| giulia_8691 a întrebat:

Imi descrie cineva ``viata la tara`?laughing km e mai fain la oras sau la tara?big grin

3 răspunsuri:
| MyChemicalRomance a răspuns:

Eu una iubesc viata la tara. Stau la sat, iar oricand vreau pot mere in oras' dar e super tare aici.adica ai ec face, nu stai toata ziua inchis in casa, fara zgomote de mashini, vecini nebuni, golani...e PERFECT. Mai ales daca ai si prieteni, sa stati seara intinshi pe iarba, sa va uitati la stele, sa visati...in liniste, pace, nu ca la oras, si stiu cum e la oras' ca acolo mi-am trait mai mult de jumatate din viata.
Nu as da viata la tara, nici pe 10 la oras...:X:X:X

| AlexandraSmiley a răspuns:

In ambele locuri!
Eu stau la tara.Aer curat, fara zgomot, natura.Am si o padure langa, merg sa ma relaxez, citesc.
Dar daca esti o fire mai petrecareata nu te sfatuiesc sa vii la tara!
La oras, distractie, prieteni, si altele.
Oricum fiecare loc are "atractiile" lui...

| deadea23 a răspuns:

Viata la tara este frumoasa in felul ei, are avantaje dar si dezavantaje. Unul dintre avantaje ar fi : mediu mai sanatos (aer mai curat). Unul dintre dezavantaje ar fi : posibilitatea de a merge la un film sau mall mai rapid. Daca stai la tara necesita transport.
Acum depinde fiecare cum este obisnuit, la tara ori la oras. Eu cred ca viata la tara este mai sanatoasa, dar viata la oras este mai palpitanta.ramane sa alegi care din ele ti se potriveste.