| Bipolaru21 a întrebat:

Îmi e frică să propun fetelor de care sunt interesat să ieșim la o întâlnire, dacă mă refuza ce mă fac?

10 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Daca te refuza asta e, nici tie nu-ti plac toate fetele, deci nu trebuie s-o iei personal. Te refuza vine alta! dar daca nu vei incerca nu o sa aiba cine sa te refuze, deci cu alte cuvinte: cine nu risca nu are!

| annonimaaaa555 a răspuns:

Treci peste. Nu ai ce face

Trebuie sa fiți prieteni foarte buni. Atunci când vei simți tu că este momentul potrivit le vei propune! Succes!

| Bipolaru21 explică (pentru annonimaaaa555):

Dacă mă refuza o să fie dată dispărută

| annonimaaaa555 a răspuns (pentru Bipolaru21):

Adică ii faci ceva?

| Bipolaru21 explică (pentru annonimaaaa555):

Cine mă refuza își asumă

| annonimaaaa555 a răspuns (pentru Bipolaru21):

Vezi ca nu ai fi primul prost de aici. Multi au ajuns la poliție de pe TPU fiindcă au fost raportați. Sa nu crezi ca daca nu ai numele tau real nu se afka cine ești. Numa ai grija ce vorbești

| 1onur a răspuns (pentru Bipolaru21):

Dacă o să înceapă Dumnezeu să-și asume în responsabilitatea lui, un om ca tine o sa vezi! ce înseamnă! Să-le dorești răul altor fete, femei, oamenii! Doar pentrucă nu vor să iasă cu tine!

Ai loat orazna? Teai obsedat sexual! Ce vrea să însemne anormalitatea! asta! La tine! Să-și asume? Ce?

Fi om! Cu oamenii! Dacă vrei să ai parte de oamenii! în viața ta!

| Kufu95 a răspuns:

Le respecți decizia, tot continui să mai vorbești și cu alte fete până când, va dori cineva să iasă cu tine, sunt sigur există cineva și pentru tine.