| Psihiatra a întrebat:

Imi dati si mie idei de activitati pentru ziua mea? Implinesc 14 happy

Răspuns Câştigător
| SayMeSayYou a răspuns:

Ai putea sa dai o mica petrecere cu prietenii foarte apropiati, poate sa fie cu o anumita tema de exemplu sa va imbracati toate fetele in craciunite iar baietii daca chemi in spiridusi.Sau poti sa faci un fel de bal mascat cum s-ar zice.Sau de asemenea ai putea sa iti chemi doar 2-3 prietene si sa va costumati cat mai haios, sa va machiati si sa faceti poze in diferite ipostaze.{Poti sa imiti actori, cantareti sau alte activitati de acest gen. Sper ca te-am ajutat. Te pup si LA MULTI ANI`!kisskisskiss

4 răspunsuri:
| L7L a răspuns:

Fa-ti ziua acasa invita niste prieteni si petrecetilaughing

| pwp a răspuns:

Eu azi am implinit 14 ani love struck
ziua mea am facut-o sambata, si am impodobit bradul, ne-am uitat la un film de groaza, la,, in puii mei'', adevar sau provocare, invarte sticla, ne-am uitat pe hi5 la cocalari si pitzipoance, am imitat profesori si colegi rolling on the floor))
sper ca te-am ajutat, si ...la multi ani love struck

| alexa007 a răspuns:

Petrecere in pijamale, monopoli, remi, sticluta, puzzle, muzicaa, filme, poze, mima.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La multi ani, draga mea! Te rog asculta-mi sfatul deoarece si eu mi-am serbat zilele de un milion de ori! Este cel mai bine sa chemi doar o prietena si sa va distrati in stilul vostru! Puneti niste muzica si cantati amandoua iar apoi uitati-va la un film dragut de prietenie! Daca ea vrea, puteti juca si un joc de exemplu daca iesi afara si ai mai multi prieteni, puteti juca toti jocurile urmatoare: ''fazan'',''flori, fete si baieti''
si multe altele etc... Distrati-va si gustati din tort dar putin mai special adica sa va ungeti cu frisca una pe alta. Ce zici? Ti-am dat idei bune?