| ralukkk a întrebat:

Imi dati si mie cele mai noi stiri despre the vampire diaires sezonul >2? dau FUNTITZA

Răspuns Câştigător
| lostgirl a răspuns:

Din cate am inteles Katherine va aparea in peisaj. Vom avea parte si de varcolaci in serial.http://www.youtube.com/watch?v=C5ydu4iLTwg aici este un promo oficial al sezonului 2 care o are in plin plan pe katherine.Al doilea sezon va aparea pe 3 septembrie.The Vampire Diaries: Apariţia neaşteptată a lui Katherine în Mystic Falls va creea o mare tensiune în triunghiul amoros: Stefan-Elena-Damon şi între ceilalţi locuitori ai oraşului. Noi şi neaşteptate prietenii vor dispărea, aliaţii vor deveni duşmani şi multe inimi vor fi frânte. Stefan şi Damon vor fi nevoiţi să ţină piept unei forţe diabolice pe care nu au mai întâlnit-o până acum.

Update: În sezonul 2, triunghiul amoros Stefan/Elena/Damon va evolua intr-un „pătrat" Stefan/Katherine/Elena/Damon, şi în mod surprinzător Stefan va fi cel mai afectat de reîntoarcerea lui Katherine în Mystic Falls deoarece îşi va da seama că încă mai are sentimente pentru ea. De cealaltă parte, Elena, va realiza şi ea că prietenia cu Damon înseamnă mai mult de atât pentru ea decât credea. Damon, pe de altă parte, va fi foarte ocupat să inventeze un plan împreună cu familiile fondatoare pentru a-o distruge pe Katherine. Şi da, vârcolacii vor fi introduşi în noul sezon, iar unul dintre ei (probabil Tyler?) va avea o mică aventură cu o vrăjitoare (Bonnie?) în timp ce va învăţa cum să facă faţă noilor puteri.

2 răspunsuri:
| Miяu a răspuns:

Http://serialetari.com/......ilere.html
In sezonul 2, triunghiul Stefan-Elena-Damon se va dezvolta in patratul Stefan-Katherine-Elena-Damon si in mod suprinzator, Stefan va fi cel mai mult afectat de intoarcerea lui Katherine (isi va da seama ca nu a trecut peste dragostea ce i-o purta, asa cum a crezut), si nu Damon. Elena va trebui sa accepte ca este posibil sa aiba sentimente mai mult decat prietenesti fata de Damon. Pe de alta parte, Damon va incerca sa vina cu un plan pentru a o distruge pe Katherine, dar nu singur ci impreuna cu The Council of the Founding Fathers. Si daca va intrebati daca vor aparea varcolaci, raspunsul este da. Vor aparea mai multi chiar, dar unul dintre ei va forma o legatura cu o vrajitoare in timp ce vor incerca sa invete cum isi pot controla propriile puteri supranaturale.

http://www.youtube.com/watch?v=C5ydu4iLTwg Promo The vampire Diaries :X

Ador Serialul :X:X

Funda?

| Woodee a răspuns:

Cei de la Spoiler TV au anuntat ca in prezent CW finalizeaza contracte pentru sezonul doi din serialul The Vampire Diaries.
Celelalte seriale care sunt pe lista cu The Vampire Diaries si care sigur vor avea un nou sezon sunt:Gossip Girl, 90210, Smallville, Supernatural, ANTM.

Eu una sunt extrem de bucuroasa dar ma si asteptam la cat de mult este placut serialul. Voi ce parere aveti? :bhappy:

stiu doar ca katherine ramane cu stefan si elena cu damon... iar in sezonul 3 damon o transforma pe elena in vampir si pleaca cu ea.
FUNDA?