Mai bine nu-i scrie nimic pentru ca o sa pari disperata si o sa te considere tot copila. Trateaza-l cu indiferenta si daca o sa-l deranjeze, inseamna ca ii pasa de tine. Daca nu e mai bine sa-l uiti . Iar fata aceea care da like la poze te testeaza poate sa vada cum reactionezi. Nu ii da satisfactia sa vada ca esti geloasa, nu merita.
Am fost intr-o situatie asemanatoare.
Pana acum 2 saptamani imi era extrem de dor de fostul iubit, a fost primul. Ne-am despartit dupa 8 luni si el a spus ca nu vrea sa tinem legatura cat timp se pregateste pentru BAC, dar sa vorbim dupa.
Ideea e ca eu l-am tot asaltat cu mesaje ca imi e dor, dar degeaba. Odata ce s-a terminat, trebuie sa treci mai departe. Eu si fostul aveam exact aceeasi problema. Tineam foarte mult la el, dar nu mai era atractie.
Trebuie sa lasi lucrurile asa cum sunt si sa incetezi sa te consumi pentru ce a fost si ce nu se mai poate. Nu trebuie sa te deranjeze nici like-urile, nici faptul ca vorbeste cu alta fata. Trebuie doar sa incepi sa te simti bine fara el, sa iti iei gandul de la el, sa incepi sa vorbesti cu altcineva sau sa iti gasesti o pasiune, sa iti ocupi timpul. Va fi bine daca o vreme nu mai tineti legatura.
NU am mai vorbit cu el mai bine de o luna jumate. As vrea sa il intreb ce mai face doar, nimic altceva, doar ca simplii prieteni. M-a ajutat foarte mult, eu nici macar nu stiam sa pup. Chiar imi pare rau ca s-a terminat asa.
Nu ii da mesaje gen ca iti e dor de el vei parea super disperata.Fi cat mai rece, indiferenta. Daca el nu tine la tine nu va zice nimic nu il va interesa. Daca tine la tine te va ierta pentru imaturitatea de atunci.Bafta :*
Da ceva de genul.Sau daca te intalnesti pe strada cu el tot asa sa pari indiferenta.Sau ai putea sa ii spui ca ti-e dor de el dar intr-un mod nu foarte disperat ca sa zic asa. Ceva de gen:ce faci? Stii, noi nu am mai vorbit de mult timp.....si mna mi-e dor de tine ai ceva cu mine si ar trebui sa stiu? daca nu reactioneaza atunci lasa-l