anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi este foarte greu sa vorbesc simt ca nu mai pot sa fac nimic! am sa fac un rezumat. Mie imi placea de un baiata am vb cu el el mi-a spus ca e cu altcineva in fine dupa accea nu mai intelegeam el vorbea cu mine prin prietenu meu (de banca) si imi zicea ca nu se poate findca el iubeste pe altcineva si ca viata merge mai departe si ca sa nu fiu suparata ca sunt baieti mult mai frumosi ca el. dupa aia eu am zis ca vroiam doar sa fiu fericita si ca am crezit a el ar fi baiatul potirivit iar eu am zis ca pentru mine baieti mai frms ca el nu exista iar el a spus ca mereu voi fi intr-un colt in inima lui nu mai inteleg nimic ba chiar astazi am inteles ca l a ameninta pe prietenu meu daca mai vb de mine ca nu mai vorbesc nici ei nu mai inteleg vreau sa l uit dar nu pot

5 răspunsuri:
| SnegM a răspuns:

Draga mea suntem fete si avem demnitatea noastra... daca ti-a dat de inteles ca nu vrea sa fie cu tine inseamna ca trebuie sa il uiti...iar fiindca ti-a zis ca "mereu vei fi intr-un colt in inima lui" asta nu inseamna decit ca se simte mindru ca are admiratoare!
Capul sus si mergi inainte fiindca se zice ca : daca Dumnezeu ti-a dat asa soarta inseamna ca esti puternica si te vei ispravii...happy

| spookydrums a răspuns:

A vrut sa-ti dea jet, dar cum ai fost insistenta, ti-a dat o replica din aia de sa te uzi putin (ca esti in inima lui). In ceea ce priveste frumusetea, ar trebui sa-ti schimbi opinia. Intotdeauna exista cineva mai frumos decat tine (lege universala).
P.S. Poti sa te consolezi cu noul album Justin Beiber.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru spookydrums):

laughing este foarte dragut commu tau! mersisad

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru SnegM):

Ai mare dreptate,,sad

| SnegM a răspuns (pentru anonim_4396):

Asa ca funtea sus...pup