Http://mesaje.sentimente.ro/prietenie
Id-ul meu: toxicc. drops, dacă mai ai nevoie de vreun sfat.
E nevoie ca acele cuvinte sa le exprimi tu pentru ca numai tu le poti da autenticitatea de care ele au nevoie. Asa e intre prieteni, acest lucru se simte. Va simti daac sunt sincere sau, daca sunt doar o frumoasa "preluare" artificiala...
Cred ca mai bine e sa fii sincera... Sa te exprimi prin cuvinte putine dar profunde...
Salut.
Cred că greutatea mesajului depinde în primul rând de sinceritate cuvintelor ce îl formează, nu de o combinaţie artificială de cuvinte frumoase.
Eu aş aprecia din partea unui prieten cuvintele ce i-au izvorât din inimă, indiferent cât de modeste nu ar fi.
Cele bune!
Cata vreme avem amintiri, trecutul continua sa existe. Cata vreme avem speranta, viitorul ne asteapta. Cata vreme tu existi, merita sa traiesc prezentul.
Daca mi-ar spune ca exista un prieten mai bun pe lumea asta, nu i-as crede. Vreau sa stii ca apreciez foarte mult prietenia ta si sper sa pot sa fiu un prieten macar la fel de bun cum esti tu!
Funda?
Daca e cea mai buna prietena a ta, nu ar trebui sa te gandesti tu singura la mesajele ce ar trebui sa i le scrii?
Pai ba da, dar voiam sa pun in plus, pe langa asta si un mesaj d'asta. :X