Am Invatat Ca Dureaza ani Sa Castigi incredere
Si Ca Doar In Cateva secunde poti sa o Pierzi
incep sa te urasc pentru ca m-ai umplut de vicii. fumez clipe ca si km as fuma sentimente, beau vise ca si km as bea sperante, u m-ai facut sa urasc viata si tot ce are legatura cu ea. tie iti datorez clipele desarte in care am asteptat sa apara ceva mai bun in viata mea.in tine am avut incredere si am sperat ca nu o sa ma parasesti. dar si u la randul tau te'ai dovedit a fi doar un vis trecator in viata mea lipsita de importanta. datorita tie am invatat sa urasc si iti multumesc pentru acest sentiment, m-ai facut sa imi pierd speranta in orice si oricine atunci cand totul era mai frumos in viata mea, de aceea tin sa-ti multumesc pentru ca m-ai invatat sa urasc cu toata fiinta mea, acum datorita tie nu mai pot avea incredere in nimeni
Va veni o data vremea cand in urma vei privi, ai vrea sa reinvie toate bucurii si nebunii, dar trecutul se ascunde, nu mai vine NICIODATA numai amintirea spune ca... "Asa a fost o data!"
Cum e cand persoana iubita te ignora, cum e cand cel pe care il iubesti o iubeste pe alta? inima iti plange dar n-ai ce-i face! iti vine sa urli dar te abtii, taci, plangi
Cerul plange cu lacrimi de sange, ca ai luat-o pe ea si m-ai uitat pe mine!
Sunt ca un inger fara aripi, fara speranta, si condamnat la suferinta si singuratate
Cel Mai Dureros Mod De A`ti Fi Dor De Cineva E Sa Stai Chiar Langa El, Stiind Ca Nu Il Poti Avea
imi va fi dor
imi va fi rece
dar timpul nu va vindeca
ci doar va trece
Ai FoSt FrUkTuL InTeRzIs DiN KrE Am GuStAt, acum Fara tine ToTuL E schimbaT
Sick of crying, tired of trying, Yes! I`m smiling! But inside I`m dying
Se iarta, dar nu se uita lucrurile ce dor
am invatat sa visez, dar in acelasi timp invat sa-mi tzin ochii deschisi, realitatea nu este asa frumoasa cum vreau eu, dar o accept asa cum e
vreau sa fiu singura in pustietate sa nu vad lumina zilei, sa stau sa plang, sa imi termin lacrimile si sa plang cu sange, sa aud sunetul lacrimilor mele pe podeaua rece, sa inghetz, sa mor, sa te uit nu pot deci...solutia finala e sa ma arunc in suferinta si sa vad doar intunericul sufletuui meu
imi place sa ma plimb prin ploaie pentru ca nimeni sa nu vada ca eu plang:((:((:((
Aiurea ma mint ca nu-mi pasa, Aiurea spun ca nu mai conteaza, Aiurea ma prefac ca sunt bine! Ce greu e sa invingi cand lupti cu tine!
De cand nu ti-ai tinut juramantul
Nu mai simt nici ploaia nici vantul
Decat o durere grea
Arde in inima mea
E greu sa mergi pe culmea vietii cu inima pustie e greu sa suferi si nimeni sa nu stie
vise spulberate, noptii indurerate, nimic nu mai e de spus decat un simplu apus, nimic nu mai am de zis, decat zilele de vis, nimic nu mai am de zis decat... un simplu zambet...trist!
Am visat prea mult ce nu trebuia, am vrut prea mult ce nu trebuia, acum toti sunt fericiti, iar eu plang printre zambete si rasete
E atat de frig… lacrimile mi-au inghetat si nu mai pot sa zambesc… traiesc un vis demult apus si nu-mi mai revin la viata
Am invaTaT Ca oricat Ai PlaNge LumeA Nu Se OpreSte In LoC Pentru DureRea TA
Am intrebari de pus, raspunsuri de dat, ganduri de ascuns, oameni de uitat!
Daca as fi copil mama mi-ar spune ca totul va fi bine, daca as fi copil mi-as lua jucarie si as uita totul, daca as fi copil o gluma m-ar binedispune, dar nu sunt, azi toate astea ma streseaza, as vrea sa mai fiu macar acum putin copil
Sa stii ca te iert/nu vreau sa astep/si chiar de ma doare/iubirea-i mai tare.
Am invatat sa plang cu zambetul pe buze!
Ce soare trist! Ieri parca era mai vesel…A, nu ieri! De mult, tare de mult
Plang odata cu ploaia, zambesc odata cu soarele, iubesc soarele, dar e mereu ascuns printre nori
Un status pentru cel ce stie ca nu-l merita: Ai fost, vei fi si vei ramane aici in inima mea!
si uite pe site-ul asta gasesti orice status http://sweety-things.weebly.com/
Sper ca te-am ajutat!
Si un sfat:Nu mai fi trista, ca stii cum se spune:Va iesi soarele si in viata ta. Te-am pupat:*:*
ToxiikGirl întreabă:
Maddu întreabă: