| SweetyღGirl a întrebat:

Imi dati niste statusuri despre o fata care place un baiat? ceva discret si usor amuzantpuppy dog eyes

1 răspuns:
| emaalexandra97 a răspuns:

Un baiat si o fata
baiatul zice:
Hai sa impatim totul luna mie, soarele tie, pamantul mie, apa tie dar mai bine toate tie si tu mie

Dragostea incepe cu o gluma si se termina cu un suspin. Iubirea incepe cu un zambet si se termina cu un regret.

Ma culc cu tine-n gand si tot cu tine-n gand ma si trezesc! Lasa-ma sa te iubesc asa cum si visez!

As vrea sa fiu zapada, sa ma topesc pe trupul tau, sa ma evapor si sa ajung in cerurii sa le spun ingerilor k si si pe pamant exista raiul! "

Se spune ca vremea e frumoasa atunci cand in suflet e soare.Se spune ca ploaia e mai rece cand in suflet te doare. Se spune ca vantul bate nu atunci cand iubesti? ar cand frunzele se misca, sa stii doar, ca, TE IUBESC! "

Tu îmi faci inima să râdă, chiar dacă ochii mei plâng

Toti spun "... pana ce moartea ne va desparti "; eu nu vreau sa spun...
Pentru ca pe noi nici macar moartea nu ne va putea desparti:X

Miere? Nu. Zahar? Nici. Indulcitor? Deloc. Imi pare rau, dar nu gasesc nimic mai dulce aici decat dragostea mea pentru tine`

`Pe o banca cristalina, Un catel micut plangea.Si canta la mandolina:"Te iubesc! Nu ma uita!`

nu stiu sigur daca sunt exact ceea ce cautai dar sper totusi ca sunt bune statusurile