Ma bronzez la luminare
vara e bine vara e cald. vara e super ...cirese pe sub gard
floricele pe cimpii ---hai sa le-a dunam copii
fundita?
99. Crin vrea, din nou, la guvernare. Guvern minoritar PNL condus de el.Cine rade mai tare?
98. sunt cum vreau EU par cum vreti VOI… si totusi raman la fel: SUPARATOR de FRUMOASA si ENERVANT de INTELIGENTA
97. Tot ce vreau e sa te pot visa zi de zi/ Tot ce vreau e sa te pot chema zi de zi \Tot ce vreau e sa te pot iubi zi de zi
96. …vara este singurul anotimp care îţi poate sugera că nu ai jobul potrivit, sau că munceşti prea mult, sau că viaţa e despre altceva
95. Cunoaste cineva un doctor psihiatru? Sa il recomandam doamnei Tatoiu. Poate ii prescrie un concediu prelungit la o clinica de specialitate. Nu de alta, dar are nevoie urgenta. Cucoana asta merita camasa de forta.
94. uraaaaa ……. cheful a venit ….dar este chef de duca……
93. There is no blue without yellow and without orange.van goth
92. sesiune cretina … Doar sa fii cretin sa-ti placa sesiunea!
91. foarte penal … dar special !
90. Vasile Blaga a sters pe jos cu Liviu Negoita, Emil Boc si Traian Basescu in interviul de la Pro TV. Fin. A aruncat in aer si scenariul lui B&B cum ca daca taiem pensiile si salariile vine raiul pe pamant. A vorbit de un nou imprumut de la FMI. Cand si cat vom lua? Pronosticul meu: la inceputul anului viitor vom avea nevoie de circa 30 de miliarde de euro. Varianta pesimista: 50 de mld euro.
89. Funny…life is far from sunny…
88. tot ce e bun trebuie sa dispara!
87. „Sînt din ce în ce mai puţini bărbaţi în România capabili să-şi asume responsabilităţi de orice fel", şi-a explicat Oana Roman, în emisiunea Răi, da’ buni, decizia de a face un copil prin inseminare artificială.
86. buna asta: nu merg nicaieri, deci ma duc oriunde
85. "Ştiu că-i o nebunie. Dar e singurul lucru care m-ar tenta. Ştiu că-i o nebunie." (De veghe în lanul de secară)
84. Am făcut curat în toată casa, am dat parchetul cu ceară (dacă nu mai scriu nimic timp de două zile, vă rog să anunţaţi salvarea, am căzut, mi-am rupt/spart ceva), am frecat gresia din faţa aragazului până mi-au ieşit ochii din cap şi am îmbrăţişat vasul wc-ului în încercarea de a-l curăţa cât mai bine… Sunt un gingaş!
83. hates summer … but loves u
82. Eu nu invat daca nu primesc un biscuite )
81. Ecaterina Andronescu: Politehnica va avea Facultate de Antreprenori. rite!
80. Ambasadorul american la Bucuresti ne facea marti un diagnostic socant: economia privata a Romania este la fel cu cea a Moldovei, tara iesita pe sfert de sub papucul comunist. Unde nu e economie de piata nici de democratie nu poate fi vorba. Asadar despre ce vorbim, de fapt? Coca Cola, banane si fite.
79. Ocaziile nu sunt niciodata pierdute! Altcineva le va lua pe cele pe care tu le-ai ratat!
78. Inca putin si ajung la 3000 de urmaritori pe Twitter. E o responsabilitate tot mai mare
77. Cine naiba raceste pe canicula? Si cu cateva zile inainte de concediu?
76. "Happiness is like a butterfly: the more you chase it, the more it will elude you. But if you turn your attention to other things, it will come and sit softly on your shoulder." Thoreau
75. In pasajul de la Universitate au aparut canapele Ikea. Toti tiganii cersetori din zona sunt mult mai fericiti…
74. ce se cacă pe el şpagatistul cand ii spune lumea ca e prost. radiozu n-are acoperire nationala…
73. ciutacu a aflat ce salariu are dumitrescu. si plange.
72. is just me or qualitative research is boring as hell?
71. M-am ascuns…ma vezi?
70. Capacitatile se dezvolta si se arata din ce in ce mai mult, cu fiecare sarcina nou primita. Baltasar Gracian
69. E a treia zi in care ma trezesc mai devreme de ora 9. Sper sa nu ma defectez…
68. cand tara arde … " Remus Cernea: Sunt cel mai simpatizat politician roman. Pe Facebook "
67. ,,Putin și Medvedev stau de vorbă.- Trebuie să desființăm fusurile astea orare, creează numai probleme, spune Putin.- De ce? întreaba Medvedev- Păi sun la Beijing să-i felicit, și-mi spun că e mâine, sun la Varșovia să exprim condoleanțe și-mi spun că avionul încă n-a decolat… "
66. Dobro : "Mozart stia el cu pianu, da-I cam placea viata" )
65. Sclaving
64. de azi de dimineata pandesc orele fixe sa vad si eu despre incendiul de la Europa dar pe toate posturile tv este doar politica ((
63. Sunt prost crescut in mortii matii dar tu esti prost
62. Desculta alearga prin flori/ Cu capu in pamant si cu capul in nori
61. nu mai fac maine astia greva ca ploua
60. Adevarul care ii face pe oameni liberi este in cea mai mare parte adevarul pe care oamenii n-ar vrea sa-l auda – Herbert Agar
59. mi-e dor sa tac … sa nu se intample nimic!
58. Ingrasand MICRO-porcul in ajun
57. Prietena mea m-a învăţat că femeile sunt precum florile: pasionale, naturale şi dacă ai două eşti mort.
56. Incetati cu Messengerul si Facebookul. Unii incearca sa invete aici !
55. Bucuresteni de c*c*t (de caine)!
54. La multi ani fata … Sanatate sa avem … ca minte nu mai avem sanse )
53. Mai traiti? Bine
52. La multi ani MAMIIIIII! La multi ani Elena! La multi ani Ileana! La multi ani Costel! La multi ani Constanta! LA multi ani Costica! La multi ani Costela! & Co!
51. "Lovită mortal de fulger pe munte, cu câteva secunde înainte să fie cerută de nevastă" – dar macar aveau 3G ))
50. hai sa organizam ziua lui dumnezeu ! ce branduri credeti ca ar merge?(e nevoie si de sponsor nu?)
49. au iesit bombele pe strada !
48. pe fraieri ii pacalesti daca stii sa le vorbesti
47. nervi, stres si putina sesiune
46. The country’s mai exports are gypsies and fail.
45. Amanarea este actul de decizie al unei hotarari bune!
44. Specia noastra nenorocita este astfel construita incat cei care urmeaza calea batatorita intotdeauna arunca cu pietre in cei care arata un drum nou – Voltaire
43. God bless Mother Nature, she’s a single woman too!
42. Kinder cu breton!
41. Nu sunt sef nici cutitas, sunt un smecher de oras
40. Every true genius is bound to be naïve!
39. trag aer pe liniute colorate )
38. nu mai pun aforisme ca se desteapta lumea dupa-aia b bye now!
37. activitati licentioase cutremuratoare!
36. bag ****, daca inclusiv tarzii de la zf.ro au ajuns sa dea stirea cu cutremurul…
35. Ce amuzanţi sunt băieţii ăştia care îşi ţin o ţigară după ureche… Dacă au şi câteva şuviţe blonde, făcute "cu punga găurită", peisajul devine mirobolant…
34. Viceprimarul pedelist de la Drobeta Turnu Severin, Grosu…."ne dorim sa investim in infrastructura Severinului pentru ca si Hitler a luat puterea in Germania investind in infrastructura".
33. Noua formulă de cerere în căsătorie: "Am rate, vrei să le împarţi cu mine?"
32. Gandhi said that "whatever you do in life, will be unsignificant: but it is important that you do it" and I tend to agree with the first part…
31. are you human?or are you zdreanta?
30. vand par de strut defect
29. doamne da`mi rabdare dar repede ca n`am timp s astept
28. sell me lies, but be careful, i only buy things of quality
27. o diva ca mine are mereu un fan ca tine )
26. Sex is like math: add the bed, substract the clothes, divide the legs, multiply the orgasm!
25. La oglinda … imi intind sinapsele!
24. Am rupt in doua Spania si Anglia / Franta si Italia, Germania
Nu mi-e rusine s-o spun / Sunt hot dar am suflet bun
23. Romania, tara tuturor penibilitatilor !
22. raman de cartier , cu berea si cu LSD’u'n frigider , caracteru meu infect demisec , e lent , da ma simt excelent
21. Si crede-ma ca nu-I usor, sa lupt contra tuturor, pe bune i-as injura, dar gura mea e prea ocupata cu gura ta!
20. Cunosc Grecia si Franta / Mai bine decat Constanta / In Italia ma duc / Ca la Hanul lui Manuc
19. gandesc la rece cand inima-mi fierbe!
18. nici disponibila, nici cu semnul ocupat, dar am multe de facut!
17. e mai bine sa meriti laude si sa nu le primesti decat sa le primesti si sa nu le meriti – Mark Twain
16. la baie … imi spal de bunavoie creierul !
15. Culmea matematicii: să extragi radical din x şi 0
14. Dimineata in savana, leul se scarpina pe blana
13. estide toti banii imprumutati + ciubuc
12. campionat national de table la guvern
11. Daca absenta ta n-ar fi simtita, sa stii ca nici prezenta ta nu conteaza
10. Declaratia unui matematician catre iubita sa: "Draga mea… Perpendiculara inimii mele, linia mijlocie a sufletului meu, paralela pe buza mea de sus, mediana buzei mele de jos, mediatoarea creierului meu, bisectoarea mintii mele! Vrei sa iti unesti triunghiul ABC, cu triunghiul meu BCD pentru a forma un paralelogram pentru totdeauna?
9. stargazing!
8. Forzza Tsabalala!
7. fereste-te deopotriva de prietenia dusmanului si de dusmania prietenului
6. I don’t need a parachute, Baby I’ve got you !
5. Duminică, radiaţiile ultraviolete au primit nota 8 din 10 pentru agresivitatea cu care s-au pogorît asupra românilor. Avea dreptate Prostănacul: i-a ajuns blestemul flăcării ultraviolete!
4. totul e bine cand se termina cu bine, daca nu e bine, inseamna ca nu s-a terminat
3. propun un toast pentru fraierii care m-au pierdut si inca unul pentru viitorii norocosi care ma vor avea
De pe net...sper sa fie bune