| gangnamstyle a întrebat:

Imi este scarba incepe scoala nu imi este scarba ca incepe dar pentru baile nenorocite din ele la mine in soaca sunt Wc`uri sparte ghiuvete la fel sparte usi rupte la baie clasele jegoase elevi se bat cu femeile de servici care nu vor sa fac curat prin clase profesori comunisti adica canditiva in SUA ai voie sa duci un referat scos la imprimanta aicia sa te pazeasca domnu cu inapoiati astea voi ce la sfarsitul scolii era inundatie ca ne-am batut cu apa directoarea stati calmi copii opritiva... atata a avut de spus nu ii inteleg pe profesori astea adica doar cei tineri inteleg si elevi profa de romana zice mai mult invatat si mai putina joaca? doamne si cea de istorie care are 23 de ani ne intelege ca nu am invatat si ne trece data si data viitoare raspundem dar pentru profesori de 50+ de ani poti sa iti iei la revedere de la mediea de 10 in clasele 1-4 mama m-a dat la ore si aveam numai FB (10) dupa ce nu am mai avut nevoie iarasi imi dadea note mici mai ales cand profesori au favoriti (la noi in liceu profesori nu isi bat capul cu cei care au note mici de 4 5 ei lucreaza doar cu cei care au doar 10 si stiti voi bine de ce au ei 10 pe linie) iti vine sa ii sugrumi sau imi zice proferosul de sport sa ii duc referate i-am facut 2 referate fiecare de 3( de caiet studentesc) pagini cica nu sunt bune ca sunt prea scurte dar nici imprimanta nu e buna... eu nu ii inteleg pe acesti oameni sub numele de profesori si astea fumeaza in scoala langa cancelarie profesori nu spun nimic in 1992 in scoala asta un baiat a violat o fata

voi ce ziceti despre stilul asta de invatamant si mama zice de ce nu veri sa te duci la scoala?

scuze daca am greseli dar keyboardul e vechi rau.

4 răspunsuri:
| rafaell a răspuns:

Cum se numeste liceul?

| mih2el2 a răspuns:

Ar trebui sa te transferi... dupa descrierea ta liceul acela ar trebui inchis

| ILoveMoon a răspuns:

Daca e asa liceul cum spui tu, trebuie reclamat la ISJ(Inspectoratul judetean si judetu din care esti), si sa te transferi la alt liceu mai ales daca inveti bine

| Orkroc a răspuns:

Da! Intra-devar la cam toate scolile este asa. Cand te sca unde sa faci caci kk e pe pereti, ghiuvete nu exista un idiot sa a facut diarie in mijlocul bai.Eu cred ca statul nu ar trebui sa se bata care sa fie presedinte si sa rezolve aceasta probleme ca ne facem de tot rasul in UE