Salut. În primul rand încerc sa te calmezi. Toți ne-am născut cu un scop, nimeni nu e o greșeală. Dacă încă nu știi cu ce scop ești pe pământ, în curând vei afla. Depinde ce pasiuni ai. Dacă simți ca cei din jur nu te plac și nu rezonezi cu ei, te simți în plus, schimba prietenii! Îți sugerez sa dai prima data bacul, și sa îl și treci, apoi sa te angajezi undeva, la început într-un magazin, apoi, dacă te tentează altceva, go for it! Nu trebuie sa te schimbi pentru nimeni. Tu ești special în felul tău. Din ce citesc, acei"prieteni" sunt toxici, nu mai sta cu ei. Dacă ar fi adevărați te ar susține și nu ar vorbi asa despre tine. Nu te mai axa pe frumusetea exterioara, ca asta pana la urma trece, dezvolta te în interior, învață să ai un suflet frumos, un comportament demn. Intr-adevar, primul lucru pe care îl observi e fizicul. Dar dacă ești curat și îngrijit, oamenii vor aprecia(evident, cei care știu ce înseamnă asta). Toți care cauta doar fizicul sunt superficiali. O fata bună și speciala nu va cauta doar fizic-aspect, ci și inteligenta și caracter. Nu te mai deschide în fata oricărei fete, multe cauta bani și doar profita. Fetele cuminti și care merita sa le descoperi sunt rare, dar prețioase. Dar exista!
Mult succes.
Sa știi ca eu nici nu dau bacul ca nu îl iau, nu am ce cauta cu 1 la simulare la bac la mate, cu matematica nu m-am împacat niciodată și nici nu o sa ma împac, sunt paralel cu matematica, am făcut pregătire 4 ani la mate dar tot degeaba, nu îmi întră în cap, sunt prost, Hai ca la Geografie și Romana poate îl mai luam dar la mate în niciun caz, tu îmi ceri fix imposibilul
Dupa terminarea liceului ai o alta sansa in viata sa te REINVENTEZI!
Pleaca din orasul ala, ia-ti un nickname nou, fa ceea ce-ti doresti si realizeaza-te!
Sunt unele cuvinte care le-am greșit, cred ca din cauza autocorectorului, nu am vrut sa zic apa de fata, am vrut sa zic masca de față(cremă)
Prietene, la 16 ani aratam ok, eram foarte cuminte, fetele erau moarte dupa mine(fara exagerare, faceau lista in clasa(!) ca sa vina la mine acasa, sa jucam Kems sau Macao, ori Rummy!), dar...dar, nu aveam o asemenea atitudine de disperare, no way, dimpotriva, fara sa ma prefac, ma interesau prea putin. Poate intelegi ideea...
Tu cred ca arăți mai bine și de aia