| AdriiAnna a întrebat:

Imi dati niste statusuri marfa plz cel mai frumos primste funda!big grin

Răspuns Câştigător
| ymary a răspuns:

Sunt o mica finete invidiata de multe zdrente.

eu pot sa am o Lume inTreaGa la degeTu` miC … dar Tie curvO un aLT deGeT iti dediC

"Si` te`nteleg`. Sau` macar incerc sa ma prefac`. M`am saturat sa aud mereu` " Imi pare Rau N`am Sa Mai Fac " •"!~"

"Ea nu` se compara cu restul`. E tot ce`ai visat`. Ai o viata` normalaaa`!? O sa ti`o dea pestee` cap`!

Nu asta vroiam sa spun, vroiam sa spun cu totul altceva. da` mi-am pierdut ideea in timp ce ma gandeam la ea!

Alb in0cent? r0suu` pasi0nal si`un gram d verde? ExTrAoRdInAr!

Ai o întrebare? Da. Poti sa taci.

N-am sa ma joc cu dragostea Tu m-ai facut sa cred in ea Ce mult as vrea Când ma trezesc S-aud in? oapta Un te iubesc"

Stii ca e fara control si totul se admite p`aici. Faci ce vrei când vrei, fara sa te complici si zici: fara regrete, fara defecte, fara idei preconcepute! Doar clipe frumoase si placeri mai multe.

Prieteni falsi ce m-au ajutat ce sunt sa fiu, i-am numarat pe un singur deget, pe cel mijlociu.

Tu vrei sa`mi explici mie ce? Tu nici nu stii cum e, Tu nu faci diferenta între iarba si Vitamina C.

Nu ma intereseaza ce crezi tu, nu te cunosc;;].E O tara libera.decii. esti liber sa fii prost :*

Pt. tine totul` are un pret, familia oare cat? Trezeste-te odata, viata e mai mult d` atat!

Incerc s` ma apropii sa-ti vorbesc, spun lucruri reale atunci cand glumesc.Te rog asculta`ma, nu pleca, nu t` speria, t` rog priveste`ma, ramai asa;

? o vorba de pe strada O stiu toti ai mei … " cele mai multe TarFe nu~s Femei "?

Te apasa acum Constiinta Care inca Te mai minte. si nu'i nimeni Lânga Tine Care sa Te alinte, Inconjurat de oameni Care, incalca juraminte

Imi spui: "Gandesti Bine" ...Ai fi socat daca`i stii ce gandesc despre tine

"Nu`i asa ca e frumoasa :->? Nu`i asa ca e dulce? Daca t`uiti atent la ea Direct la dracu t`duce `))`!"

"Am Fost proasta `Sh`am gresit. Sh` acum ma pij phe Toti tovarasii care m`au Folosit "

Nuu` rezolvi nimic! Injuri fara rost, injur`o pe mata ca ea te-a crescut prost.|
E? ti con? tient ca nu e un joc: ).Ea e pe bune:X? i nu e pasiune.O ai ca slabiciune :X

te.super.mega.extra.ultra.iubesc.

Gen : Suferim De noi; ) Si ne pisam pe voi!

pentru tine :X pentru tine:X ti-am mai zis ce e facut sa tina tine!