| Katerine a întrebat:

Imi este ft bun prieten el ma place, cel putin stiu ca ma placea problema e ca il plac dar este mai mic decit mine cu 1 an. El in Una din zile mi-a propus sa ne intalnim dar i-am spus ca nu pot deoarece imi place alt baiat ( si totusi nu e drept ce i-am spus, i-am dat asa un raspuns deoarece imi este frica ca daca ne vom desparti nu imi va fi acel bun prieten pot sa spun cel mai bun)

Răspuns Câştigător
| soare a răspuns:

Dca sunteti asa buni prieteni nu va vety certa ...cred

2 răspunsuri:
| Sucre a răspuns:

Usor... (in ochii mei), daca sunteti la inceputu,, relatiei de amicitie" e cam clar ca el nu prea vrea multe, si depinde si cum se comporta el dupa ce l-ai refuzat. Am patit-o si eu. Recent m-am vazut cu o tipa pentru ca o placeam, dar vroiam sa fim si impreuna, daca o cunosteam indeajuns si toate cele. Si a mers si suntem impreuna. Ce poti tu sa faci... continua relatia de amicitie cu el, tu fa ce faceai si inainte! Continua sa vorbesti cu el, spune-i ca iti place de alt baiat, ca si cand ati fi amici si ati,, barfi" asta il va rani, dar nu ai incotro, nu cred ca vrei sa ii acorzi sperante false. Si nu fa greseala sa fi impreuna cu el daca placi alt baiat, va iesi urat.Mult noroc.

| eva18 a răspuns:

Cred ca trebuie sa analizezi foarte bine situatie ca sa-ti dai seama daca merita o relatie intrei voi doi deoarece dupa o relatie nu cred ca se mai poate sa fiti f buni priteni.gandeste-te ce ti-ar placea mai mult o relatie cu el sau sa fie un bun prieten este numai decizia ta