mine dar te racoresti cu ea Stiu ca ma vrei pe mine dar te multumesti cu ea
204.Oricat de frumos ar fii un baiat Exista o fata' deja plictisita de el!
205.Dak as avea curajul sa iti sp ca inca tin la tine daca as avea curajul sa iti sp ca inca ai un loc in gandul,sufletul si inima mea pentru ca u esti baiatul la care am tinut cel mai mult.si ori cat as incerca nu voi putea uita atat de usor tot ce a fost
206.Mi’am pierdut ursuletl de plush ?nu vrei sa dormi tu cu mine ?
207.Sa iubesti inseamna sa te minti in fiecare zi ca cineva se gandeste la tine!
208.Un buchet de ghiocei si o primavara superba pentru o persoana mai speciala decat toate anotimpurile!
209."falsa"-doar cu unii."ignoranta"-cand nu vreau sa vb cu u..."te urasc"-mi-ai dat motive "te deranjez"-iartama nu-mi pasa."totusi "vrei sa fim prieteni"- demonstreaza ca meriti
210.Cel mai bun prieten nu vorbeste pe la spate Cel mai bun prieten e mai mult decat un frate Cel mai bun prieten iti spune totul tie Si imparte cu tine si ultima mie
211.Chiar de-ar fi greu,tot as zambi si chiar daca as fi plina de probleme.tot as glumi!pentru ca stii.viata e grea si lumea e rea cum as putea sa rezist,daca nu m-as purta asa!
212.Dintre toate prietenele care le-am cunoscut tu esti cea pe care nu vreau sa o uit, si daca mor inaintea ta, voi ajunge in rai si te voi astepta
213.Un prieten adevarat crede in tine atunci cand tu ai renuntat sa mai speri.
214.Prietenia inseamna sa fii alaturi de prieteni nu cand au dreptate ci atunci cand gresec.
215.In viata tre sa fi sigur pe tine sa nu ai incredere in nimeni… ca si cei mai buni prieteni s-ar putea sa te dezamageasca gandeste`te si fi sigur pe puterile tale nu a altora!
216.Am aflat ca nu poti avea incredere in nimeni,m aflat ca la cel care te astepti mai putin te poate trada,am aflat ca nimanui nu-i pasa daca sun fericita sau trista,am aflat ca in lume exista mai multa ura decat prietenieraised eyebrows
Ea nu e Genu care O face pe Arbitru`; x
Are pRopriul Drum pavat Cu pIetre rAree =p~
Iese in evideNtza PrinTre mi; x si mi de domNisoare
E doar iN minTea Meaa
Si cand iti spun ca "te iubesc" crede-ma ca nu mint , imi place asa felul cum ma faci tu sa ma simt >; d <
; x. fetele vor raze de lumιna dιntr`un reflector. vor putιna adrenalιna`n vιata lor.;
P` cine!;* ai langa tine acum >; d !
ToAtA LuMea StiE : nu Bei Nu Existi :-s AI dat pe? SToP?) ItZi Dau Eu PlaY Te Risti ?
Facetzi loc b-) vin Fetele de la Blokk =p~. Sunt imbracatee sport; x, Cu tigari in gura :-s, ai Grija sa nu`ti faca vreo figura .
Extravaganta =p~. Esti campioana b-).E randul tau pe boxe sus acolo; x.Hai odata;>. Da bluza jos usor =p~. Paseste intr-un decor .Si sigur o sa-ti placa sa fii admirata; x
E o diva si-asta toata lumea-o stie, Din pozele de pe hi5 unde ea scrie, Ca e barfita pentru ca e talentata, Cand o barfim noi ea e cea mai castigata; x
Fetele mai mici sparg topu`.18 ani? Ha, Ha deja`fac autostopu` Lumea noastra are un singur top :p.De ce sa spui stop?! La moda`vara asta`s fete mici cu tupeu si cu mult lipici =p~
Ramai langa mine...N'avem nevoie de altceva...Stii ca tu esti singurul drog din viata mea
N'am sa pLeC' [-x. stiu ca aSTha vReTi Pe Bune . aM Sa Stau Pe Capu' VOsTru'; x Pana Va umPLu' De Spume
Nu.s panicat asta e bine.;> Ochelari la ochiiii se stie.>; d
Trecem peste tot.Trebuie sa insisti. Aaa si Inka ceva : Iti Multumesc ca Existi; x! Te iubesc
Cand am Scanat`o Frumoss; x
Ce talentt =p! si ce parfumm .Au pustoaicele; x Acum .
