Incearca la tatal tau (mie tata mi-a cumparat cele 4 telefoane pe care le-am avut pana acum, ca altfel mama nici nu vroia sa auda).
Totusi,cati ani ai? :d Poate mama ta stie de ce nu ar vrea sa-ti ia un telefon de pe acum,pentru ca la cati sarantoci si. nu mai zic exista, daca ai iesii cu telefonul ala in autobuz/pe strada, si daca mai ai si 12-13 ani, fii sigura ca o sa te trezesti fara el.
Mai asteapta 1 an -2, ori vb cu matusa/tatal.stiu eu :p
Incearca sa-i convingi ca esti stapana pe tine, ca nu umblii cu el in mana cand vezi ca trec diversi tipi in 'gasca' care sunt gata sa-ti fure si hainele dupa tine doar ca sa faca cativa bani;
din moment ce niciunul dintre ei 2 nu vor sa-ti cumpere telefonul` inseamna ca stiu ce ei zic si o fac spre binele tau. + de asta, am auzit ca nici nu face pozele prea bine.
Daca ai banii stransi de ce nu cumperi telefonul si ii faci mamei tale o surpriza. Dupa ce l-ai platit nu iti mai poate face nimic ca doar tu l-ai cumparat succes
Eu vreau telefonul in sine (si pe negru daca e) nu obligatoriu cu hello kitty. Si la urma urmei cat tii un telefon? doar nu il tin 10 ani...max 2. Oar la tata chiar ca nu am nicio sansa
Realizezi ca tu cand o sa mai cresti nu o sa-l mai vrei? poate asta e un motiv, mama ta nu vrea sa dai banutii aiurea.
Du-te la eMAG si cerele sa til comande sa stii ca emagul e foarte bun si de incrdere magazin dar e cu 20 de lei mai scump ca de la alte magazine! Si sa nu comanzi de pe net ca se fac tot felul de chestii murdare si o sa ajungi ca mobilul tie stricat doar ca ei lau reambalat...Iti spun eu ca e mai bine daca teduci la eMAG! http://www.emag.ro/
Bemineever întreabă: