| Lykee a întrebat:

Imi doresc cu disperare sa devin fotomodel.Am toate calitatile necesare dar chiar nu stiu unde sa ma duc sa ma interesez pentru un potofoliu sau un casting ceva.Heelp mee!

3 răspunsuri:
| GutuvanMorgan a răspuns:

Din pacate, fotomodel mai inseamna si curva cu acte ( sa te culci cu oameni cu bani, fie ca iti plac sau nu, sa faci compomisuri, foarte multe... ).Dar ce te poate linisti e ca daca ajungi "mare" nu conteaza cat de curva ai fost, barbatii tot vor roi in jurul tau si nu vei face fata cererilor in casatorie. De obicei fetele care-si doresc sa fie si ajung fotomodel sunt jucariile sexuale ale mosnegilor libidinosi ( si nu e doar mos craciun, sunt zeci de mos craciuni, sute). Bafta

| Delia3 a răspuns:

Este foarte frumos sa fi fotomodel.Nu include neaparat si,, buletinul,, de femeie usoara, depinde de persoana lucrul acesta(parerea mea).Mai intereseaza-te, depinde si de orasul in care locuiesti, dar daca tu iti doresti lucrul asta nu renunta. Sper sa ti-am fost de ajutor!:*

suntserios
| suntserios a răspuns:

Sa nu ai impresia ca te ajuta doar calitatile, ai nevoie de sacrificii de foarte foarte multi bani cheltuiti pana la cunostinte foarte influente sau favoruri sexuale.