| MaryMarya14 a întrebat:

Imi dati si mie idei de activitati pentru vara? Stiu ca mai este mult pana atunci, dar vreau sa fac ca vara asta sa fie cea mai tare. P.S.: nu vreau jocuri, gen v-ati ascunselea sau prinselea. sunt prea mare pentru ele...
Vreau activitati gen: petrecere in pijamale, bataie cu apa etc. FUNDA LA CELE MAI MULTE SI FOLOSITOARE! multumesc :*

Răspuns Câştigător
| genTlemeNNN a răspuns:

Ok. am pus asa pentru ca nu stiu gusturile tale de fapt ar trebui sa te gandesti la ce-ti place appoi vei gasi totul happy

7 răspunsuri:
| BiaBby a răspuns:

De ce nu mergi intr-o tabara cu niste prieteni sigur te vei distra...

| genTlemeNNN a răspuns:

Fa o vacanta la mare. Apoi la munte. Stai vreo doua saptamani la fiecare dupa care : Ai fost plecata mult in vacanta nu ti-ai revazut prietenii da o petrecere sa spargi peretii sau in pijamale de preferinta cum vrei tu. Apoi petrece timpul prin orase pana seara tarziu incearca sa faci chestii noi de exemplu plimbate cu rolele...Stiu ca sunt mic (13 ani ) si visez mare dar sper sa te ajute.

| MaryMarya14 explică (pentru genTlemeNNN):

Da... mersi, dar eu caut activitati pentru acasa, gen party in pijamale sau o bataie cu apa, dar am ramas fara idei. la mare si la munte plec mereu cate 2-3 saptamani... si m-am cam plictisit, asa ca vara asta as vrea sa o petrec mai mult acasa cu gasca mea sa ne distram.

| MaryMarya14 explică (pentru genTlemeNNN):

Ok. mersi. acum cred ca voi gasi mai multe solutiiwinking

| genTlemeNNN a răspuns (pentru MaryMarya14):

Nu ai pentru ce sper ca te-am ajutat.

| genTlemeNNN a răspuns (pentru MaryMarya14):

Ok. am pus asa pentru ca nu stiu gusturile tale de fapt ar trebui sa te gandesti la ce-ti place appoi vei gasi totul happy