1. We have to look for the facts, not words (trebuie sa ne uitam la fapte, nu la vorbe)
I love you domnisoara Si sunt very mahnit Caci when i speak engleza You razi necontenit. I know esti englezoaica But it isn't important Amorul meu for tine Is very palpitant. I can't to sleep azi-noapte Si-am stat sa learn ceva From cartea de engleza Sa-ti tell iubirea me
don't worry ,be happy(nu te ingrijora,fii fericit)
Don’t interrupt me when i’m talking to myself!(nu ma intrerupe cand vorbesc cu mine insumi)
2. Don’t be sad, don’t be blue.Frankenstein was ugly too (nu fi trist, nu fi suparat, si Frankentein era urat);
3. He who laughs last, laughs best! But he who laughs first , sees the point (cel care rade la urma , rade mai bine! Dar cel care rade primul,intelege poanta);
4. To be or not to be, this is the question (a fi sau a nu fi, aceasta este intrebarea);
5. A bad workman always blames his tools (un muncitor prost da intotdeauna vina pe unelte)
6. A bird in the hand is worth two in the bush (o pasare in mana face mai mult decat doua pasari din tufis);
7. A faithful friend is hard to find; remember man and keep in mind (un prieten adevarat este greu de gasit; sa tii minte asta)
8. A friend in need it’s a frienf indeed (prietenul la nevoie se cunoaste);
9. A smile doesn’t cost anything (un zambet nu costa nimic);
10. Always imitate the behavior of the winners when you lose (intodeauna imita comportamentul invingatorilor atunci cand pierzi);
11. I can`t live my life without my angel!;x[Nu pot sa traiesc fara ingerul meu]
12.Take me as i am[Ia-ma asa cum sunt]
13.Dream as if you live forever and live as if you die today [Viseaza ca si cum ai trai pentru totdeauna si traieste ca si cum ai muri azi]
14.Learn from yesterday,live for today,hope for tomorrow(Invata din ieri, traieste pentru azi,spera pentru maine)
15.Good friends are like stars.you don't always see them,but you know they're always there!(Prietenii buni sunt ca stelele.nu ii vezi intotdeauna dar stii ca mereu sunt acolo.)
16.Sick of crying .tired of trying .Yes! I`m smiling! But inside I`m dying ...(M-am saturat sa plang.M-am saturat sa incerc.Da!Zambesc! Dar inauntru mor.)
Ordonare:ordine cronologica
|relevanta (18 Aprilie 2010 12:05 ) Miss Maddy a răspuns:
"Este o prostie să renunţi la visele tale doar pentru că unul nu s-a împlinit!"
"Există bătălii pe care e bine să le ocoleşti, nu din teamă că le-ai putea pierde, ci pentru că ai deveni ridicol câştigându-le!"
"Adevărata prietenie nu constă în numărul de prieteni, ci în devotamentul şi valoarea lor."
"Copilăria. Singurul paradis pierdut."
"Nu da explicaţii niciodată pentru că prietenii tăi nu au nevoie de ele iar duşmanii tăi oricum nu te-ar crede!"
"Puţine prietenii ar supravieţui dacă toţi am şti ce se vorbeşte în spatele nostru!"
Fii civilizat cu toţii, sociabil cu mulţi, familiar cu câţiva, prieten cu unul/una şi duşmanul nimănui
"Mândria este o demnitate rău plasată în iubire, este întruchiparea unui egoism care nu se admiră decât pe sine!"
"Nu plânge pentru că s-a terminat, zâmbeşte pentru că s-a petrecut."
"Doar pentru că cineva nu te iubeşte aşa cum vrei tu, nu înseamnă că nu te iubeşte cu toată fiinţa sa."
"Nu te teme niciodată de umbre, ele arată doar că există lumină în apropiere!"
"Uneori acel lucru pe care o cauţi va fi singura pe care nu o poţi vedea."
"Ochi pentru ochi şi lumea va deveni oarbă."
"Zâmbeşte celui care te-a părăsit ca să nu creadă că-ţi pare rău!"
"Poate că pentru lume eşti doar o singură persoană, dar pentru o persoană eşti întreaga lume."
"A ierta este o faptă mai nobilă şi mai rară decât aceea de a se razbuna."
"Zâmbetul durează doar o clipă,dar amintirile lui o viaţă întreagă."
"Sunt succese care te înjosesc şi înfrângeri care te înalţă."
"Zborul este învăţarea aruncării tale pe pământ cu rateu."
"Dacă ai succese, poţi câştiga prieteni falşi şi duşmani adevăraţi. Încearcă oricum ar fi!"
"A fi fericit nu înseamnă că totul este perfect ci faptul că ai decis să priveşti peste imperfecţiuni."
Ce mi-a placut odata imi place intotdeauna, pentru ca optiunea mea este motivata.Fie ca urasc, fie ca iubesc stiu clar de ce...
Te crezi in stare sa ma poti judeca? Incearca dar mai intai fa o analiza avand ca subiect de studiu persoana ta!
-sunt doar niste cuvinte ce imi aduc aminte de ceea ce spuneai cand te-am cunoscut si inca alte cuvinte care imi intra in minte cand cu tine sunt si imi place sa le aud
-Stiu ca vreau iluzii dar nu-mi pasa, Daca sunt fericita nu conteaza!
-Unul dintre cele mai grele lucruri in viata este sa ai cuvinte in inima , pe care nu le poti pronunta !
-Ti se pare ca e un vis.dar.e realitate;x
-traiesc din amintiri.si'mi doresc sa nu uit niciodata clipa in care ne'am cunoscut
-esti aproape.da totushi.atat de departee
-rau si bine langa tine!
-poti sa ai tot ce iti doresti daca stii ce sa alegi
-I'm still loving you.like it was the first time;x
- All this time in love with you was cry.
- I need a miracle.i wanna be your girl.Give me a chance to see.That you are made for me;x
-totul ti se pare mare cand esti mic.nu-i nimic!
-Nu credeam ca'mi va fi rau.Am fost noi.Akum sunt eu
-E greu sa iubesti si sa nu fii iubit.Sa arunci in trekut tot ce ai simtit.
-esentele tari se tin in sticlutele mici :->
-Mie greu sa'ti spun in vorbe ce e in inima mea.
-Atata timp cat nu-ti pasa unde esti.nu te vei rataci niciodata
-Cand 2 oameni se iubesc cu adevarat.Fac tot posibilul sa uite ce s'a intamplat :X
-Chiar daca iti pierzi aripile-n zbor.continua sa visezi
-Hai sa zambim si sa visam
-Imi place sa aud cand imi spui.te iubesc:X
-Zi de zi.pas cu pas.te gandesti,ca si el te iubeste,si tu il iubesti.
-zeci de gesturi.mii de vorbe de sute de ori.orice ai facee...ramai in sufletul meu;x
-candva nu demult mi'a scapat ceva...atunci tu ai intrat in mintea mea.
-Viata poate fi inteleasa doar privind in urma ,dar poate fi traita doar privind inainte...
-incepi sa'mi spui:"s'a terminat". sh acum regreti ca ai plecat.
-te'am iubit.te iubesc.sh te voi iubi pana la infinit:X
-Langa tine vreau sa visez si sa mai stau.
-dragoste`i un sentiment ciudat.m`a facut sa visez neincetat
-Dupa mult timp iti dai seama cat de mult iti lipseste acel cineva
-Nu am nimic de pierdut daca o iau de la`nceput
Be smart. Be clever. Put me in your heart 4ever!
Azi in urma voi lasa zilele din viata mea,clipa cand eu te am pierdut,ziua cand te am cunoscut.
Iam de mana sa facem o plimbare ,sa fim doar tu cu mine pan' la rasarit de soare, fara prieteni, fara timiditate, fara telefoane si apeluri ratate.
Visez cu ochii deschisi la o lume mai buna.Ramane doar visul ca lumea toata e nebuna.E un cosmar.In mintea mea altă lume`mi creez.Viata merge inainte dar continui sa visez.
Dau rime coerente.Te ard la sentimente.Tsi se pare un miraj.Fac ce fac si te scot din peisaj.
.
Inima este ca marea, pastreaza in adancul ei tot ce a primit.
Ti-as da inima mea, dar a suferit prea mult, ti-as da viata mea dar trebuie sa mearga inainte, ti-as da totul dar e prea tarziu caci s-a terminat.
Iubeste baiatul care iti zice ca esti frumoasa nu sexy...iubeste baiatul care te suna inapoi atunci cand iai inchis tel in nas iubeste baiatul care te ea de mana si te arata lumi intregi chiar daca nu esti aranjata.si nu vei regreta
Sunt o mika vrajitoare.cine ma saruta moare.un baiat m-a sarutat.7 zile a oftat
Atunci cand vei vrea sa ma ranesti , adu-ti aminte ca ai facut-o deja
Va Veni O Zi Cand Tu Imi Vei Spune." Eu Sunt Ptr tine, Nu Ptr Alta!" Cu Lacrimi In Ochi Iti Voi ShopTi. "Ai Fost Ptr Mine, Acum Fii Ptr Alta !
Frumusetea este in orice dar nu oricine este in stare sa o vada.
Esti patetic si tu stii.nu mai cred in jucarii tu mereu crezi ca pun botu’.hai c’o faci pe idiotu.
Deseori dragostea nu e un joc,unde zarul chiar nu are nici un rost.
" Fiecare cuvant e o speranta in plus cu fiecare clipa trecuta moartea mea e mai aproape iar eu inca visez.