Esti ca un hObby, ca O plaCere d` tOp... DiferentSa este ca ew te-am tSinut tot aceSt timp p` primul` lOc.x
♥Am `fost` Crescuta` Intr`oO lume` Dura`.Am `vOcabular `Necesar Sa` te `Futh` In gUra`!♥
Ea poate să aducă orice în viață, culoare, soare, părea că n.o mai doare.Dar inima ei nu e de vânzare!; x
Traiesc cu tine un basm =p~ Ce se termina cu bine; x. Intre noi sta doar iubire [ Shunt fiTsSsoasa?:-J Bw mie.Nu te baga daca nu`Ty conVine.Ma barFesTi? Cu ce moTiv ? Vrei sa te bagy in viata mea? Ce`ai vrea sa stiiiii despre mine daca ma`i cunoaste?
Cu InDifeRenTa Ta` • Ma`i FacuT mai [•TARE•] • Acum Nu`Ti convine Dar • InceT • InceT • CalC pe UrmeLe TaLe` • Si aBia aCm vezi Si Tu Cum InDifeRenTa [• DOARE•]
Ce`ai PaPusha de Te uiTsi asa uraT la mine? • ti-am facuT ceva? • sau? • E doar Teama de sine! • Ca`s mai buna decT tine? • []
In ziua ce vine. Poate ma vei asculTa.Am ales sh rau sh bine.O parTe din mine la`S in grija Ta`! :-J []
Nu ma atinge, nu plange sh stii ceva? LacrimiLe tale numai au de mult efecT asupra mea []
Acum Te sun cu ascuns :-J...Si nu ma PoT oprI din pLanS
[[[[ "• mi-ai dat Doamne tot ce`i mai frumos nu se putea • mi-ai dat speranta s`o traiesc si`o traiesc prin ea •" ]]]] [[ PiSa ]] Low; x
[[[Mai` SpUne` OdaTaaa`! Sa AuDA Lumeaa Toataaa; P! CaT Deee MulT ma IuBe`sS!:o Dar miE niKi nu`mi PaSaaa!]
va veni o zi in care imi vei spune: acum sunt pentru tine, nu pentru alta.iar eu cu lacrimi in ochi iti voi raspunde: ai fost pentru mine, acum fii pentru alta.""
Barbatii au descoprit focul dar femeile au invatat cum sa se joace cu el."
could allways see the love inside your eyes!"
Pentru ca exista multe lucruri care pot sa iti intristeze viata :-(
Lasă`te, lasă`te, lasă`te ascuns de rânduri. Pune`te, pune`te, pune`te putin pe gânduri. :-
I care about you, I care about me. No, no worry, yes I`m able to be free! :d."
Plecând prin diferite stări in functie de combinări ."
Eiii bine nu incerc sa te conving. Dar dacă n`ai stiut, astăzi e soare in loc de frig :d."
Imi alerg timpul :-x. Imi aleg tipul preferat de baiat."
"Iti spun Să nu ma intorci iarăshi din drum ."
"Ei mi-au spus că timpul trece tic-tac.tic- tac. Că treaba se răceshte. :
"Sh n`am de gând, să te mai las curând. Sh totusi mă crezi pe cuvânt, chiar dacă o iei razând. :-x."
"Intr`un final, neashteptat. Lumânările se aprind. Sh`aprind durerile ce sting, amintiri aprinse ce ating."
Intr`o oarecare masură e tare. Să crezi măcar pentru o secundă că ai lumea la picioare. :-x."
"Se spune că iubestiodata in viatză, o singură iubire. Atunci cum se face ca suferim la orice despărtzire? ."
Ciudat, incă iti simt absentza, pare aberant. ."
N`am dor de casă că nu m`am pocait. Sh lasă`mă frate să rulez linistit. :d
"Ochi reci de gheata, suflete calde le ard! Dk lasi afara sentimente, clar, devi slab! ."
Sh am intzeles odată cu timpu` că nimic nu`i moca!"
Acum vreau sa intru in lumea tha, se poate? ."
Dacă vrei sa pleci să stii că nu e vina mea. N`o să mă convingi, nu e vina mea.."
"♥ Vreau sa zambesc, e dimineata . Tre' sa'mi pastrez pofta de viata ! ♥"
"♥ Poti sa ajungi repede sus! Cu un compromis in plus ! ♥"
Poate sa se puna si-n cuR si-n Kp. ca tot de mine aRe drag "
"♥ Dar esti departe! Te vreau aproape ! ♥"
Si am alergat sa invat sa visez! Si am alergat sa invat sa iubesc. ! ♥"
"♥ Stiu ca sunt pe lume mii de flori ! Dar numai tradafirii imi dau fiori ! . . ♥"
"♥ Ezita sa crezi ca viata e trista ! Sunt lucruri frumoase ce stau inca pe lista . ♥"
"♥ Sentimente uitate! Doar amintiri lasate.Destine schimbate.Ciudat intersectate.Ai putea regreta vreodata ca ai inceput sa inveti sa iubesti,cu ea,candva,demult? .♥"
"♥ Durerea te'a maturizat,te'a pus pe ganduri ! Te'a invatat sa citesti printre zambete si randuri.! ♥"
"♥ Daca ar fi totul exact asa cum iti doresti,nu ai mai avea pentru ce sa lupti, sa speri si sa iubesti ! ♥"
"♥ Stii si tu, au trecut momentele.Doar eu si cu tine Ia spune, iti mai aduci aminte? . ♥"
"ti-a zis ca nu se mai poate? NU o lasa sa plece. Stii ca ea este singura care te intelege. Iuubestee`o. Fa`o sa uite ca ai fost"
Eu am multe documente in PC pline cu statusuri. de toate felurile...o sa iti arat cateva:*:
N'am sa pLeC' [-x. stiu ca aSTha vReTi Pe Bune . aM Sa Stau Pe Capu' VOsTru'; x Pana Va umPLu' De Spume
Nu.s panicat asta e bine.;> Ochelari la ochiiii se stie.>; d
Trecem peste tot. Trebuie sa insisti. Aaa si Inka ceva : Iti Multumesc ca Existi; x! Te iubesc
Zambeul ei? -sincer. pers0nalitatea ei? -in nici un caz falsa ca a taa! Ea? -0 fata oarecare, dar care are. putina cul0are.intr.0 situatie.care poate sa 0 d0ara.asa o diferentziezi pe ea.dar daca vrei sa fi prieten cu ea.invata sa mai renunti la 0rg0liul taw si mai askult.0 si pe ea ca. poate are dreptate fata.
Cand am Scanat`o Frumoss; x
Ce talentt =p! si ce parfumm .Au pustoaicele; x Acum .
Esti ca un hObby, ca O plaCere d` tOp... DiferentSa este ca ew te-am tSinut tot aceSt timp p` primul` lOc.x
E plkta In Haway! Sy dupa aia in Dubai Si dupa 2 zile in Las Vegas.Da bip daca ie ceva Te suna cand Termyna Vakanta))))
Inca te may iubesc :X Dar prefer sa askund sentimentul pierdut printre Regrete. Nu te-am pretuit cand trebuia si acum Plang in Urma.Ta
Cu tacerea mea te'am chinuit!. Nu te mai sunn nu fakk nimic:X Meriti sa fii Pedepsiitt.:X La ktt de mult miai gresitAcum suferi Cat am suferit si eu :*!
Prietenii sunt construiti :-s
Genetic :]]
sa te Rupa :o, sa te Corupa =p~
[\:d/], dar.Tot ei
te si Educa :p
Eu sunt fumul din tigara ta aprinsa.Sau st umbra ta care se vede sh cu lumina stinsa`;>
Cu vantu`n fata, cu vantu`n fata mergi x_x Te bucuri ca`n sfarsit nu trebuie` sa mai alergi Nu stiu daca e rau Si nu stiu nici daca`i bine :p Pentru ca uneori nu alergi decat de tine :-s
viata`ι яozZ; x! da cιnє тє cяєdє? ca de ℓa ιaяba sι doℓaяι. тoaтa ℓυмєa vєdє vєяdє!
E nєbυna яaυ :o, ιι pℓacє viata , nυ яυтιna , ιι pℓac cℓυbυяιℓє, ιι pℓacє dєbandada \:d/, ιι pℓacє anтυяajυ` cυ Aℓba ca Zapada !
si mai am multe altele. sper ca te.am ajutat :* poate primesc si o fundita d l tine!:* te pup pa! :* >
Andreeuttzzzzzzaaaaa întreabă: