| AtIr a întrebat:

Imi doresc la stiinte sociale-profil uman.Nu stiti ce as putea deveni? Cu faculta si ma refer in tara? dau funda celui mai bun raspuns.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut!
Eu iti sugerez sa intri la profilul asta pentru ca in afara faptului ca e foarte usor te si ajuta mult.
Dai teza numai la romana, istorie/ geografie, una din limbile straine si una din stiintele de uman.
Poti sa devi avocata, profesoara, jurnalista, psiholog, sociolog, de fapt poti sa lucrezi chiar si in cercetare dar atentie! nu poti sa devi medic/asistenta sau lucruri care implica tehnica pentru ca nu mai faci fizica, chimie si biologie din clasa a 11a si se considera ca nu ai suficiente cunostinte pentru a lucra in domeniu.
Oricum e un profil foarte bun care o sa te ajute mult sa iti dezvolti anumite trasaturi ale personalitatii pentru ca o sa faci logica, psihologie, economie [mai putin importanta], sociologie si filosofie.
Bafta!

2 răspunsuri:
| Amaya a răspuns:

Posibilitatile sunt multiple: Litere, Jurnalism, Comunicare si Relatii Publice, Filosofie, Stiinte Politice, Administratie Publica, Sociologie si Asistenta Sociala, Istorie, Relatii Internationale si Studii Europene, Drept, Geografie, Limbi si Literaturi Straine, Psihologie... O meserie concreta vei avea dupa terminarea facultatii, profilul de la liceu te pregateste pentru facultate, dar nu pentru un job. Eu am terminat Stiinte Sociale si pot spune ca e un profil lejer, in urma caruia inveti multe. Multa bafta!

| Elena010 a răspuns:

Ai putea deveni psiholog (pentru. asta trebuie sa dai la psihologie), sau daca vrei sa t faci profa poti sa t faci de socio-umane, romana/ limbi straine... thinking