| ToLoveRu a întrebat:

Imi este atat de dor de el! Ne-am certat dinainte de a termina scoala. Desi il vad mai tot timpul deoarece stam relativ aproape unul de altul, am ajuns ca doi straini si imi pare rau. Mi-am cerut scuze dar nu le-a acceptat. Imi vine sa plang de fiacare data cand ma gandesc la el
Ce as putea face?

4 răspunsuri:
| Mozambic19 a răspuns:

Da-l dracu si cauta-ti altu!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tot ce poti face e sau sa treci peste ..sa accepti situatia sau sa faci un gest prin care sa-i arati ca inca mai tii la el, ca inca iti pasa...happy parerea mea.

| k1fighter a răspuns:

Degeaba iti ceri acum scuzi ca nu o sa rezolvi nimic. Nu mai simte nimic pentru tine pentru ca l-ai dezamagit! Normal ca nu iti accepta scuzele pentru ca nu mai vrea sa aiba de a face cu tine, si-a dat seama ce fel de persoana a avut langa el in acest timp. Incearca sa te resemnezi si sa te obisnuiesti cu ideea ca nu o sa mai fie cu tine. E mai bine ca nu mai vrea sa fie cu tine pentru ca e clar ca nu erati unul pentru celalalt. Candva o sa te caute sa isi ceara el scuzewinking

| Drawings a răspuns:

Sa treci mai departe, nu stiu iti gasesti ceva activitati sa il uiti sau nu stiu, oricum daca te iubeste te-ar ierta si s-ar intoarce la tine sad