Saruta`ma cum ai facut`o prima data!
❤E o poza cu noi ce imi spune ca-mi lipsesti.
"Viata e un joc, din care nimeni nu se poate retrage nicicand, ducand cu sine castigul"
Invata sa invingi lacrima cu un zambet chiar si atunci cand doare .
Stau si privesc afara,vantul bate frunzele se duc ca amintiriile cu tine,cand ma gandesc ca nu mai esti cu mine ma doare sufletul,tu esti acum undeva departe
Asta e felul meu.daca nu intelegi tu azi.atunci intelege maine altu
"E în zadar sa vorbesti celui care nu vrea sa te asculte."
A part of you has grown in me. And so you see, it's you and me together forever and never apart, maybe in distance, but never in heart
Tocuri inalte, parul lasat pe spate.Delicata,rujata si atent parfumata.Mersul ei de felina pe baieti ii alina.Daca nu esti atent ramaï fara un cent.""
II ignoram pe cei ce ne adora.ii adoram pe cei ce ne ignora.ii ramin pe cei ce ne iubesc.si din pacate ii iubim pe cei ce ne ranesc.
Ejti ingerul ce ma pazeste[:X]Esthi soarEle ce ma inCaLzeste EjtI luNa cAre IN fiecaRe NoaPte imi VorbesTe sH steaUa cAre PT.mINe StraluceSthe
Poate ca stii ce-nseamna durerea poate-ai pierdut pe cineva drag Chiar dac-ai plans zile-ntregi nu poti sa arati ce simti cu-adevarat Te doare, suferi, nimic nu mai e la fel
---> Numai bine !
Cine ma inveSeleSte ,cine ma face Sa zambeSc? Cine-mi apare in gand atunci cand ma trezeSc?Cine-mi bantuie viSele,bineintSeleS ca Tu,Ma intrebi daca am innebunit…bineintSeleS ca Nu !
¢єℓєℓαℓтє ƒєтє σ ιηνι∂ιαzα ѕι ιι ρℓα¢є . єα ƒα¢є ѕρє¢ιαℓ ¢α ѕα ℓє αтα¢є
Tu o doreşti,şi ea sigur simte.e brutal de frumoasă,te lasă fără cuvinte.te ţine de mână şi`n ochii te priveşte.sunteţi genu de cuplu care se potriveşte!●"
Si te doare când vezi ca nu`mi pasa, si îti zic mereu: nu mai conteaza, hai lasa. . Si daca iti vorbim frumos nu inseamna ca te iubim ;d . Ci doar ca stim sa ne purtam .
Ziua frumoasa repede mai trece !
Erai pe primul loc, niciodata sa nu uiti, ca pentru tine am renuntat la multe si la multi
Fiecare baiat rau pastreaza-n suflet o fata buna
Imi dai mesaje, esti nebun, de cate ori pe seara vrei sa-ti spunnici nu-mi lipsesti nici nu mi-e dor sa te-aud In seara asta vrei, nu vrei n-o sa-ti raspund !:X
Visam ca dragostea e` simpla si trece`! Si nu te lasa rece cand IL vezi ca umbla` cu zece.`! Crezi ca nimeni nu`ntelege ? E doar `n capul tau`! Zici ca`'i ultima oara si , se`ntampla din nou.
Tot ce`ai auzit de mine stii ca nu`i adevarat.Hai lasa`ma pe mine sa`ti arat cum sunt defapt .;x
Nu merita sa plangi, sa te distrugi pentru'o greseala. La vârsta asta, orice greseala face parte din viata normala!
Daca ar fi totul exact asa cum iti doresti,nu ai mai avea pentru ce sa lupti,sa speri si sa iubesti
Nu mai e Ea!Fetitza ce tacea!Astazi iti spun PA,ieri poate imi pasa.
Daca pentru un moment ai crezut ca o vei distruge , uite`o dupa putin timp : zambeste si e dulce "
Ne iubim, sti? Si asta conteaza! Hai pa!nu te baga, nu te intereseaza!
Iubire esti uimit, fiindca vezi ca m`am schimbat, ca nu mai sunt aceiasi pustoaica usor de manipulat !
Ai incredere in mine! oricatzi baietzi ar fi in jurul meu nici unul nu`i ca Tine
Cu indiferenţa ta m-ai făcut mai tare. Acum nu-ţi convine dar încet, încet, calc pe urmele tale. Şi abia acum vezi si tu că indiferenţa doare. "
Stiu ca sunt cool si stiu ca sunt frumoasa! Alte dume mai ai? Cand ai terminat imi dai un beep. Te pup, bye bye!
Esti incredibil baietas. incepi sa-mi placi! Orice-ai face doar sa nu te lasi!
Spui` ca e` o copila`, si ca nu` itsi place asa`;| Dar asa` cum e ea,tsi-a furat inima`;;]
De astazi va fi mai bine !
Am sa trec si peste asta,ce va fi, va fi.Am sa strig iar 'Asta-i viata' e si maine o zi.
* Imi impui prea multe ,Chiar daca sunt chesTii marunte! Crezi ca ma vei schimba ?! Asta` i dOar parerea ta .;d
Au fost momente in care am fost gata sa renunt la tot. Mi s-a zis ca n-o sa pot. Ehhh,uite ca inca pot!
Qnd e fericita, surasuL ei n`are egaL :-x
Eu Asa Sunt . Asa Voi Ramane . Daca Ma Placi E Bine . Daca Nu . Obisnuieste`te
Daca mama nu ne-a facut surori a stiut de ce.pentru ca Dumnezeu ne-a facut cele mai bune prietene!> ♥
[♥] Avem o miee de vise .[♥].
De atâta bârfã ne-am intoxicat`.Dar ştii`?omu`nebârfit e un ratat`. •
Buna " - Pff. asta era in generala. Acum e boboaca de liceu si e dementiala!
N`as putea vreodata sa o las la greu!:X
Am o singura prietena pe care ma pot baza.Caci stiu ca daca voi cadea ea imi va tine perna.Ea e langa mine atunci cand problemele sunt multe.Si tot ea e singura care are rabdare sa ma asculte
Ce tot le pasa pe cine iubesc?! Ce tot le pasa cu cine vorbesc?De ce imi spun cum sa traiesc?E treaba mea cum ma imbrac si doar a mea cum sa`ti vorbesc."º
Poate’h ca am aiere’n cap,dar asta e problema mea.Nuh poţi să ma suporţ?Asta ii problema th’a.Nu ma cunoşth’i?Nu mai comenta.Ai grija de viaţa tha nuh de a mea
ce ziceti voi ? stiti bine cã nu-mi pasã . voi sunteti multe, eu sunt doar una, dar la toate vã dau clasã ! :X
fetele . incercatsi si va controlatsi . chiar numai pe mine ma invidiatsi ?
stiu ca vreti sa fitsi ca mine , dar gelozia voastra ? zãu cã nu tsine [-
StOoP! GaTa-GaTa,nU vreaU sa ma fUre altu, fura.ma tu ca-i maI bine ,ca si mie imi convine
"Dar n`are sens ... Si ies din cadrul tau sa`ti dovedesc ca traiesc intens. Am succes... :X"
Tocu` e inalth , efectu` e scontath... Toate privirile se intorc automath`!
Domnishoara e de pus in rama` ! Nu ca orice panarama`
Ma Gandesc La Ce Nu E Permis, La Ce e Interzis La Ceea Ce Numesc EU Vis
.Eu traiesc 2 vietzi diferite sti tu prea bine` . una cand snt singura si una cand sunt cu tine .
Tre` sa fii tare sa demonstrezi ca poti` Sa fii in centrul atentiei si mai presus de toti`!
Zambetul ei de copil nu se razbuna. Te face sa te simti cel mai puternic cand o ti de mana.
Desi am trecut prin multe suntem totusi Impreuna `! Caci nu poti sa cazi cand tii pe cineva de mana
Vorbim la telefon si iti spun ca mie bine . TE MINT . Bine imi e doar langa tine
Nu e pacat sa pierzi iubirea pentru`o cearta ? Amintitzi`va de voi cum va iubeati si altadata.
Fitele mele nu iti plac` `.Dar pentru mine faci orice` .
Imi place ca ma crezi, da tot spui ca eu mint. Imi place asa, nu stiu,felul cum ma faci tu sa ma simt![:X]
Vezi tu?! Ea nu prea stie ce se intampla,dar stie ca o adori!Tu sti ca ei nu`i pasa, si asta iti da fiori! Iti place ca se lasa greu , iti place ca e cuminte.Tu nu prea o minti pe ea.Dar ea mereu te minte !
Oi fi eu fatã bunã,dar nici chiar asa… Sã te las sa il iei tu din viatsa mea
Te tin la distanta,Ma fac ca nu iti dau importantza,Situatia`i mai complicata,Sunt o fata RASFATAT
SUnT Fitzoasa NUti ConvinE Nu Te uitha LA mine
0 sa`mi intselegi pr0blemele la timpuu` p0trivit
Imi pare rauu`, dar n`am pretz! T simtsi pr0prietaruu` me0, snt mai mult decat atat! Crezi ca snt un tr0feuu` sh chiar daca` ar fi asa esti departe d premiuu`!
Frumusetsea se deduce ink` d la primuu` zambet, d la prima privire d la primuu` cuvant.
Îţi aduci amitne de ea ?! .Cât de bine împreună vă stătea.Lumea vă invidia.Luna ,şi ea vă admira.Aţi uitat de tot acum.Şi fiecare`i pe alt drum!
-Sunt o fata normala...sunt ceilalti care ma fac sa ma simt speciala.
Zambetul tau e fals ca de obicei . Nici n`ai curaj sa te uiti in ochii ei.Te pierzi usor cand vorbesti despre acea fata,care era preferata ta odata
itsi placeh cum te privesck .itsi placeh cand itsi zambesck ! .itsi placeh la nebunie cand batt apr0pouri ca te iubesck ! ?
[ ]]… sunt echilibrul irezistibil intre { amar } si { dulce } …[[ ]]
as vrea sa stii :] . sa stii ca merg mai departe ;x . orice ar fi >:] .
exagerezi.meditezi. exersezi. incerci sa ma copiezi. stiu ca vrei mintea mea. si so copiezi nu vei putea. .ce frumoasa incercare. dacopia nu are valoa
ubeste baiatul care iti zice ca esti frumoasa nu sexy...iubeste baiatul care te suna inapoi atunci cand iai inchis tel in nas iubeste baiatul care te ea de mana si te arata lumi intregi chiar daca nu esti aranjata.si nu vei regreta
Ti se pare ca e un vis.dar.e realitate;x
lasatzi'ma sa invatz din propriile greseli...nimeni nu'i perfect...:X:X:X:X
E atat de dulce cand o strangi la piept,e asa frumoasa cand tu ii zambesti,atat de fericita cand ii spui ca o iubesti ! :X
Dultse.
T.`o.O.betSc
Doar ,pur si simplu te adoul :X :X
Poveste fara sfarsit
Ubestc
Adoul tscumpule:X:X:X:X
pun suflet in orice fac ,din zi in zi tot mai mult iti plac
E fata kre e mereuu` langa tne, fata a carei privire`tsi fke binee`
Iti place cum se misca,cum se imbraca,orice i`ai face nu te`ai multzumi cu o bucata,o vrei toata sa fie numai a ta.Promiti sa ai cea mai mare grija de ea![;x]
Poate intr'o zi ma vei cauta, si le vei spune tuturor:Lipseste EA! ♥
A doua oara n-o mai fac ! Mi-am bagat mintile în cap . Promit ca O sa Fiu cuminte De acuMa inainTe !
S-a trezit la realitate . A zis că vrea să se pună pe fapTe . : x
Incearca sa traiesti in asa fel incat sa nu te faci remarcata acolo unde esti . Dar . Sa tsi se simta lipsa imediat cum pleci . :*
Nu p0tt sa te`nlocuiescc. Ca tine nu mai gasescc . ;x Nu vreau . Nici n.as incerca.Sa iubescc pe alTcineva. ;x Te adorr. :*"
-> Sii cand vine vorba de iiubire . Zi`le ca ma ai pe minne . "
Daca n`ar fi ea.Nimic nu ar fi.Nimic n`ar avea rost.Fara ea nu poti traii`.
Nu respect ce mi se impune sa sti, e foarte simplu e felul meu de a fi!
Ce frum0asa e iubirea`Cand ma alinti cu zambetul tau curat ! Ce frum0asa e iubirea`Cand tot ce spui devine adevarattt ! "
Nu` te` ingrijOra` din cauza` oamenilOr` din trecutul` tau` . Exista` un mOtiv` pTr` caRe` nu au reushiT` in viiTOrul` taw` ! ;x
"De ce oare vb u despre mine?de ce oare ma pui la un loc ca tine?in fata mea nu ai cuvant nu ma cunosti deloc,habar nu ai cine sunt"
Barfa E Reclama Fara Plata. Deci Barfeste Fata. Oricum eu voi fii mai castigata
Ce crezi mah ca Ma Faci GeloaSa? . Nu Fraiere Nu ma intereseaza . Nu'mi Pasa Nici de tine Nici de EA . EsTy Chiar pRoSt Daca cReZi Asa . Haiii Te Pwpa Amika Ta!
Sunt ce dOreSti`, ce` priveSti , Dar ce Nu pOtzi` avea __ Hei , c regeti aCu' mai mult ? SanSele kre le'ai avut sau c ai pierdut? b-)
Ai mintit prea mult,cine`e crezi c`o sa te creada? Degeaba esti frumos,ea nu vrea sa te mai vada. : -J
~"Imi spui vorbe goale...vrei sa ma vrajesti...STOP BABY ! Yo nu mai cred in povesti
Priveste-ma atent ,Si poate cu regret. ! M-ai vazut cu el ,si te-ai uitat inSistent.CrEdeai ca vOi suferii?!Acum nu mai plang,Acum rad, Sa stii !
Crezi ca ma faci geloasa!:O nu dragul meu ,nu-mi pasa ramai cu penala ta ca sunteti praf si tu si ea (dar mai ales ea)
Dar n`are sens ... Si ies din cadrul tau sa`ti dovedesc ca traiesc intens. Am succes... :X"
● Ai uitat cand imi spuneai ,Ca dOar pe mine ma ai ?
Cum vorbesc saw cum ma comporth` nu the` intereseaza Atitudinea tha falsa nu ma impresioneaza`Eu simth ca` tot ceea` ce fac e bine`Shi niciodatha n`ai sa` potai schimba` cva` la mne`
Uita`te la bruneta cu stil care te invata sa`ti traiesti viata din plin ;x
Viata ta e ea .Universu` e ea !Mai pe scurt bunetta e viata ta !
Ea poate nu stie cum e dragostea. Si intr'o zi poate va invata. Dar atunci nu va mai fi a ta. ca n'ai stiut sa ai grija d ea
Educata de destin Simt mult Arat putin Eo nu ma`ntrec cu nimeni si nu port alta fata Sunt succese care ma`njosesc Shi infrangeri care ma inaltza.
N`am impresii`n cap`!Nu sunt figuranta`!Shi daca` esti cumva` de alta` parere`.Chiar` nu ma intereseaza` punctu` tau de vedere`!\
Are o tehnica speciala` Stie exact cum` Sa te bage`n boala.
E stilata,E bine conturata,Parca e dintr'o revista cu modele decupatha
Zambeste frumos Si e atragatoare cand se uita la mine la ce se gandeste oare?
Stie ca o plac si ma pune la incercare dar eu am inceput si am sa lupt in continuare
Nu Ma Laud De Frumusetze Sh Nici De Mare Finetze.Am Yo Farmecu`Meu Asha Dupa norocu`Meu.Nu`s Mare Frumusetze Shy Nici Mare Tandretze.Dar Dak Ma Cunosti.Ajung Sa`ti Fiu Febletze:
Chiar daca e mica • Nu te juca cu ea • Ptr ca mereu a stiut si stie ce vrea ! • ;">
Acuma zi ,ce faci? vii mai aproape sau te retragi?
Minti ieftin si prost,Iti stiu replicile p drost.C urmeaza sa spui iti zic eu dinainte mereu ai incercat sa ma faci din cuvinte.Am fost si voi ramane aceiasi fata cuminte cu ganduri rele in minte.
Tre` sa fii perversa.Ca sa fie lumea a ta.Sa nu lashi niciodata.Sa ti se fure inima
Ii place vrajeala ta. Dar daca zambeshte cand ii vorbesti. Nu inseamna ca ai prostit`o. Ea este cine este
Sunt aceeasi si nu ma pot schimba.M-am schimbat destul si ai profitat d ubirea meaStop atitudineMandria ta e lovitaCaci te-ai jukat cu o papushik ce sentimente imita.
Vrei sa pari naiva, emotiva, nu e rau Ca nimeni nu.si da seama ce se.ascunde`n capul tau Esti exact cum trebuie sa fi, asa cum iti convine Ai stilul tau de.a amagi numai dintr.o privire )!
Ai o adolescenta a ta , o viata inainte , si un suflet . Foloseste`le cu un scop
E un vis care se tot repeta! Si doar in visul meu GASESC LUMEA PERFECTA!
.Cand va mai durea nu ma veti mai vedea plangand, voi trece peste ce va fi,
privind si tacand; voi trata situatia distant si razand!
"Cu putin fard`Si un zambet dulce Vei ascunde,clar Ca inima iti plange!"
"Sa iti dai seama ca ar lipsi ceva.atunci cand o sa vezi ca nu mai sunt in preajma ta"
Mereu cu zambetu` p buze` Pentru ca are cine s'o amuze`
Adevarul suna cam asa: Chiar daca ai puterea sa ascunzi, ti- e dor de ea !
Priveste-o in ochi si observa ca nu minte, Invata sa o cunosti dupa ceea ce simte .♥
Cu toate faptele .Ea va fi cea care n`o sa`ti intoarca spatele!
Imi doresc sa obtin imposibilul si nu ma las pana nu o fac ."
Ma vorbesk totzy de parca ma cunosk,fara sa stie cine sunt sau makar cine am fost!
Iti spo0n d0ar 5 cuvintee`!:Nu mai sunt ca inaintee`!
Si cand te uiti in ochii mei ce vezi? Ma bucur ca acum esti constient ce'ai reusit sa pierzi.
Anunta`ma cand vrei sa vezi cine sunt cu adevarat, lasa minciuniile prietenilor pe care le-ai ascultat, formeaza numarul meu ori de cate ori vrei sa vorbim, cheama`ma si o sa vin
Acum vad . prea frumos m-am purtat. Dragul meu. e clar ! tzi` s-a urcat la cap .
GreSeala ta ca m`ai laSat,poate acu` itSi aminteSti...Fete ca mne rar gaSeSti"
Vreau ca atuNci câNd te gandeşTi la miNe.să spui:"uiTe fata aSta chiar a ţiNut la miNe !
Nu uita ca tu ai aleS` sa te indepartezi.tSi-am spus ca daCa faci astha nu o sa ma mai vezi"
"E timid,e greu sa-ti spuna ca pentru el tu esti cea mai buna "
Am invatSat ca nu trebuie Sa te compari cu ceea ce pOt altSii mai bine Sa faca / ci cu ceea ce potSi sa faci tu ;]
Te detesti. O vezi cum pleaca cu ochii goi. Tu prea mandru sa o opresti. Crezand ca vine inapoi.
Si sunt constienta ca nu iti face bine, dar orgoliul meu e mai presus de iubire!
La orgoliul meu sa nu te astepti sa te opresc!
Calca`ti pe orgoliu si raspunde`mi la intrebare: • Daca te-as calca si eu pe inima. ce zici,doare?
Daca iti zambesc asta nu inseamna ca te iert!
Si`mi spuneai ca sunt prea copilaroasa,Scuza`ma dar copilul asta n-are timp de o relatie serioasa
Am un caracter puternic, imi place sa fiu EU, sa nu arat tristetea din sufletul meu!
Incearca sa zambesti fato,urmeaza'mi sfatul! E cazul sa fi fericita,toate trec,o sa vina altu`!
Cand altii se bucura ca am renuntat,dau din cap, zambeste, si trec pe linia de start!
Nu mintea mea, ci inima e proasta; Ash vrea sa dau delete la amintiri, delete da' nu gasesc tasta;
Dar nu ma intorc la tine pentru ca m-ai facut sa sufar si acum e randul tau sa plangi dupa mine!
Eu o sa te las sa iti vezi de drumul tau. Atunci cand o sa privesti inapoi o sa-ti para rau. Si imi pare rau de tot ce s-a intamplat sti bine. Cel mai mult imi pare rau ca am pus suflet pentru tine!
E genul de fata care te vrea, dar n-are nevoie de tine, Nu-ti poti da seama, E ceva special la ea!
a fost bine si cu el, dar vei vedea ca fara el e mai bine.
Desi o sa`mi fie dor,de data asta o sa pun orgoliul in fata sentimentelor
Accepta`te pe tine fara masca,Falsitatea celorlalti nu o sa te mai raneasca,Fiecare trebuie sa invetze sa zambeasca!
Probabil că ai să plângi, Dar ştiu prea bine, Că plângi doar din orgoliu pentru tine
Acum cauţi melodii care să'ţi amintească de noi, Îţi pare rău, şi mie, da nu te mai vreau înapoi.
E greu cand iti repeti in gand"capu sus trebuie sa zambesti" Si subconstientul iti dicteaza "cand plangi sa nu te mai opresti
Trebuie să fii tare, Să demonstrezi că poţi, Să fii în centrul atenţiei şi mai presus de toţi
O sa reusesc,voi avea tot ce'mi doresc,Nu conteaza pretul pe care trebuie' sa'l platesc,Cu sustinere,sau fara sustinere,Pe mine o sa ma gasesti dupa linia de sosire
Ei cred ca pot sa ma vada plangand,dar eu stiu sa rad cand imi vine sa plang
Femeile ca noi au puterea sa obtina totul,fericirea sa curga,fraierii sa planga
Poate ca o alta EA i se va parea mai minunata pentru ca orgoliul meu nu iarta.
sunt o copila tare, nu las ca orgoliul meu sa fie calcat in picoare, de un oarecare!
Si nu-mi cere explicatii ca oricum n-ai intelege Sunt momente peste care trec si le neg Si de ce tot nu pot sterge prezentul dar incerc Sa uit ganduri, inghit in sec vorbele spuse din orgoliu
Ambitia te ajuta, Dar orgoliul te distruge Inima ti-o frange Durerea tot vei duce, dar pentru asta e prietenia>
Acum e randul meu; xsa ma distrez; xsa fac ce vreau:*sa las grijile acasa:*de azi nimic nu`mi mai pasa>>; x;"
t vad.t aud.da lasa.mai bine. fara tine.nu imi mai pasa:*
"totul; xparea pierdut> Suflete istetsee Fetse supilathe Vise'nlaturathe
Sa inchid ochii sa nu stiu Ce am fost si nici cine sunt Sa cred ca pentru o noapte suntem noi singuri pe Pamant
Ai vrea? Ai mai gusta? O crezi inca a tha? Esti 0 in fata ei. Acum e a altuia
Si toti smecherii cu bani langa ea,, Devin niste prosti cu bani,de fapt fara bani,,, E ilegala,are antrenament, e letala,, Femeia e talent iti face testament,,,"
E genu de fata care te face de bani,,, Si merge mai departe si face si altii de bani. Pana si pe tovarasa ta a fermecato. Se misca atat de bine de zici ca ai inventato.
"Spune ca vrei, spune ca ai nevoie,,,,,,,,, Eu spun ca vrei, eu spun ca ai nevoie
Cateodata ne grabim```` Cateodata cadem```` s asteptam s ne ridicam,,,,,,,,,,,,```````
Esti incredibila Cum te joci cu mintea mea:*:* Irezistibila:X:X M'as juca si eu cu'a ta Esti disponibila*:*::* Sper sa fii a nimanuiX:X::X"
Si zici ca'ti place'asa:*:* Sa m'ademenesti usorX::X Tu esti ispita mea:` Sa te'ating ma simt dator>< Nu mai sunt fata ce ieri plangea, Zambesc si gata de azo sunt alta` Eu sunt femeia din viata ta>
Stiu ca nu te mai am si-mi pare bine... mai bine ma impac cu ideea deqt cu tine
Esti doar un tanar actor plin de talente, excelezi la capitolul "lipsa de sentimente"
Fii atent sa vezi cum doare qnd ai sa ma vezi nepasatoar
Si... nu mai spune ca ma iubesti... azi nu mai cred in povesti
N'am crezut ca e normal sa ajungem si noi CANVA la final
Nu vei stii niciodata ce s-a intamplat, daca te'am uitat sau doar ma prefac
Am acel ceva. sunt genu' de fata care te vrea... da' n-are nevoie de tine
Nu sunt perfecta! am o gramada de defecte... da' n'am obligat pe nimeni sa ma accepte
Ne'am pierdut prea mult p piese lente... eu am glumit cu tine si u ai pus sentimente
Regreti? iti pare rau? mie deloc. viata e in fata. stii, eu ink mai pot!
De ce sa plang? suflete si zambete stiu si eu sa frang
Mii de voci in kpul meu imi spun "hey... incearca sa te aduni" si-mi promit din nou ca nu mai cred in promisiuni
Nu poti forta o fata sa te placa! nu esti bine venit? PLEACA!
Nu folosi quvinte fara rost, ca e un prost, ca pentru el ti'ai pus viata contra cost... e doar un fost
Nu am crezut niciodata in filme, cele mai mari pretentii le am d la mine
Orice fata care se respecta... ii da dracu p toti
Ai vrut sa vezi cum e cu alta? acum le ai p toate si daca stau sa ma
gandesc, nu'i deloc o drama... scuza'ma ca te intreb da' cum te cheama?
Pot sa iubesc cu pasiune, un fapt banal, pot sa urasc din mandrie, mi se pare egal
Dupa fostul' vine altu' aceleasi gesturi si cuvinte tot ca inainte il crezi, apoi iti dai seama ca minte, si'n final e o alta poveste, acelasi scenariu da' alte fete...
u... faci parte din trecut! acum imi doresc mai mult
tu pentru mine ai fost doar un moft, eu mi-am demonstrat ca daca vreau cu adevart, pot.
cuminte? tmida? aparentele inseala! inainte sa ma descrii. vezi sa nu faci vreo greseala
Don't cha wish your girlfriend was hot like me?
suntem cele mai bune prietene.Sh asa va fi mereu.Pentru ca ea vorbeste SinCEr ...Cum vreau eu!
Nu e sORa mea.pE bune.dar sunt NoOrocoasSa ca am gasit`o prin atata lUme
Sick of crying. tired of trying.Yes! I`m smiling! But inside I`m dying...(M-am saturat sa plang.M-am saturat sa incerc.Da! Zambesc! Dar inauntru mor.)
. Good friends are like stars.you don't always see them, but you know they're always there!(Prietenii buni sunt ca stelele.nu ii vezi intotdeauna dar stii ca mereu sunt acolo.)
. Ea E Langa Mine Cand Problemele Sunt Multe. Si Tot Ea E Singura Care Are Rabdare Sa Ma Asculte. Te Iubesc Si Punct!
nu conteaza in ce maniera ne-am imprietenit. conteaza ca suntem de nedespartit
.Am un talent nativ.Să folosesc un zâmbet pe post de sedativ!
.E prea tarziu acum, prea tarziu pentru regrete Din tot ce-a fost frumos au ramas acele momente.
Totul trece.Asa se spune, dar nimic nu trece fara sa lase urme.
Te Prefaci Ca Nu O Placi, Dar Tu Tot La Ea Tragi
Am fost si voi ramane mereu aceeasi fata cuminte cu ganduri rele in minte…
» •"mereu vei cauta la ea ceea ce adorai la mine candva •?-+ •»
anonim_4396 întreabă: